Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 6060, 20

Лист студентів УжНУ: «Від стабільності — до примусу!» — новий метод піару Партії Регіонів

26 жовтня в Ужгороді на площі Поштовій   о 18:00 відбувся концерт, присвячений 15-річчю Партії регіонів під назвою «От стабильности — к благополучию!».

Свалявський коледж спільно зі Словацькою професійною школою популяризують виноробство Закарпаття

17-18 жовтня на базі Свалявського технічного коледжу НУХТ відбувся семінар «Популяризація виноробства та виноградарства в транскордонних регіонах» проекту «Троянда Карпат», Грантовий контракт №HUSKROUA/1001/041 від 28.03.2012, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Міжнародний експертний центр виборчих систем не побачив системних порушень на виборах

Сьогодні, 29 жовтня, в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція офіційних спостерігачів від організації Міжнародний експертний центр виборчих систем.

Вирок о. Сидору не скасований

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ залишив без змін вирок, винесений Апеляційним судом Закарпатської області громадянину України Д.Сидору за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Мажоритарників рахуватимуть довго?

Підрахунок результатів по мажоритарних округах будуть затягувати. Про це в ефірі телеканалу “Інтер” сказав голова Комітету виборців України Олександр Черненко.

У Перечині на відео зафіксували, як давали вказівки "ставити галочки за Ланя"

У смт Перечин (дільниця № 210370), спостерігач від партії «ВО «Батьківщина» Єгор Микитюк зафіксував на відеокамеру, як представник Партії регіонів на вході до приміщення для голосування   давав вказівки виборцям, де і як ставити «галочки» за Партію регіонів та Михайла Ланьо. Про це кореспонденту Бюро «Аналітик-Контент» повідомили в обласному штабі політичного об’єднання «Батьківщина».

Найактивніші закарпатські виборці – на Воловеччині, найменше голосують на Тячівщині

Станом на 14.00 найактивніше голосували виборці Воловеччини – 43,40%, за ними виборці Перечинщини, де проголосувало 43,35%, та Великоберезнянський район, де здійснили волевиявлення 41,87%. Тенденція збереглася і о 16.00.

Роми на Берегівщині голосують з номером на руці

На окремих дільницях де мають голосувати представники ромської громади, які йдуть на вибори цілими сім’ями, перед кабінами де вносять данні до виборчих бюлетенів – утворилися черги. Спостерігачі відмічають, що інколи до кабінки голосувань заходять по двоє громадян. А це – порушення виборчого процесу. А у представників ромської громади у Берегові, пересічні громадяни помічали на руці номер, написаний шариковою ручкою. Люди кажуть, що за цим номером вони обиратимуть партію у виборчому бюлетені, - інформує кореспондент Бюро "Аналітик-Контент".

68 річницю визволення України відзначили у Закарпатті (ФОТО)

У п’ятницю, 26 жовтня, відбулися заходи з відзначення 68-ї річниці визволення Закарпаття і України від фашистських загарбників. Вшанували цього дня пам’ять загиблих воїнів і очільник краю Олександр Ледида, його заступники Іван Качур і Михайло Попович, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, керівники правоохоронних та військових структур області, представники ветеранських та громадських організацій, краяни.

До кінця тижня в Україні синоптики обіцяють дощі і мокрий сніг

За прогнозами Укргідрометцентру, найближчими днями погода в Україні буде холодна, дощитиме, а подекуди буде й мокрий сніг.

Заступник голови ОДА відповість на питання громадян

У середу, 31 жовтня, заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

На Закарпатті показник охоплення автомобільними перевезеннями один з кращих в Україні

Про це у середу, 24 жовтня, під час брифінгу повідомив Віктор Лукеча, начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Закарпатської облдержадміністрації.

На Закарпатті щодня реєструється 15   нових підприємців-спрощенців

«На 1 жовтня 2012 року на Закарпатті здійснюють діяльність 29,5 тисяч підприємців-спрощенців. З початку цього року їх стало на 2,8 тисячі або на 10% більше», -   повідомив під час прес-конференції голова ДПС у Закарпатській області Василь Іванчо.

Молодь запрошують до участі в міжнародній програмі

AIESEC в Україні оголошує набір учасників на міжнародну програму обміну. Країни Азії, Європи та Африки відкриті для тебе, якщо ти прагнеш побачити світ, дізнатися про культуру інших країн, вивчити англійську мову та зробити позитивний внесок у вирішення світових проблем!

Головою студради Закарпаття став четвертокурсник із ЗакДУ

У понеділок, 22 жовтня, відбулася IV звітно-виборча конференція Студентської ради Закарпатської області. Окрім членів Правління Студради, у засіданні також взяли участь заступник керівника краю Іван Качур, завідувач сектору вищої освіти та науки обласного управління освіти та науки Василь Телеп, голова ради директорів вищих навчальних закладів Закарпатської області Петро Гаврилко.

Під час концерту у Виноградові зібрали 20 тисяч гривень для важкохворих дітей

У суботу, 20 жовтня в концертному залі Виноградівського державного коледжу Мукачівського державного університету відбувся благодійний концерт фортепіанної музики заслуженої артистки України Етелли Чуприк. Виступ неперевершеної піаністки був наповнений різноплановими і різностильовими творами Ференца Ліста, Сергія Рахманінова, Фридеріка Шопена, Олександра Скрябіна, Клода Дебюссі, Йоганна Баха, Петра Чайковського. Артистка неодноразово виступала з гастролями як по всій Україні, так і за кордоном (Росія, Німеччина, Угорщина, США).

Головний міліціонер Закарпаття дасть прес-конференцію

Завтра, 23 жовтня, об 11.00 в Управлінні МВС України в Закарпатській області (м. Ужгород, вул. Ф.Ракоці, 13) відбудеться брифінг за участю начальника УМВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Віктора Русина.

Україна cтрімко збідніла до рівня 2006 року, – соціологи

До 2008 року рівень бідності в Україні знижувався, проте криза перервала цю позитивну тенденцію й зараз Україна повернулася на рівень 2006 року. Про це повідомила старший менеджер Програми розвитку ООН Катерина Рибальченко, пише газета «День».

Торгувати вінками і свічками можна в чотирьох місцях Ужгорода

З метою організації торговельного обслуговування до Дня вшанування пам’яті померлих з 22 до 31 жовтня визначені місця для торгівлі квітами, вінками, свічками та іншою аналогічною продукцією:

Кількість звернень громадян до податкових органів Закарпаття зменшилася на третину

Протягом січня-вересня 2012 року до податкових органів області надійшло 291 письмове звернення, тоді як за відповідний період минулого року надійшло 432 письмові звернення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат