Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 6100, 20

Закарпаття: у ДТП водій загинув на місці

У ніч з 7 на 8 жовтня на автодорозі Київ-Чоп, 27-річний водій автомобіля марки «ВАЗ-21099» виїжджаючи з міста Мукачево не впорався з керуванням транспортного засобу та допустив зіткнення з автомобілем марки «Mercedes Sprinter» під керуванням 52-річного мешканця Івано-Франківської області.

Вдячна Богові за Вчительку

«Благословлю тебе, щоб аж до скону твого
Доніс ти серце чисте
й щиру душу…»
Іван Франко

Прийміть найщиріші слова вітання   з професійним святом —   Днем працівника освіти!

Ваша діяльність нелегка, вона вимагає самовідданості, творчої наснаги та невичерпної енергії. Але Ви робите все можливе для забезпечення розвитку пріоритетних напрямів освітньої галузі, створення належних умов для виховання і навчання підростаючого покоління, здобуття ним якісної освіти.

Дайте шанс на майбутнє

Хлопець, який майже не знає своїх батьків, шукає підтримку небайдужих.

Мукачівського прокурора ніхто не арештовував

Учора окремі інтернет-видання області розповсюдили інформацію про обшук у будинку прокурора м. Мукачево Руслана Біловара та подальший його арешт.

Сергій Ратушняк: деякі тези до освітянських проблем

Який цинізм, мати в державі понад сто мільярдерів, грабувати державу щороку на суми, що перевищують бюджет всієї України (понад 50-т млрд.доларів) і примушувати купувати підручники батьків і бабусь, що живуть за 100-200 доларів на місяць.

Унікальний центр для неповносправних молодих людей відзначив 3-річний ювілей

«Парасолька» - єдиний на Закарпатті центр-інтернат для 25 молодих людей з розумовими та / або фізичними вадами, які до того проживали у Вільшанському дитячому будинку-інтернаті. Нещодавно унікальний центр святкував 3 роки з дня заснування.

Рада дозволила продавати іноземцям українську землю

Верховна Рада дозволила іноземним громадянам та підприємствам з іноземним капіталом купувати землю несільськогосподарського призначення. За відповідний законопроект у другому читанні проголосували 234 народних депутатів.

Чопська митниця інформує закарпатців

Митна консультація про особливості пропуску та оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України

Кількість закарпатських спрощенців зросла на 14%

Станом на 1 жовтня 2012 року 32527 суб’єктів господарювання є платниками єдиного податку, в т.ч. 29481 фізична особа - підприємець та 3046 юридичних осіб.

Завтра на дзвінки громадян відповідатиме начальник карного розшуку Закарпаття

У середу, 3 жовтня, відбудеться пряма телефонна лінія з начальником управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області Василя ЛЕШКО.

На одне подружжя, яке хоче усиновити дитину, припадає понад 20 закарпатських сиріт

На обліку Служби у справах дітей в області усиновленню підлягає 709 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Натомість подружніх пар, які виявили бажання усиновити дитину — лише 35.

На ярмарку в Ужгороді реалізували понад 600 тонн сільськогосподарської продукції

Цими вихідними, 29-30 вересня, у рамках святкування Дня Ужгорода пройшов обласний сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь - 2012». На урочистому відкритті заходу побував також заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович.

Чоловік травмувався під час ремонту даху

29 вересня о 00:55 до ТУ МНС надійшло повідомлення про те, що з даху на перекриття житлового будинку впав і отримав травми громадянин 1958 року народження, мешканець   Ужгородського району, села Оноковці.

Бажаючим заощадити на поїздках по країні доведеться уважно вибирати день

Сьогодні подешевшали квитки на всі поїзди "Укрзалізниці", окрім приміських. Наприклад, якщо ще вчора квиток на швидкісний поїзд з Дніпра у Київ коштував 130 грн, то зараз - 119 грн.

З 2013-го скасують низку податкових пільг, а борг стягуватимуть без суду

Посилення фіскального тиску в умовах низького економічного зростання не зупиняє Податкову і Мінфін від нових спроб зібрати більше податків з бізнесу.

Viktor Balogával дві години агітував угорців, які не знали української мови

Цікаву історію про агітацію Віктора Балоги (Viktor Balogával) у селі Велика Бігань Берегівського району Закарпаття розповів сайт transkarpatia.net.

Кількість користувачів Єдиного реєстру податкових накладних зросла вп’ятеро

За вісім місяців поточного року в Єдиному реєстрі податкових накладних зареєстровано 38,6 млн. документів на загальну суму 377,5 млрд. гривень.

Україні загрожує сплеск ксенофобії

За умов соціально-економічної кризи в Україні посилився вплив радикальних партій та організацій, які виступають з ксенофобськими та расистськими гаслами і розпалюють міжетнічну ворожнечу. Про це на конференції "Ініціатива розмаїття" у Києві заявив голова представництва Міжнародної організації з міграції Манфред Профазі.

У Закарпатті пожежники врятували бабусю

Повідомлення про пожежу в житловому будинку, що в Ужгороді на вул. І. Ваша, надійшло в оперативно-рятувальну службу Закарпаття о 20:20.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат