Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 6040, 20

Зоологічний музей УжНУ матиме окреме приміщення

Про це повідомив доктор технічних наук, професор Федір Ващук, в.о. ректора УжНУ під час зустрічі з викладачами і студентами фізичного факультету. Він також оглянув навчальні приміщення та лабораторії та озвучив пріоритетні напрями розвитку університету.

На 483,7 мільйони гривень наповнився бюджет Ужгорода завдяки податкам

До місцевого бюджету протягом десяти місяців спрямовано 2012 року 231,7 млн. грн. У порівнянні з минулим роком надходження зросли на 32,3 млн. грн.

Закарпатські діти малюнком показали, що хочуть бути лікарями та вчителями

Про це діти повідомили через малюнок. Днями Рахівський та Тячівський районні центри зайнятості провели конкурс дитячого малюнка «Професія моєї мрії» серед дітей молодшого шкільного віку.

В Ужгороді обговорять все про меблі

У четвер, 8 листопада, в залі готельного комплексу „Дружба” (м.Ужгород, вул. Висока, 12) відбудеться відкриття Міжнародної ділової зустрічі „Міжнародні контактні дні”.

1,5 тисячі фактів порушень перевезення у маршрутках виявили у 2012 році у Закарпатті

6 листопада, відбулася спільна прес-конференція за участі начальника управління Укртрансінспекції в Закарпатській області Сергія Слободянюка та начальника сектору автомобільно-технічної інспекції УДАІ Василя Філіпа.

На 286 мільйонів гривень поповнився бюджет Мукачівщини завдяки податкам

Понад 286 млн. грн. надійшло за 10 місяців до Державного та місцевих бюджетів від платників податків Мукачівщини. Бюджет міста Мукачева поповнився 131млн.грн., бюджет району – 41млн. грн., до державного бюджету надійшло майже 114 млн.грн.

В Ужгороді згорів автомобіль

5 листопада о 22:35 пожежа в автомобілі ВАЗ-2121 «Нива», за адресою: м.Ужгород, вул. Анкудінова.
Пожежею знищено автомобіль. Прямі збитки та причина пожежі   встановлюються.

Чиновники розкажуть, чи безпечно їздити у громадському транспорті Закарпаття

У вівторок, 6 листопада, о 15.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться   прес-конференція на тему: «Чи безпечно їздити в наших маршрутках?».

Завтра закарпатцям розкажуть, чи безпечно їздити в маршрутках

У вівторок, 6 листопада, о 15.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться   прес-конференція на тему: «Чи безпечно їздити в наших маршрутках?».

Фахівці з УжНУ взяли участь у з’їзді гастроентерологів у Амстердамі

Об’єднана європейська асоціація гастроентерологів відсвяткувала своє 20-річчя 20-24 жовтня 2012 року в Амстердамі. З цієї нагоди відбувся найчисленніший з’їзд   гастроентерологів в Європі, оскільки він нараховував 14 000 делегатів із усіх країн світу та став однією з провідних світових подій в галузі науки. Участь у з’їзді взяли і фахівці УжНУ.

На Закарпатті відбулася зустріч партнерів проекту "Правова країна"

Юристи громадських організацій, приватних юридичних компаній та судових установ зі всіх регіонів України зустрілися в місті Ужгороді для пошуку найкращих   шляхів посилення захисту прав та інтересів українців з метою забезпечення рівного доступу до правосуддя та надання ефективної безоплатної правової допомоги. Представники неурядових громадських організацій та судової гілки влади обговорили можливості співпраці щодо представництва інтересів малозабезпечених громадян у цивільних справах у судах та отримання ними якісних безоплатних правових послуг.

Консервний завод на Виноградівщині планує випускати до 12 мільйонів банок на рік

Залучення додаткових інвестицій в економіку та розвиток підприємництва Виноградівщини, надання якісних послуг при здійсненні митних процедур – були ключовими питанням під час зустрічі начальника Чопської митниці Олександра Похилька з керівником району Тетяною Граб у Виноградівській райдержадміністрації.

Перший на Закарпатті комп’ютерний клас для незрячих відкрили в УжНУ

На факультеті суспільних наукУжНУ створили умови для навчання та роботи студентам і викладачам з вадами зору. Тут відкрили перший на Закарпатті комп’ютерний клас для незрячих. Спеціальне програмне забезпечення допоможе цим людям бути активними в час комп’ютеризації. Це вже не перший проект для незрячих, здійснений працівниками УжНУ: цього тижня на вході до головного корпусу встановили метроном. А два роки тому кафедра туризму відкрила в центрі міста туристичну карту мовою Брайля.

Закарпатські освітяни співпрацюють зі швейцарйями

У Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася зустріч професорсько-викладацького складу інституту, директорів загальноосвітніх шкіл області із експертами у галузі освіти із Швейцарії, які займаються питаннями вивчення іноземних мов на Україні.

ДАІ нагадує про безпечне перевезення дітей у автомобілі

Розпочалися осінні канікули, а це означає, що на вулицях міста побільшало охочих до ігор дітей. Граючись, юні учасники дорожнього руху нерідко забувають про обережність, тож увагу слід проявити дорослим.

Огляд пожеж у Закарпатті

30.10.2012 о 15 год. 45 хв. пожежа в житловому будинку гр-ки   Лях Ю.І., 1935 р.н. (померла 29.09.2011, на іншу особу право власності на будинок не оформлене), за адресою: Іршавський район, с.Довге, вул. Велика, 137. Пожежею пошкоджено димар та дерев’яну стіну на площі 0,5 м². Прямі збитки – 7 725 грн. Ймовірна причина пожежі – неправильне влаштування димаря.

Грибник загубився, але сам знайшов дорогу додому у Закарпатті

30 жовтня о 16.47 з ДПРЧ-1 м. Перечин ТУ МНС у Закарпатській області надійшло повідомлення про те що, близько   9. 00, 29 жовтня   громадянин Курей Олексій Васильович, 1971 р.н., інвалід третьої групи, мешканець с.Мокра, Перечинського району вийшов з дому в ліс по гриби неподалік свого села та не повернувся.

Правоохорнці вчили дітей берегтися на дорозі у Закарпатті (ФОТО)

Напередодні осінніх шкільних канікул міліціонери Перечинщини навідалися до навчальних закладів району. Основна мета, яку переслідували правоохоронці – у доступній для школярів формі навчити дітей правилам поведінки на проїжджій частині дороги, на гральному майданчину, удома, коли вони залишаються без батьківського нагляду і активно вирішують, чим зайнятись, поки батьки на роботі.

Українські та румунські експерти оцінювали якість води у річці Тисі

У період з 23-25 жовтня 2012 року в м.Хуст, Україна відбулася зустріч українських та румунських експертів з питань оцінки якості води р.Тиса. З української сторони прийняли участь спеціалісти Державної екологічної інспекції у Закарпатській області та   представники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса. В ході зустрічі українська Сторона поінформувала румунську Сторону про структурні зміни у природоохоронних органах України.

Через два тижні митницю переділять

Якщо Калєтніка знімуть з поста глави ДМС, зміниться вся керівна вертикаль, в тому числі на місцях. І вже до нових керівників регіональних митниць прийдуть "модні" з конкретною пропозицією: "Працюй з нами, он скільки у нас клієнтів" (далі мовою оригіналу)

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат