Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 2060, 20

Результати волевиявлення громадян на ОВК № 71 спотворені

На округу №71 вибори закінчилися? Сьогодні лунають численні закиди у бік влади і, власне, одного з кандидатів Степана Деркача щодо можливого ... скасування на 2 дільницях. Подаємо думку прес-служби кандидата.

Завтра Рада спробує дозволити закривати сайти без суду

У вівторок більшість знову спробує "протягти" у Верховній раді закон (проект 6523), який дозволить закривати сайти впродовж семи днів - без суду. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила нардеп Леся Оробець.

Сергій Ратушняк закликає хустян відстояти свій вибір

Шановна Хустщина, підтримайте Степана Деркача насамперед як противагу кримінальному і злочинному клану братків Балог і Петьовки, “добробут” яких побудований на Ваших сльозах, горі, безробітті і сирітстві. На крові, на безсовістності і безчесті. Захистіть своє місто і округ від цієї трагедії і абсолютного ЗЛА нашого краю – Балог.

Про бидло і героїв

Ці вибори чітко показали, що в Україні досі значна частина населення — звичайні вівці, але є і такі, які готові відстоювати правду ціною власного здоров’я та життя.

Підкуп, фальсифікації, бійки, самогубства

Після виборів ми не прокинулися в новій країні.

Закарпатців розвели. Округи поділили

На жаль, Закарпаття не стало виключенням щодо виборчих маніпуляцій. Особливо це стосується мажоритарних округів. Від самого початку всім дали зрозуміти, що боротьба головним чином буде вестися між двома провладними партіями — балогівським «ЄЦом» та Партією регіонів.

Польські ЗМІ: Президента та все   керівництво Польщі було вбито

Але вже наступного дня після сенсації цю новину назвали фантазією журналістів...

Попередній склад Верховної Ради України

(мовою оригіналу) По результатам прошедших в минувшее воскресенье парламентских выборов в Украине, новый парламент сформируют пять партий: Партия регионов, Объединённая оппозиция «Батькивщина», УДАР, Свобода и КПУ.

Ланьо взяв перемогу в окрузі №70 у Закарпатті

Кандидат від ПР Михайло Ланьо переміг в окрузі №70 з центром у Сваляві. Опрацювано 100% протоколів, повідомляє ЦВК. Результат у М.Ланя -   60,20 (59507 голосів).

Вибори в Україні стали шедевром обману (+ДОПОВНЕНО)

Член німецького Бундестагу від ХДС та спостерігач від ОБСЄ Юрген Клімке вважає, що маніпуляції з парламентськими виборами в Україні здійснені ще до їх проведення.

Брат Балоги взяв перемогу на окрузі №71

На одномандатному виборчому окрузі №71 з центром у Хусті опрацьовано 100% протоколів. За даними ЦВК перемогу тут отримав Павло Балога (ЄЦ). Він набрав 35,91 % голосів ((23045).

УДАР пропонує Опозиції скинути Януковича

Партія "УДАР" пропонує демократичним силам ухвалити план спільних дій в парламенті нового скликання, його мають підписати лідери опозиційних сил, а також всі депутати.

Підсумок дня виборів у Закарпатті

28 жовтня о 20:00, по закриттю виборчих дільниць, Ужгородський прес-клуб провів прес-конференцію із першими підсумками дня голосування – за участі керівництва партійних осередків, штабів та представників незалежних спостерігачів.

На Берегівщині проголосувало понад 35 тисяч виборців

“На території ОВК№73 -- 114 виборчих дільниць на яких зареєстровано 146 032 виборців. Наразі вже проголосувало понад 35 тисяч громадян. У день проведення парламентських виборів на дільницях не зафіксовано жодних вагомих порушень. Найактивніше краяни голосують на дільниці що розташована у Берегівській ЦРЛ, де наразі свої голоси за кандидатів до ВР України віддали понад 80% виборців.

На окрузі №73 чоловік відмовився голосувати через відеокамери

Під камерами – не голосуватиму!З цими словами у Дротинцях виборець здав виборчі бюлетені, - інформує кореспондент Бюро «Аналітик-Контент».

На дільницях Мукачева виборці не знаходять себе у виборчих списках

“Наразі я відвідав 18 дільниць, що розташовані у Мукачеві та районі, грубих порушень виборчого законодавства не виявив на жодній з них», – зазначив у коментарі кореспонденту Бюро «Аналітик-Контент» голова виборчого штабу Об’єднаної опозиції   “Батьківщина” у м. Мукачево Олександр Переста.

Ужгородська влада не дає Об'єднаній опозиції проводити трансляцію виборів в Ужгороді

Закарпатська Об’єднана опозиція ВО “Батьківщина” 28 жовтня   проводить акцію “За чисті вибори”, в ході якої відбувається моніторинг явки виборців та перших результатів голосування. У день виборів збираються дані з усіх дільниць й оприлюднюються на Інтернет-сайтах та екрані, що встановлено на Театральній площі в Ужгороді. Про початок акції було проанонсовано заздалегідь, всі необхідні документи до відповідних інстанцій надіслано. Про це Бюро "Аналітик-Контент" повідомили у прес-службі   Закарпатської Об’єднаної опозиції ВО “Батьківщина” .

У селі Середньому голосують по двоє у кабінках

Про це повідомляють спостерігачі ГМ ОПОРА.

Обласні депутати-єдиноцентристи пішли від Балоги

Про це повідомляє видання «Новини Закарпаття». Як сьогодні стало відомо з достовірних джерел, вісім депутатів Закарпатської обласної ради-членів Єдиного Центру написали заяви про вихід з партії. Про це стало відомо з джерел з середини політичної сили.

УДАР не підтримує кандидата Павла Чучку

Сьогодні, 26 жовтня, в Ужгороді активно розповсюджуються листівки із символікою Партії «УДАР», в яких ужгородців закликають голосувати за кандидата, майбутню тушку у парламенті. Про це інформує прес-служба Закарпатського виборчого штабу Політичної партії «УДАР» В.Кличка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат