Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 6020, 20

В   Ужгороді нові сорти яблук дегустували фахівці з усієї України

В Ужгороді, у приміщенні дегустаційного залу Ужгородського замку відбулася презентація-дегустація нових, стійких до хвороб десертних сортів яблук, саджанці яких   вирощуються на Закарпатті.

Порада дня  

Якщо Вам кортить просвердлити отвір у стіні, але не хочеться прибирати після цього, даруємо Вам ідею.

Долар на міжбанку продовжує зростати - вже 8,34 грн

У середу, 14 листопада, на міжбанківському валютному ринку України торги доларом США відкрилися триваючим зростанням котирувань – 8,2900/8,3400 грн/дол.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Рятувальні підрозділи ТУ МНС у Закарпатській області за минулу добу здійснили 43 виїзди, із них на: гасіння пожеж - 2, пожежно-тактичні   заняття - 1,відпрацювання нормативів з ПСП - 30, інші - 9.

Закарпатські населені пункти потребують зміни меж

У зв’язку з постійним розвитком територій існуючі межі міст, селищ та сіл області зазнали значних змін і не відповідають дійсності.

Діаманти зберігаються в Ужгородському національному університеті

У мінералогічному кабінеті-музеї географічного факультету УжНУ зібрано найбільшу колекцію корисних копалин Закарпаття. Крім закарпатських, тут є і корисні копалини з різних куточків України та планети загалом. Фонд музею налічує понад 600 зразків гірських порід, кристалів, мінералів.

1928 нелегальних працівників у підприємців-фізичних осіб зафіксували на Закарпатті

Надзвичайно актуальним на Закарпатті залишається питання тіньової зайнятості населення. Так, у поточному році інспектори праці виявили неоформлених працівників у 192 приватних підприємців-фізичних осіб. Звичайно, фактичні обсяги «тіньової зайнятості» на ринку праці Закарпаття набагато більші.

Машиніст із Мукачева отримав нагороду від Президента

За вагомий особистий внесок у розвиток автомобільної галузі, забезпечення будівництва, ремонту й утримання доріг, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Указом Президента України нагороджено Лукечу Юрія Юрійовича ­– машиніста навантажувача філії «Мукачівська дорожньо-експлуатаціна дільниця» дочірнього підприємства «Закарпатський облавтодор» акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»

Одинадцятикласників запрошують на навчання в юридичній академії

Національна академія Служби безпеки України (м. Київ) та Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного університету «Юридична академія України ім. Я.Мудрого» (м. Харків) оголошують набір курсантів на денну форму навчання на 2013 рік за спеціальностями: «Правознавство», «Філологія» (перекладач-референт) та «Державна безпека».  

Артилерійський снаряд знешкодили на Ужгородщині (ФОТО)

12   листопада, об 11:20 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в районі лісового масиву неподалік села Стрипа Ужгородського району виявлено підозрілий предмет, схожий на вибухонебезпечний. На небезпечну знахідку, збираючи гриби, натрапив місцевий мешканець.

Закарпатців запрошують завітати на свята до свалявського Будинку дитини

Саме зимові свята – чудова нагода ще раз   висловити свою любов та доброзичливе ставлення до ближнього. Немає в світі малюка, котрий в довгоочікуваний вечір не мріяв би про щось надзвичайне. Хіба можливо змалювати ту трепетну радість, коли дитина знаходить у себе у чобітку довгоочікуваний подарунок!

Дослідження: наскільки українці толерантні до біженців

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему «Біженці в Україні: ставлення населення та мас-медіа». У ході засідання було презентовано результати моніторингу рівня толерантного ставлення до біженців та шукачів притулку у Закарпатській області.

Єрусалимська Плащаниця Богородиці прибула до Ужгорода (ФОТО)

Напередодні о 17.00 сотні священнослужителів єпархії та тисячі віряни на чолі із Високопреосвященнішим Феодором, архієпископом Мукачівським і Ужгородським зустріли святиню в місті над Ужем.

2 неповнолітніх ужгородців госпіталізовані через ДТП

За вихідні дні В Ужгороді та Мукачівському районі у дорожньо-транспортних пригодах постраждало троє неповнолітніх.

У словацькому консульстві до 14 грудня не прийматимуть документи для шенгенських віз

У зв’язку із проведенням реконструкції будівлі Генерального консульства Словацької Республіки в Ужгороді з 22 листопада 2012 року по 14 грудня 2012 буде призупинено прийом документів для оформлення шенгенських віз та дозволів на проживання.

Кабмін вирішив, у яких регіонах наступить покращення

(мовою оригіналу) Перераспределение бюджетных средств произойдет в пользу пяти регионов, в том числе и   Закарпатской области. А от кого заберут и не следствие ли все это прошедших выборов — не сообщается.

Заступник прокурора Закарпаття Мухін таки звільнився (ОФІЦІЙНО)

Генеральною прокуратурою України задоволено рапорт Віталія Мухіна про звільнення   з посади першого заступника прокурора Закарпатської області за власним бажанням у зв’язку із сімейними обставинами.

Таких гарних вбиралень УжНУ досі не мав (ФОТО)

У головному корпусі УжНУ закінчився перший етап ремонту вбиралень — на п’ятому поверсі, де навчаються   студенти Інституту іноземної філології та географічного факультету. Основна частина роботи виконана й на четвертому поверсі   філологічного факультету. Федір Ващук, в. о. ректора УжНУ, доктор технічних наук, професор, разом з керівниками факультетів оглянув стан виконаних робіт.

Прикордонники спростовують факт збору ними коштів для прискорення проходження кордону

У відповідності до Закону «Про прикордонний контроль», до пріоритетних напрямків Державної прикордонної служби відносяться завдання щодо забезпечення ритмічності, пропускних операцій, недопущення черг та конфліктних ситуацій, додержання законності на Державному кордоні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат