Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5820, 20

Україна б’є рекорди за кількістю обморожених

У лютому і грудні загинули близько 200 українців.

Закарпаття долучилося до програми жіночого здоров'я

У вівторок, 25 грудня, в. о. голови облдержадміністрації Іван Качур зустрівся із представниками Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Здоров’я жінок України».

Податкова запрошує подавати декларації про доходи через Інтернет

З 1 січня 2013 року громадяни матимуть змогу заповнювати та направляти до податкової служби декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. Розробку цього сервісу завершено, наразі йдуть останні тестування нової системи.

У закарпатському селі зведуть дитячий садок

Депутати на останній у цьому році сесії обласної ради затвердили відповідне звернення свого колеги, члена фракції Партії регіонів Михайла Бокоча та погодилися виділити кошти для будівництва закладу із обласного бюджету.

На Закарпатті збільшилася кількість депозитів у нацвалюті (ВІДЕО)

За 11 місяців цього року на Закарпатті збільшилася кількість депозитів у національній валюті.

Кордон не тільки розмежовує, але й зближує

Спільне інтерв’ю газеті «Голос України» начальника Чопської митниці Олександра ПОХИЛЬКА і начальника Митного управління м. Михаловці (Словаччина) Мілана КАЧУРИК

Податкова просить підприємства вчасно подати фінансову звітність

Таку вимогу згідно з пунктом 46.2 статті 46 Податкового кодексу зобов’язані виконати платники податку на прибуток разом з податковою декларацією з податку на прибуток.

Цьогоріч закарпатців стало більше   на 3381 особу

На 1 листопада 2012р. в Закарпатській області, за оцінкою, проживало 1254,1 тис. осіб. Упродовж січня–жовтня п.р. відбувся загальний приріст населення на 3381 особу, що у розрахунку на 1000 жителів становило 3,2 особи.

ЗакДУ має нового ректора

Ним став кандидат історичних наук, професор, директор НН Інституту євроінтеграційних досліджень Закарпатського державного університету Іван Артьомов.

На посаді він замінив професор Федора Ващука, який віднедавна очолює УжНУ.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті протягом доби, які приичини, наслідки й збитки.

В УУБА-КаУ відбулися духовно-наукові читання (ФОТО)

20 грудня з благословення ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету, Уповноваженого Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, професора, архімандрита Віктора (Бедь) було проведено останні в цьому духовно-наукові читання присвячені пам'яті православних святих.

В Ужгороді пройшла дисциплінарна атестація студентів УУБА (ФОТО)

22 грудня 2012 року з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, в Ужгородській українській богословська академії імені святих Кирила і Мефодія відбулася дисциплінарна атестація студентів- богословів денної форми навчання за підсумками осінньо-зимового семестру 2012/2013 н.р.

Різак переконує, що йому не дали побачити тіло сина після ексгумації

Різак просить Ледиду сприяти в отриманні йому відповідних документів про те, після ексгумації на Доманинському кладовищі похоронений його син.

На Закарпатті стартував добрий експеримент над дітьми (ФОТО)

У рамках телепроекту «Наші діти — наше майбутнє» протягом 13 років фахівці спостерігатимуть за розвитком 9 юних краян.

Ален Панов: «Поки ми не навчимося відкривати білу половину свого єства, то будемо жити так, як живем

22 грудня українська дип­ломатія відзначає професійне свято. Це гарний привід, аби, окрім привітань, оцінити її успіхи і невдачі, більше того — вчергове замислитися над місцем України на світовій мапі. Про сприйняття нашої країни в Європі, про ставлення до нас з боку європейців, про сучасні реалії розвитку нашого міста і регіону спілкуємося з Аленом Пановим — відомим дипломатом, юристом, науковцем і громад­ським діячем нашого краю.

«Сьогодні в моді вечірки   на кухнях друзів, де можна курити...»

Як   пройшли перші дні без куріння в Ужгороді — очима рестораторів і споживачів.

Шкідливі знання

Як перевантажують учнів початкових класів.

Спортивний інвентар та канцелярське приладдя одержали закарпатські малюки від представників УСБУ

У День святого Миколая співробітники Управління Служби безпеки України в Закарпатській області традиційно відвідали вихованців підшефних дитячих закладів – Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, що у Сваляві, та Батьовський притулок у Берегівському районі.

Ректор УжНУ Ващук купив найдорожчий лот на благочинному прийомі в Ужгороді (ФОТО)

Головний і найдорожчий лот на II Благочинному прийомі Ужгородського Миколайчика - зірку на небі, а також на додаток до неї телескоп та екскурсію в університетську обсерваторію придбав ректор УжНУ, професор Федір Ващук.

Чопські митники подарували малечі мольберти й фарби (ФОТО)

При в’їзді в смт.Великий Березний розташований єдиний на Закарпатті спеціалізований інтернат, в якому навчаються 256 дітлахів на серцево-судинні захворювання та з легенево-дихальними проблемами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат