Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-21') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 6000, 20

Майбутнє за програмами лояльності, переконують експерти

Три чверті споживачів у світі володіють карткою хоча б однієї програми лояльності, а у третини споживчого співтовариства карток дві або більше. Однак після бурхливого розвитку в 2000-ті, маркетинг лояльності вступив у період спаду. Все тому що відбулася інфляція самого поняття «знижка», а в основі більшості бонусних програм лежать незрозумілі принципи і нецікаві споживачам винагороди, пояснюють експерти. Тим не менше, вже зараз маркетологи працюють над тим, щоб розробити нові стратегії і технології, щоб зацікавити покупця і принести прибуток рітейлеру.

Духовенство з Закарпаття зібралося з нагоди інтронізації Словацького архієрея (ФОТО)

З благословення Блаженнішого Володимира митрополита Київського і всієї України керуючий Мукачівською єпархією прийняв участь в хіротонії нового архієпископа Пряшівського і Словацького.

Банкіри: продаж валюти перейде на "тіньовий" ринок

Введення 15% збору в Пенсійний фонд з продажу фізособами готівкової іноземної валюти віддалить девальвацію гривні, але створить тіньовий валютний ринок.Таку думку озвучив аналітик "Ерсте Банку" Мар'ян Заблоцький.

Василя Варцабу представлять як нового начальника Закарпатського УМВС

Як вже повідомлялося, начальником УМВС України у Закарпатській області призначений добре відомий ужгородцям генерал-майор міліції Василь Варцаба. В Ужгород він повертається з сусідньої Івано-Франківщини, де донині очолював обласну міліцію.

Заключна конференція Європейського тижня мобільності пройде в Ужгороді

У четвер, 22 листопада, в Ужгороді, у конференц-залі готелю «Прага» (вул. Верховинська, 38) відбудеться заключна конференція «Європейський тиждень мобільності в Карпатах: просування сталої мобільності».

Прикордонний контроль – основний формат діалогу прикордонників з громадянами (ФОТО)

На шляху свого реформування Державна прикордонна служба України чи не основну увагу приділяє покращенню прикордонного контролю. Адже враження про нашу державу починається з кордону, де першими гостей зустрічають прикордонники.

МНС-хроніка за добу

19 листопада   о 10.55 поступило повідомлення про ДТП в м. Мукачево,   по вул. Автомобілістів. Водій вантажного автомобіля марки «Мерседес-Аксор», д.н.з. SKOLJ 16-2 KN, гр. Буряк В.П., 1982 р.н. не впорався з керуванням   спричинив перекидання автомобіля на зустрічну смугу,   внаслідок чого зіткнувся з легковим автомобілем ВАЗ 2105, д.н. 693-50 РЕ, власник гр. Пилиненко І.П., 1967 р.н. Рух транспорту частково був обмежений. Внаслідок ДТП загиблих та травмованих не має. На місце ДТП залучалось чергове відділення ДПРЧ-17 м.Мукачево.

На Закарпатті звільнили двох начальників прикордонних загонів?

Як стало відомо «Новинам Закарпаття», з достовірного джерела на Закарпатті звільнили двох начальників прикордонних загонів.

Історія з грифом «секретно»

Кому вигідно, щоб країна була ідеологічно розділена навпіл? Кому вигідно, щоб люди не знаходили спільної мови в одній країні? Чому в країні, в якій комуністи розстрілювали еліту, морили власний народ голодом, люди й досі віддають свої голоси за комуняк на виборах?

Унікальний верховинський дяк


79-річний Штефан Нанинець із присілка Слобода, що на Міжгірщині, 40 років пропрацював лісорубом, побував у кожному дворі Синевирської Поляни і знає об’ємний церковнослов’янський «Псалтир блаженного Давида», який прочитав 1360 разів, напам’ять.

Прискорити підготовку державної програми розвитку   Карпат

Майже   два роки минуло, як   обласною радою   було   прийнято   рішення про реалізацію положень Резолюції та Рекомендацій Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи щодо сталого   розвитку гірських регіонів на прикладі   Карпатських гір.

Закарпаття прийняло програму розвитку освіти до 2022 року

Сьогодні обласна рада затвердила   програму розвитку освіти Закарпаття на 2013 – 2022 роки. Також народні обранці рекомендували районним та міським радам прийняти відповідні програми та передбачити кошти на їх виконання. На обласну програму протягом наступних дев’яти років запропоновано виділити майже 188 мільйонів гривень, повідомила прес-служба облради.  

ЗакДУ здобув гран-прі Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра - 2012»

На Міжнародній виставці «Освіта та кар’єра - 2012», що проходить 15-17 листопада в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ), Закарпатський державний університет здобув премію гран-прі та золоту медаль. Про це повідомили у ЗакДУ.

Податківці спростили процедуру отримання карток платників податків

Громадяни можуть отримати реєстраційний номер картки платника податків (більш відомий як «ідентифікаційний номер», або ІНПП) не тільки за місцем проживання, а й у відділенні податкової служби за місцем отримання доходів чи за місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування.

На Берегівщині   вивчатимуть свердловини з прісною водою

15 листопада 2012 року під головуванням голови райради Андрія Бігарі відбулося пленарне засідання 10-ої сесії Берегівської районної ради VІ-го скликання.

Передноворічних залізничних квитків у напрямку Закарпаття залишилося обмаль

Державна адміністрація залізничного транспорту України інформує, що на передноворічні дати у напрямку міст Західної України залишається у вільному продажу 5756 місць.

порада дня

Відчувши   закладеність носа, особливо осіннього ранку після пробудження, не спішіть застосовувати краплі для полегшення дихання.

Інформаційно-бібліотечний центр буде в УжНУ

Бібліотечні книги вже майже звільнили приміщення Кафедрального собору на вулиці Капітульній, втім повністю від цих приміщень у виші відмовлятися не будуть. «Ми поважаємо усі конфесії, але університет також храм науки», — зазначив Федір Ващук, в. о. ректора УжНУ, доктор технічних наук, професор. На зустрічі з працівниками книгозбірні університету Ф. Ващук також розповів присутнім про загальний стан справ в університеті та поділився намірами щодо розвитку і покращення матеріально-технічного стану.

Закарапатець через власну неуважність позбувся свого будинку

Пізня осінь, яка виявилася справжньою несподіванкою для деяких жителів Воловеччини, вже встигла наробити лиха. Через власну неуважність житель села Канора позбувся будинку. Знищив помешкання нещодавній зсув, що через рясні дощі трапився у селі.

Кадрові призначення на Іршавщині

13 листопада голова Іршавської райдержадміністрації Василь Ковбаско та голова районної ради Станіслав Сухан представили керівникам структурних підрозділів РДА новопризначеного заступника з гуманітарних питань Миколу Сочку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат