Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5720, 20

Прокуратура Закарпаття розбереться з побиттям суддів, адвокатів, нападами на депутатів

Під час нещодавньої координаційній нараді у прокуратурі Закарпатської області йшлося про стан боротьби зі злочинністю, у тому числі з її організованими формами та протидії незаконному гральному бізнесу. У нараді взяли учать керівники правоохоронних органів краю, заступник голови Апеляційного суду Закарпатської області Федір Вотьканич, перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Свищо та голова Закарпатської обласної ради Іван Балога.

Закарпатців закликають вести блог (ФОТО)

У понеділок, 21 січня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала «Закарпатська блогосфера: чи здатні тексти-«щоденники» впливати на події».

У Гідрометцентрі занепокоєні підняттям води в закарпатських річках

На Закарпатті піднявся рівень води в річках. Це викликає пересторогу - чи не створить це позаштатних ситуацій. Якої поведінки річок чекати найближчим часом?

Пожежна хроніка за добу

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

В Ужгороді презентують першу, власне закарпатську, страхову компанію

У вівторок, 22 січня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, присвячене входженню на ринок першої та єдиної страхової компанії Закарпаття.

У потічку, в Кам’яниці втопилася дівчинка

21 січня о 17.25 поступило повідомлення про виявлення тіла громадянки Андреї 2006 р.н., мешканки Ужгородського району, с.Кам’яниця, учениці Кам’яницької ЗОШ І-Ш ст., в руслі місцевого потічка   с.Кам’яниця.

Прокурори завітали з подарунками до Батівського притулку (ФОТО)

19 січня, працівники прокуратури Закарпатської області подарували святковий настрій   26 діточкам, які перебувають в обласному притулку для дітей, що розташований в смт. Батьово Берегівського району.

23 дітей-сиріт та 199 людей з обмеженими можливостями працевлаштували минулого року

Понад 20 тисяч закарпатців минулоріч працевлаштовано завдяки центрам зайнятості області. Про це 16 січня під час брифінгу повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

Школярам Свалявщини презентували спеціалізовані навчальні заклади

Нещодавно фахівці центру зайнятості провели презентацію Свалявського технічного коледжу та Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості для учнів 9-11 класів Свалявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 на тему: «Країна професій».

На 50 тисяч більше консультацій надали податківці закарпатцям у 2012 році

У 2012 році закарпатці отримали понад 120 тисяч податкових консультацій. Це на 50 тисяч консультацій більше, ніж за 2011 рік.

На Закарпатті завершено проведення первинної нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

Станом на 1 січня 2013 року нормативну грошову оцінку земель проведено у всіх 609 населених пунктах області (11 міст, 19 селищ та 579 сіл). Відповідно до планів-графіків у 2012 році виконано первинну нормативну грошову оцінку земель 38 населених пунктів (планові показники виконано на 100 відсотків) та повторну нормативну грошову оцінку земель 155 населених пунктів (планові показники виконано на 102,6 відсотки).

В Ужгороді презентують проект для блогерів

У понеділок, 21 січня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане «Закарпатська блогосфера: чи здатні тексти-«щоденники» впливати на події».

У Карпатах досі шукають двох киян

21 січня станом на 7.00 для проведення пошуково-рятувальних робіт двох туристів — мешканців Києва, які 19 січня об 11.00 пішли в гори з села Пилипець в бік гори Гимба Міжгірського району та не повернулися.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини і наслідки, чи є жертви - читайте хроніку.

Водохресна вода лікує тілесні й духовні хвороби

У річку пірнати не обов’язково, але «стару людину» в собі треба втопити..

Як ми святкували Новий рік?


Ось і настав Новий рік — рік мудрої Змії. Нарешті здавалось би попрощалися з роком Дракона, з тим хаосом, що творився у нас протягом року, з ненормальними виборами, з порожнім, бо обкраденим бюджетом, з великою прірвою між ненаситними скоробагатьками і ледь виживаючим народом…

В УжНУ проаналізували якість знань студентів

За підсумками зимової екзаменаційної сесії 2012—2013 років в УжНУ підсумували показник якості знань, засвоєних студентами.

У Закарпатті під колесами автомобілю загинув велосипедист

18 січня, близько о пів на другу годину ночі на автодорозі сполученням «Берегово – Виноградово – Велика Копаня», у селі Руське Поле, Виноградівського району водій автомобіля «Volkswagen Transporter» скоїв наїзд на велосипедиста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат