Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-21') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5960, 20

Чоп — перед екологічною катастрофою?

Комунальні підприємства будь-якого міста переживають не найкращі часи. Для впорядкування хоча б господарської частини потрібні значні кошти, яких, зазвичай, не мають змоги виділити із місцевих скарбниць. Як наслідок, комунальники отримують тільки платню, а оновлення відбувається тільки в разі крайньої необхідності.

Церква з медициною об'єдналися для того, щоб зупинити туберкульоз

27 листопада Мукачівська Православна єпархія на запрошення благодійного фонду «Інтелектуальна перспектива» взяла участь в тренінгу – семінарі: «Участь Церкви у протидії епідемії туберкульозу».

УжНУ отримав безкоштовний доступ до потужної інформаційної бази даних

До 15 листопада 2013 року бібліотека УжНУ отримала безкоштовний доступ до інформаційних ресурсів порталу Polpred.com, що містить огляд преси провідних агентств та ЗМІ за останні 15 років та поповнюється щодня.

Директорка ПАДІЮНу перемогла на Всеукраїнському конкурсі

20-23 листопада на базі Національного еколого-натуралістичного центру проходив фінальний /очний/ етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників «Джерело творчості».

Прокуратура домоглася погашення заборгованості підприємств оборонно-промислового комплексу

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері постійно вживає заходи щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати   працівникам підприємств оборонно-промислового комплексу.

На сесії Берегівської ради розглянуть питання відшкодування рецептів хворим з нирковою недостатністю

26 листопада за участі голови Берегівської районної ради А. Бігарі та його заступника А. Браун, а також керуючого справами виконавчого апарату ради Г. Ласлов відбулося засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань бюджету.

Закарпатські студенти обговорювали збалансований розвиток економіки регіонів України

26 листопада 2012 року в Інституті економіки та міжнародних відносин відбулася наукова студентська конференція на тему "Збалансований   розвиток економіки регіонів України". В конференції взяли участь студенти 1 курсу спеціальностей "Фінанси", "Економіки підприємства", "Обліку і аудиту".

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, хто постраждав і які збитки від вогню - читайте хроніку за останню добу.

Духовенство з Ужгорода привітало Митрополита Володимира з 77 річчям (ФОТО)  

УУБА - КаУ привітала Блаженнійшого Митрополита Володимира з 77 річчям з Дня народження та 10-річчям реформування ним вищої духовної освіти в Україні.

10 версій кінця світу (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Национальное управление США по воздухоплаванию и исследованию космического пространства (NASA) решило внести ясность в связи с гигантским количеством слухов и предположений о конце света в 2012 году.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, хто постраждав і які збитки від вогню - читайте хроніку за останню добу.

Закарпаття матиме перспективу притоку бізнес-туризму  

У вівторок, 27 листопада, о 15.00 у приміщенні готелю «Прага» відбудеться прес-конференція з нагоди підписання керівництвом готелю договору про входження в мережу готелів бізнес-класу «Аккорд Готелі».

Про статистику СНІДу у Закарпатті - розкажуть експерти

Cьогодні, 26 листопада об 11.00 у конференц-залі обласного Центру з профілактики та боротьби із СНІДом (Ужгород, вул. Другетів,72 ) відбудеться прес-конференція до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

На Закарпатті свідомо знищують вертолітне об’єднання

Заборговані зарплати повернули, хоча подальша доля працівників і будівель невідома.

Останній політ

Два кричущі факти сталися один за одним минулого тижня. Місце і першої, і другої трагедії — ужгородська 16-поверхівка. Саме з балкона цієї будівлі 15 листопада викинувся 16-річний студент із Зняцева, а наступного дня — 23-річний випускник Харківського Національного університету, син екс-губернатора Івана Різака, який нещодавно з батьком повернувся на Закарпаття. Чому молоді хлопці вирішили зробити цей фатальний стрибок — невідомо. Їх тіла знайшли під багатоповерхівкою без передсмертних записок, лише з документами.

Дівчина намагалася піти з життя у Закарпатській області

Надзвичайна пригода сталася напередодні.
Дівчина вирішила покінчити життя самогубством, стрибнувши з мосту у річку. Висота мосту близько трьох метрів. Зараз дівчина 1991 року народження перебуває у лікарні.  

З 1 січня 2013 року зміниться порядок реєстрації нерухомого майна

Відповідно до Закону України “ Про Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень” та “Порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 22.06.2011 № 703, реєстрація речових прав на нерухоме майно (в тому числі земельних ділянок) буде проводитися органом державної реєстрації прав.

Звірятко чекає на вас!

У вас є домашній улюбленець? Якщо нема — хутчіш шукайте тваринку на сайті газети РІО - Rionews! :)

В Ужгороді відкрилася виставка відомого фотографа-документаліста "Туберкульоз без прикрас" (ВІДЕО)

Фотограф-документаліст із Хмельниччини Максим ДОНДЮК привіз на виставку до Ужгорода свої роботи, які більше, ніж знімки.Це впіймане об’єктивом життя людей, хворих туберкульозом. Те, що не змогли затримати ґрати і тубдиспансери, закарбували світлини... Бачили виставку і спілкувалися з фотографом-документалістом Галина СЕРНІВКА та ОРЕСТ   ТКАЧ.

На Перечинщині відкрили спортивний майданчик за 420 тисяч гривень

У четвер, 22 листопада, у селі Порошково у Перечинському районі відкрито сучасний спортивний майданчик з акриловим покриттям. Церемонію відкриття спортивного поля відвідав і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат