Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 6140, 20

272 особи перебувають на обліку в цетрі СНІДу у Закарпатті

У вівторок, 18 вересня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся із головою Держслужби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань Тетяною Александріною та її заступницею Оленою Єщенко. На зустрічі також були присутні головний медик області Роман Шніцер і головний лікар Закарпатського обласного Центру профілактики та боротьби зі СНІДом Іван Миронюк.

На Закарпатті відбудеться Міжнародна конференція з прав дітей з інвалідністю

У вівторок, 18 вересня, розпочне роботу Міжнародна конференція «Права дітей з інвалідністю, в тому числі жінок та дівчат на професійну орієнтацію, реабілітацію та зайнятість в контексті реалізації Плану дій Ради Європи щодо інвалідів та інших ключових документів».

Закарпатських підприємців запрошують долучитися до ярмарку вакансій

Ярмарок вакансій відбудеться 26 вересня 2012 року в приміщенні Ужгородського міського центру зайнятості за адресою: м. Ужгород, вул. Новака, 45.

В Ужгороді відслужили Божественну літургію церковнослов'янською і грецькою мовами (ФОТО)

16 вересня в день пам’яті сщмч. Анфима, єпископа Нікомидійського, академічним духовенством Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія було відправлено Божественну Літургію в Свято-Преображенському храмі міста Ужгород.

Австрійці навчали закарпатських ДАІшників рятувати життя (ФОТО)

Навчити інспекторів ДПС ДАІ Закарпаття якісно та професійно надавати першу невідкладну допомогу постраждалим у дорожньо-транспортних пригодах людям приїхали представники служби з ліквідації катастроф і надання першої медичної допомоги в Австрії. Першими пройти високого рівня підготовку випала можливість десятьом інспекторам ДПС ДАІ з різних районів області.

Дітей-біженців навчали надавати першу допомогу у Закарпатті (ФОТО)

Навчання   населення наданню першої допомоги сьогодні є актуальним. Ми навіть не задумуємося над тим, що можемо самі врятувати чиєсь життя. Але це можна зробити, якщо ми володіємо певними знаннями з правил надання першої долікарської допомоги.

Закарпатців народжується більше... (ІНФОГРАФІКА)

Українців спокушають до продовження роду новими виплатами на дітей.

Жінка-інвалід госпіталізована через ДТП у Закарпатській області

Днями в Перечинський райвідділ міліції зателефонував черговий лікар Великоберезнянської районної лікарні та повідомив, що каретою швидкої медичної допомоги до них доставлено жительку села Малий Березний, інваліда дитинства 1-ї групи, з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості.

Кількість податкових перевірок на Закарпатті зменшилася вдвічі

За січень-серпень   цього року податковими органами Закарпатської області проведено 116 планових перевірок юридичних осіб, в минулому році за аналогічний період їх кількість складала 231.

Дитяча смертність у світі знизилась протягом останніх 20 років

Смертність серед дітей молодше п'яти років значно знизилася протягом останніх 20 років, повідомляє Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ.

Заборгованість із виплат зарплат зменшилася на 1,6 млн.грн.

У середу, 12 вересня, відбулася селекторна нарада під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича. На порядку денному - стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, установах, організаціях області.

Військові пенсії збільшили на 11 %

Як повідомляє прес-служба Національного форуму профспілок України, з 1 липня 2012 року основні розміри   військових пенсій підвищено до 11 %, що   в середньому становить 176, 04 грн,   з 1 вересня 2012 року це підвищення буде збільшено до 23 % (216 грн) з 1 січня 2013 року – до 35 % (237 грн).

Ціни на бензин зросли на 5 %

На споживчому ринку нафтопродуктів в Закарпатській області протягом січня-серпня 2012р. спостерігається неоднозначна тенденція цін на паливно-мастильні матеріали.

На Закарпатті заборонили вилов форелі через нерест

З 10 вересня, бажання рибалок вийти з вудкою на річки у гірських районах – обмежене. Заборона викликана нерестом струмкової форелі.

Пластуни розкажуть про відзначення 100-ліття та презентують історичні книги

Завтра, 11 вересня, закарпатські пластуни розкажуть про відзначення 100-ліття Пласту в Україні та в Закарпатті, а також про участь закарпатських пластунів у всеукраїнських таборах та Ювілейній пластовій зустрічі у Львові.

На Закарпатті обговорили нові проекти співпраці з краєм Височина

25 спільних інвестиційних проектів у   галузі туризму, екології та   соціальній   сфері загальною вартістю   більше 16 мільйонів гривень реалізовано   за   5 років   співпраці   Закарпаття та чеського   краю Височина.   Нинішнього   року до них додасться ще 10.

Сумне свято. Розформування...

Свого часу Ужгород був військовим форпостом Радянського Союзу. За незалежності військові частини почали скорочувати, однак тут залишалися потужна інфраструктура і навчальна база, тому було вирішено, що деякі підрозділи варто залишити. Так було зовсім донедавна, аж поки міністром оборони не став колишній громадянин Росії Саламатін.

Позичте студентові грошей

З вересня обіцяють збільшення стипендій, яке може обернутися їх зменшенням.

Вища освіта в Україні: між традиціями та інноваціями

Радянську освіту називали одним із найбільших здобутків тогочасної системи. Сьогодні ж найкращою похвалою вважають «європейськість» навчального закладу. Чим доводиться жертвувати у балансі між збереженням традиції та запровадженням інновацій?

В Ужгороді обговорять можливості й перешкоди створення ОСББ

У четвер, 13 вересня о 14.00 год. в прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» (пл. Корятовича, 2-ий поверх ) відбудеться прес-конференція, яка дасть відповідь на запитання: «Що стоїть на заваді розвитку ОСББ і ЖБК в м. Ужгород та Україні»

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат