Графік прийому громадян ужгородською владою

admin 09.05.2014 10:28 РАТУША

На сайті міської ради оприлюднили графік особистого прийому громадян керівництвом Ужгородської міської ради та виконкому.


Графік прийому керівництва Ужгородської міської ради
Виглядає він наступним чином:
1. Щадей Віктор Іванович - в.о міського голови, секретар ради - Перший понеділок місяця та другий четвер місяця.

2. Семаль Віталій Юрійович - перший заступник міського голови з питань будівництва, житлово-комунального господарства, експлуатації інженерних мереж, ремонту доріг та благоустрою, економіки, підприємництва, торгівлі та захисту прав споживачів, транспорту, державних закупівельта зв'язку, оборонної та мобілізаційної роботи - Другий вівторок місяця.

3. Фленько Володимир Юрійович - заступник міського голови з питань освіти, культури, спорту, сім"ї та молоді, соціального захисту населення, охороні здоров'я - Третій понеділок місяця.

4. Волосянський Олександр Павлович - керуючий справами виконкому з питань ведення державного реєстру виборців, призначення опіки та піклування над неповнолітніми, правової роботи, архівного, організаційного, кадрового, матеріально-технічного та іншого забезпечення діяльності виконавчих органів міської ради - Перший четвер місяця.
Прийом громадян проводиться в каб.105 (1 поверх приміщення міської ради) з 10.00 год. У випадках відсутності приймаючого організовується заміна згідно з розпорядженням про взаємозамінюваність керівників.

admin

ТЕГИ : Віктор ЩадейОлександ ВолосянськийУжгородська міська рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат