Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 6200, 20

ЗакДУ посів 4 місце серед класичних університетів України

Перед початком подачі документів абітурієнтами офіційна урядова газета «Освіта Україна» у номері за 25 червня оприлюднила Національний рейтинг університетів, складений Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Послуги закарпатських ріелторів можуть подорожчати у десять разів

Кабмін готує зміни на ріелторському ринку, які боляче вдарять по кишені продавців і покупців квартир. Про це розповіла віце-президент Ліги експертів України Світлана Бовсуновська.

Крах еволюціонизму

Перш ніж говорити про еволюцію, необхідно уточнити, про що іде мова: про мікро- або макроеволюцію.

Новий начальник облавтодору розповість про те, коли на Закарпатті будуть хороші дороги

Нещодавно колективу Служби автомобільних доріг представили нового керівника.

Останній акорд

Помер молодий закарпатський композитор Сергій Андріюк.

Не покарай самотністю  

Життя — річ непередбачувана. Не одному випадає доживати віку поза родинним теплом і увагою дітей. А старість — це і немічність, і відсутність коштів на ліки та нормальне харчування й бодай стерпне існування загалом.

Ротарійці висадили сакури при закарпатському онкодиспансері (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді в обласному онкологічному диспансері за ініціативи ротарійців «Ужгород-Скала» та «Ужгород» закладено парк із сакур. За словами президента Ротарі клубу «Ужгород-Скала» Ігоря ФАРТУШКА цей парк й надалі збільшуватиметься:

Де зростає злочинність

Ростислав Шапошников почав із себе. Ще у 2008 році, коли після підняття штрафів київські ДАІшники влаштували проти неправильно припаркованих на забитих столичних вулицях машин операцію «Оштрафуємо на 255 гривень». Ростислав сів тоді у свій Daewoo Lanos і прослідкував за однією з патрульних машин. Результатом став фоторепортаж під назвою «Патруль ДАІ за годину порушив правила на 1000 гривень».

Як правильно підморгнути за кермом

Серед відомих й звичних правил дорожнього етикету на наших автомобільних теренах є два   класичні, втілення яких залежить від справності освітлювальних приладів автомобіля, вашого виховання та реакції: два короткі «далеким» світлом — «увага, попереду небезпека», коротко «аварійкою» — «дякую за послугу».

Балога виправдовується, мовляв, корупційних схем у чорнобильских проектах — ані на копійку

(мовою оригіналу) Упреки о коррупции при реализации чернобыльских проектов безосновательны. Об этом в интервью изданию «Зеркало недели. Украина» заявил министр чрезвычайных ситуаций Виктор Балога, сообщает пресс-служба МЧС.

У список "200 найбагатших людей України-2012" потрапили двоє "закарпатців"

(мовою оригіналу) В Рейтинг Фокуса "200 самых богатых людей Украины 2012" года попали только двое бизнесменов связанных с Закарпатьем.

Яка ціна спаленої трави?

Весна та ще й свята незабаром. Закарпатці активно взялися до прибирання своїх угідь. Спалюють суху траву, чагарники та сміття. Однак ці прибирання зробили перший квартал цього року особливо багатим на пожежі. Ба, більше, ціною такого прибирання було і людське життя.

Закарпаття: 60 % розтинів   були непотрібними

Ми подали вам історію з Черкащини. «РІО» досліджувала ситуацію і в Закарпатті. У процесі наткнулися також на публікацію у виданні «Високий замок».

«Антишокова терапія» для УжНУ від Держінспекції навчальних закладів України

На офіційному сайті Державної інспекції навчальних закладів (ДІНЗ) України опубліковано «Спростування інформації щодо «шокуючої» перевірки Ужгородського Національного університету». Подаємо текст публікації повністю.

Немає гарантій,   що газ знову десь не вибухне

Чи не вперше про існування цілого ряду т. зв. «больових» точок, що становлять безпосередню загрозу здоров’ю і навіть життю людей у діяльності ПАТ «Закарпатгаз», громада краю дізналася в серпні минулого року, коли біда, спричинена витоком газу з пошкодженого горе-робітниками газопроводу середнього тиску, прогриміла на всю Україну та за її межами вибухом на вул. Анкудінова в Ужгороді.

Визнаю, що грішний…

Під час сповіді не шукають компромісу з гріхом, свідомо прагнуть спокути та не відкуплюються від провин грошима.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат