Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5840, 20

Чи є життя в Україні?

Після закордонної освіти...

60 тисяч «нових» громадян Угорщини змінили свої імена

На сьогоднішній день понад 340 тисяч осіб з різних країн вже подали заявки на отримання угорського громадянства, а близько 280 тисяч вже присягнули на вірність Угорщині.

Підприємці звикають до електронної форми звіту у Закарпатті

З 1 січня 2013 року суб’єкти господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій, повинні звітувати в електронній формі. На впровадження такої форми звіту відведено півроку. До 1 липня 2013 року відповідальності за невиконання нововведень не буде.

Собаки розкривають злочини - це продемонструють в Ужгороді

У п’ятницю, 14 грудня, о 13.45 відбудеться виїзний прес-тур Ужгородського прес-клубу у Кінологічний центр УМВС України в Закарпатській області, де у цей день відбуватиметься День відкритих дверей.

Пожежники врятували 4 дітей від вогню в Ужгороді (ПОЖЕЖНА ХРОНІКА)

Що горіло у Закарпатті, чи є жертви, які збитки і причини.

Закарпатських виноробів запрошують до участі у фестивалі

Оголошено конкурс на право участі у фестивалі – конкурсі «Червене вино 2013».

МНС-ники не виявили міну на могилі Різака (ФОТО)

Сьогодні, 13 грудня, о 9:00 до оперативно-координаційного центру ТУ МНС у Закарпатській області надійшло повідомлення про замінювання могили на кладовищі, що на вулиці Доманинській в Ужгороді. За інформацією правоохоронців, до них звернувся колишній губернатор області Іван Різак із заявою, що могилу його сина заміновано.

Постраждалі від торгівлі людьми отримуватимуть матеріальну компенсацію

У четвер, 13 грудня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане «Протидія торгівлі людьми в Україні: регіональний аспект». Захід відбуватиметься за результатами акції «16 днів проти насильства», які тривають в Україні щороку у грудні.

У Закарпатті купуватимуть зустріч з відомою людиною

Акція «Купи зустріч – подаруй дитині свято»: комерція чи благочинність? Це намагались з’ясувати представники ЗМІ в середу 12 грудня у прес-центрі «Вся Закарпатська Правда».

Справжній Миколай прийде у притулок у Батьові

«Ми не підозрювали, що   люди набагато кращі і щедріші, ніж здаються…» - організатори благочинної акції «Стань Дідом Морозом».

МНС-ники врятували собак від голодної смерті

12 грудня близько 12 години до Ужгородського підрозділу МНС зателефонували стурбовані місцеві мешканці. Вони повідомили що на вулиці Климпуша, з підвалу недобудованого дев’ятиповерхового будинку не може вибратися собака з чотирма цуценятами.

Закарпатці розповіли, як вирішують проблеми місцевого самоврядування

12 грудня в Ужгороді Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні спільно з Закарпатською обласною радою провів інформаційно-методичний семінар ««Перспективи проведення Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та особливості його проведення у 2013 році».

Закарпатцям нагадують про безпечне використання піротехнічних засобів

Не зайвим буде нагадати, як правильно купувати та використовувати піротехнічні засоби:

Ужгородські біблоіотеки підключилися до Інтернету і надають іннорваційні сервіси

26 грудня 2012 р. в Ужгородській міській центральній бібліотеці, центральній міській бібліотеці для дітей, бібліотеках-філіях №2 та №6 відбудуться урочисті церемонії з нагоди відкриття пунктів публічного доступу до інтернету та початку надання нових послуг. Відтепер мешканці м. Ужгород зможуть безкоштовно пройти курси комп’ютерної грамотності, надсилати і отримувати електронну пошту, слухати музику, дивитися фільми, обмінюватися фотографіями, спілкуватися у програмі «Скайп», скористатися веб-ресурсами для пошуку роботи чи потрібних послуг, покупки товарів, організації поїздок, доступу до інформації органів влади і соціальних служб тощо.

В обласному управлінні освіти — новий керівник


У середу, 12 грудня, в облдержадміністрації відбулося представлення   начальника обласного управління освіти. Відтепер освітніми процесами в області керуватиме кандидат педагогічних наук Маріанна Кляп. Із призначенням на посаду нового керівника привітав і очільник області Олександр Ледида.

За реформуванням медицини її майбутнє

Про це у середу, 12 січня, під час брифінгу розповів журналістам заступник керівника краю Іван Качур. Оптимальна модель галузі охорони здоров’я, за словами Івана Качура, має три складові.

12 грудня у Мукачеві одружується одна пара

12.12.12. у Мукачеві одружиться одна пара, в Ужгороді- жодної Такі дані Мукачево.net повідомили у місцевих відділах ДРАЦСу.

У солотвинців знову є газ

11 грудня о 21:00 у смт Солотвино Тячівського району на вулиці Ленінградській було повністю поновлено газопостачання у всіх 399 квартирах.

Сьогодні — гаряча лінія начальника ТУ Держгірпромнагляду у Закарпатті

Чергова телефонна лінія, котру з населенням області проводитиме 12 грудня. з 14.00 до 15.00 начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області Саварин Михайло Васильович, присвячена основним принципам здійснення державного нагляду за додержанням законодавства з охорони праці неповнолітніх працівників.

Мукачівська єпархія співпрацюватиме з Центром з профілактики та боротьби із СНІДом

11 грудня, як раніше й анонсувалося в конференц-залі Центру з профілактики та боротьби із СНІДом відбувся круглий стіл «Планування співпраці медичної галузі, зокрема, Центру з профілактики та боротьби із СНІДом, та Мукачівської Православної Єпархії УПЦ в напрямку протидії поширенню ВІЛ-інфекції/СНІДу в Закарпатській області».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат