У Закарпатті впровадять сучасні методики стоматологічної імплантації

19.06.2014 10:56 ЗДОРОВ'Я

У четвер, 19 червня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стануть сучасні методики стоматологічної імплантації та проблеми імплантологічного лікування на Закарпатті.

Головним доповідачем стане Мартон Якубович,   лікар-імплантолог з Німеччині, уродженець Закарпаття(!), який 19-21 червня проведе в місті імплантологічний симпозіум. Йтиметься про те, чому деякі   стоматологи Закарпаття говорять, що це небезпечно та шкідливо, коли в Німеччині щороку проводиться 1,5 млн імплантацій, хто потребує імплантологічного лікування і в чому його переваги/недоліки. Йтиметься також про відкриття в Ужгороді незалежного центру щелепно-лицевої діагностики.

Із журналістами зустрінуться також Андрій Саламаха, лікар, засновник об'єднання "Aesthetic and Functional Dentistry", Україна,   Посол компанії K3pro( Німеччина) в Україні, приватна практика м. Київ та Михайло Сливка, лікар-консультант діагностичного центру "Sirona3D".

Доктор Мартон Якубович, Магістр наук в галузі імплантології. Дослідницька робота та підвищення кваліфікації в Ізраїлі, Румунії, Австрії, Німеччині, США. Спеціаліст по імплантології EDA,DGZI, DGOI. Дипломат ICOI, експерт по імплантології DСOА, Лектор и спеціаліст- консультант імплантологічних об'єднань Німеччини, Член ради директорів Apsun – Центр Стоматологічних досліджень імплантатів та освітнього центру, Корея. Один из засновників навчального центру "Міжнародний центр стоматологічної освіти Dr.Borrmann / Dr.Yakubovich". Власний стоматологічний офіс в м.Пфорцхайм, Німеччина.

Стоматология в Киеве "Скайклиник" : skyclinic.ua


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : імплантологіястоматологія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат