Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5780, 20

Чопські митники і науковці УжНУ створили довідник для громадян

Фахівці Чопської митниці спільно з науковцями УЖНУ уклали довідник для громадян. Видання під   назвою   «Порядок митного оформлення товарів та речей громадян» нещодавно вийшло в світ у видавництві «Говерла».

Ми і банки: любов і ... страждання

Чи можливо протистояти могутній банківській машині?

Де смереки підпирають небо...

...живе 92-річна Марія Дурунда зі села Рекіти Міжгірського району, котра сама виростила сімох дітей

Фінансувати швидку допомогу буде обласний бюджет

У п’ятницю, 11 січня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зустрівся із головами райдержадміністрацій. Питання, що розглядалися під час наради, стосувалися роботи системи швидкої роботи та формування місцевих бюджетів області.
Цьогоріч фінансувати швидку допомогу буде обласний бюджет

На 3 мільйони гривень зменшили заборгованість з виплати зарплатні у Закарпатті

У п’ятницю, 11 січня, під керівництвом заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася селекторна нарада з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Закарпатська підприємець отримала погодження від чиновників завдяки прокуратурі

Хустською міжрайонною прокуратурою розглянуто звернення громадянки Г., отримане на телефон «гарячої лінії» прокуратури області, на дії Липовецького сільського голови.

Хворих на заразні форми туберкульозу будуть госпіталізувати примусово

Хворі на заразну форму туберкульозу, що порушуватимуть протиепідемічний режим, можуть бути примусово госпіталізовані до протитуберкульозних закладів, що мають відповідні відділення (палати) для розміщення таких хворих.Такий порядок визначено урядовим розпорядженням від 3 січня 2013 року № 3-р "Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 жовтня 2009 р. №1285", повідомляє Урядовий портал.

Змінено порядок сплати за прибуток

Згідно із змінами до Податкового кодексу, внесеними Законом України від 05.07.2012р. №5083, платники податку на прибуток, у яких доходи   в декларації з податку на прибуток за 9 місяців 2012 року перевищують 10 мільйонів гривень, сплачують у січні - лютому 2013 року авансовий внесок у розмірі 1/9 суми податку на прибуток, нарахованої за дев'ять місяців 2012 року.

Як уберегтися від закарпатських морозів (ВІДЕО)

Мінлива погода, що спершу зігріває сонцем, а наступного дня замітає снігом, диктує свою моду. Проте даремно при першому зниженні температури ми намагаємося одягнутися потепліше, - кажуть фізики.

МНС-ники просять туристів не йти у гори

За прогнозами Закарпатського   центру з гідрометеорології, на території області низькі температури повітря збережуться й надалі. У найближчі дні синоптики прогнозують хмарну погоду, вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 1-6°, у горах місцями   стовпчик термометра покаже 8-13° морозу.

В економічного факультету УжНУ вийшла з ладу теплотраса

Теплотраса, за допомогою якою опалювався економічний факультет УжНУ, вийшла з ладу:   частина обладнання прогнила, люки затоплені каналізаційними нечистотами.

Ледида вручив Андрію Бігарі найвищу відзнаку (ФОТО)

Вчора, на пленарному засіданні сесії Берегівської районної ради її голова, Андрій Бігарі, склав повноваження у зв’язку з виходом на пенсію за віком.

На Закарпатті орендарі виплатили власникам паїв 2,191 млн гривень

У Закарпатській області упродовж 2012 року орендарі виплатили власникам земельних паїв 2,191 млн. гривень. Загалом в регіоні землевпорядники зареєстрували 4,908 тис. договорів оренди земельних часток.

Наразі у Закарпатті сніг та мороз

За прогнозами Закарпатського центру з гідрометеорології, на території області низькі температури повітря збережуться й надалі.

На Закарпатті зафіксували 58 випадків виробничого травматизму

Як повідомив начальник теруправління Михайло САВАРИН, свої основні зусилля працівники служби впродовж минулого року зосереджували на попередження випадків виробничого травматизму та нещасних випадків.

Понад 2 мільярди гривень податків сплатили закарпатці за рік

Це на 212,4 млн. грн. або на 11,8% більше, ніж за 2011 рік.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки та чи є жертви?

МНС закликає закарпатців берегтися під час Різдва

Закарпатська область: рятувальники закликають дотримуватись правил пожежної безпеки під час святкування Різдва.

У день Різдва двоє людей загинули на Перечинщині від вогню

7 січня об 11:30 до Перечинських рятувальників надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні про двох загиблих внаслідок пожежі в селі Мокра Перечинського району.

Різдво в наших серцях, а не заради застілля

Як зберегти традиції й побороти споживацьке ставлення до Свята народження Христа.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат