Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5920, 20

У Мукачеві дбають про працевлаштування інвалідів

Одним з пріоритетних завдань центру зайнятості в місті Мукачево завжди залишається допомога незахищеним верствам населення, в тому числі людям з інвалідністю.

На Закарпатті створять єдину систему екстреної медичної допомоги

В Закарпатській області заплановано відкриття єдиної системи екстреної медичної допомоги. Губернатор Ледида вже доручив головам райдержадміністрацій розробити проекти рішень „Про передачу в обласну комунальну власність майна станцій (відділень) швидкої медичної допомоги” та подати їх на розгляд   сесій відповідних рад.

Апеляційний суд Закарпаття розглянув проблемні й неоднозначні моменти в новому КПК

Цей захід був проведений з ініціативи голови суду Миколи Крегула, який у вступному слові   підкреслив роль слідчого судді за новим Кримінальним процесуальним кодексом України, насамперед, у процесуальному контролі за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні.

Працівники ДАІ виявили 23 транспортні засоби з порушеннями норм у Закарпатті

Аналіз скоєння дорожньо-транспортних пригод показує, що більшість таких пригод за участю пасажирських транспортних засобів, що переобладнанні з недотриманням правил і стандартів, мають тяжкі наслідки, адже у таких автобусах, як правило, порушені більшість вимог технічних норм експлуатації. Саме тому, з метою виявлення таких транспортних засобів на території Закарпатської області розпочато комплекс відповідних заходів.

Пенсія трішечки зросте у Закарпатті (ВІДЕО)

Законом про бюджет на 2012-ий рік було передбачено кілька перерахунків соціальних виплат у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму. Такі зміни відбулися в січні, квітні та липні, на черзі - останній перерахунок цьогоріч. Із 1 грудня прожитковий мінімум для працездатних осіб складе 884 гривні, що на 28 гривень більше, ніж у листопаді.

Студенти ЗакДУ їдуть на стажування до Туреччини (Список)

Обрали кращих студентів факультетів економіки та туризму а також міжнародних відносин ЗакДУ для стажування в готельно-туристичних комплексах Туреччини.

МНС оголосив штормове попередження

4 грудня в Україні, крім південної частини, місцями — налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вночі на півночі Лівобережжя місцями сильні опади; вночі в Україні, вдень в Криму пориви вітру 15-20 м/с.

Ужгородська міськрада звільнить 80 лікарів

Міська влада планує скоротити 80 лікарів та зменшити кількість ліжкомісць у лікарнях Ужгорода на 33 одиниці. Така пропозиція винесена на розгляд міськвиконкому, засідання якого відбудеться 5 грудня.

Податківці Закарпаття прислухаються до думок громадян

Понад два десятки пропозицій надійшло до органів державної податкової служби у Закарпатській області протягом жовтня-листопада 2012 року. Охочі залишали свої побажання щодо реформування податкової системи у скриньках, які розміщені у Центрах обслуговування платників податків, під час проведення засідань «круглих столів», семінарів, особистих зустрічей з керівниками податкової служби.

Богословсько-видавнича комісія готує до друку Служебник у Закарпатті (ФОТО)

30 листопада в Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина під   головуванням професора, архімандрита Віктора (Бедь) відбулося   засідання богословсько-видавничої комісії академії по обговоренню проекту підготовленого до друку   Служебника.

450 родин наразі без домівки у Закарпатті

Близько 450 родин стоять в черзі на отримання земельної ділянки під забудову в селі Теребля, що на Тячівщині. Відповідні заяви жителів села підшиті в папки та припадають пилюкою. Задовольнити їх керівництво села не може. Про це повідомляє кореспондент каналу "М-Студіо".

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті за добу — пропонуємо хроніку.

Генконсульство Словаччини наразі видає візи лише у екстренних випадках

Нагадаємо, що у зв’язку із проведенням реконструкції візового відділу будівлі Генерального консульства Словацької Республіки в Ужгороді із 22 листопада до 14 грудня 2012 року прийом документів для отримання шенгенської візи та дозволу на тимчасове або постійне проживання тут припинили. У цей період для вирішення візових питань слід звернутися в консульський відділ Посольства Словацької Республіки в Україні, що у Києві.

Духовенство і активісти проти біометричних паспортів і розкажуть про це в Ужгороді

2 жовтня Верховна Рада прийняла Закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус». 29 листопада цей закон був підписаний Президентом.

Фінансова криза розлучення

Чому виникають конфлікти на грунті сімейної власності?

З нового року українцям видадуть біометричні паспорти

Біометричні паспорти планується почати видавати з 1 січня 2013 року.

В Ужгороді стартує книжкова акція "Письменник за прилавком"

В Ужгороді 1 грудня розпочинається акція "Письменник за прилавком" (всесвітньовідомий проект) у рамках традиційного щорічного конкурсу "Книга на Миколая". Упродовж 18-ти днів (з 1 по 18 грудня) у найвідомішому книжковому магазині Ужгорода "Кобзар" можна буде зустрітися, поспілкуватися, випити запашну каву з найвідомішими закарпатськими письменниками.

Закарпатські екологи затвердили кошторис 2013-2015 років

Затверджений регіональний план дій з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області на 2013-2015 роки

Угорщина. Центробанк у центрі дискусій

Центральний банк Угорщини опинився в центрі гострих дискусій щодо напрямків розвитку економічної політики в країні, яка нині демонструє найвищий рівень заборгованості серед інших держав Центральної Європи.   За умов, що склалися, посилюється вразливість національної валюти і послаблюються позиції Угорщини на фінансових ринках.

В УжНУ з’ясовували, чи подобається студентам новий ректор

22 листопада в Ужгородському національному університеті відбулися вибори нового ректора. На ректорське крісло претендували три кандидати - тодішній в.о. ректора Федір Ващук, нейрохірург, практикуючий лікар Володимир Смоланка та історик Іван Дробот. Перемогу здобув Федір Ващук, за якого проголосували 193 делегати з майже трьохсот присутніх. 

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат