Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5660, 20

За добу у Закарпатті попадало багато дерев (ОГЛЯД)

Внаслідок негоди у Закарпатті попадало багато дерев. Які наслідки - читайте огляд.

Двоє туристів з Харкова та один з Києва загубилися у Карпатах

3 лютого о 17.35 надійшло повідомлення про загублення громадян — обоє 1985 р.н., мешканців Харкова та хлопця 1993 р.н., мешканця Києва в районі полонини Драгобрат Рахівського району.

У Карпатах загубився росіянин

3 лютого о 18.45 надійшло повідомлення про загублення громадянина   Російської федерації 1993 року народження, мешканця Москви, в районі полонини Драгобрат Рахівського району.

У Закарпатті підтопилу автодорогу "Київ-Чоп"

4 лютого близько 00.10 внаслідок виливу з   річки Стара підтоплено ділянку автодороги   «Київ – Чоп» біля с.Зняцево, Мукачівського району протяжністю біля 40 м, висотою до 7 см. Проїзд автотранспорту на даній ділянці забезпечений, але з обмеженою швидкістю. Працівниками ТУ МНС та Закарпатського облводгоспу проводиться укладання мішків з піском на узбіччя автодороги(викладено близько 350 мішків).

Закарпаття підтоплене (ОГЛЯД)

2 лютого на території Закарпатської області спостерігалися інтенсивні опади. Внаслідок захаращеності водовідведень та у зв’язку із засміченням дренажних канав відбулося підтоплення близько 226 дворогосподарств, та близько 100 га сільськогосподарських угідь на території Закарпатської області.

На Закарпатті підтопило півсотні дворів/ Ужгород заливає водою

Внаслідок опадів у вигляді дощу, танення снігу і через забитість водостоків і дренажних систем на території Закарпатської області в низинних районах стічними водами частково підтоплено 55 дворів і 10 га сільськогосподарських угідь.

Азарову у Facebook   написали про затримку   грошей новонародженим

На Закарпатті проблем із виплатами і документами не було.

Маніфест легендарного француза як спонука   до побудови демократичного суспільства

В ужгородському видавництві «ІВА» вийшла друком книжка з вельми промовистою назвою «Обурюйтесь!». Її автор — 95-річний француз Стефан Ессель — легендарна особистість у своїй країні: соратник генерала Шарля де Голля, учасник Руху опору, в’язень концтабору Бухенвальд, де його ледь не стратили як англійського шпигуна, організатор кількох втеч в’язнів з інших німецьких концтаборів, остання з яких принесла свободу, бо союзники вже підійшли близько до концтабору.

ДАІ готує ряд нововведень для автовласників

Сьогодні у Кабінеті міністрів України відбулась відео-конференція на тему: «Стан реалізації соціальних ініціатив Президента України з питань дерегуляції у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху». У ній взяли участь начальник Департаменту Державтоінспекції МВС України Валерій Лозовий і начальник Центру безпеки руху та автоматизованих систем при МВС України Сергій Буднік, представники правоохоронних органів та громадських організацій Дніпропетровської, Одеської, Харківської та Львівської областей.

На Берегівщині за грантові кошти збираються побудувати сміттєпереробний завод

Під керівництвом голови державної адміністрації Володимира Гулянича відбулася нарада про стан підготовчих робіт по об’єкту «Будівництво заводу переробки твердих побутових відходів потужністю 20 тис. т/рік».

Участь в нараді   взяли, зокрема, заступник голови Берегівської районної ради Адальберт Браун,   сільський голова с. Яноші Марта Барта, директор ТОВ «Дизайн» Микола Барна, депутат Берегівської міської ради Микола Якимець та керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації.

В УжНУ створюють електронннну бібліотеку

Наукова бібліотека Ужгородського національного університету висловлює подяку кафедрі обліку і аудиту економічного факультету (зав. каф. проф. Й.Я. Даньків), особисто завідувачу комп’ютерного центру цієї кафедри М.І.Повхану за передачу до її фондів в електронному варіанті всіх підручників та методичних посібників з дисциплін, що читаються на кафедрі.

Прокура перевірятиме мукачівських міліціонерів

Працівниками прокуратури міста Мукачево, на виконання вимог рішення оперативної наради у прокурора міста Мукачево, проведено перевірку в Мукачівському МВ УМВС України в Закарпатській області з питань дотримання працівниками міськвідділу вимог адміністративного законодавства України та винесенні постанов про притягнення правопорушників до адміністративної відповідальності.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини і наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Для закарпатських студентів написали аудіо-книгу

Вчений із Закарпаття Хома Олексик видав аудіо-книгу (наразі — єдину в Україні) власного курсу лекцій «Основи теорії права і держави». Завдяки цьому студенти мають змогу навчатися у будь-який зручний для них час і у будь-якому місці, будь-то дорога чи прогулянка. Достатньо, до прикладу мати з собою плеєр або ж слухати записи вдома на комп’ютері.

На Рахівщині внаслідок пожежі загинула 73-річна бабуся

Повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Косівська Поляна Рахівського району надійшло до рахівських вогнеборців майже о 7-й годині ранку 31 січня.

На Закарпатті перевірятимуть нічні клуби та ресторани

Усі розважальні заклади в Закарпатській області перевірятиме Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій посилила профілактичну роботу в культурно-розважальних закладах та місцях із масовим перебуванням людей в зв’язку із трагедією в Бразилії, – повідомляє ТУ МНС у Закарпатській області.

Школярам обласного центру презентували Ужгородський професійний ліцей

Днями спеціалістами Ужгородського міського центру зайнятості була проведена презентація Ужгородського професійного ліцею для учнівської молоді міста.

У Закарпатті пройдуть гірські автоперегони

8–10 лютого у селі Верб’яж Воловецького району відбудеться І етап Чемпіонату України з гірських автоперегонів «Зимові Вершини – 2013».

У Закарпатті оголошено штормове попередження

31 січня по території Закарпатської області вночі очікуються сильний сніг та мокрий сніг. Туман. В гірських районах — налипання мокрого снігу.

У Закарпатті горів «Брокбізнесбанк»

30 січня о 13.54 сталася пожежа в приміщенні банку «Брокбізнес банк» за адресою:   м. Свалява, вул. Головна, 35. Пожежею пошкоджено панель стіни (ламберію)   на площі 1,5 м². Прямий збиток та причина пожежі – встановлюються.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат