Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 8560, 20

Закарпатці з угорцями радилися про охорону якості води у Тисі

На виконання вимог міждержавної Угоди між Урядом України та Урядом Угорської Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах (11 листопада 1997 року у м. Будапешт (Угорщина) та Плану робіт українсько-угорської Робочої групи з охорони якості вод на період квітень 2012 року по березень 2013 року спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області прийнято участь у річній підсумковій зустрічі українсько-угорської Робочої групи з охорони якості вод.

Закарпатська   ДАІ   проводить профілактичні заходи «Пішохід» та «Мотоцикліст»

З 6 по 12 травня, за рішенням ООН у світі проходить Другий глобальний тиждень безпеки. Даний захід має на меті насамперед привернути увагу суспільства до необхідності забезпечення безпеки руху пішоходів.

Майже 9 млн. грн. одноразової грошової допомоги виплатили ветеранам Закарпаття до 9 травня

Шанобливе ставлення до ветеранів та підвищення їх рівня життя – одне з головних завдань для керівників країни та області. На цьому напередодні свята Перемоги, 8 травня, ще раз наголосив під час зустрічі з учасниками війни голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Міграційна служба у першому кварталі поточного року видала в Закарпатті 9,5 тис. паспортів громадяни

Сьогодні, 8 травня, на колегії міграційної служби області аналізували результати роботи в першому кварталі цього року. Як спрацювала служба і на чому слід акцентувати увагу, перший заступник начальника ГУДМС України в Закарпатській області Михайло Рак обговорював із керівниками структурних та територіальних підрозділів   Головного управління.

Закарпатські платники поповнили бюджети на 658 мільйонів

За січень – квітень 2013 року до Зведеного бюджету   області   надійшло податкових платежів на 31,3 млн. грн. (або на 5   відсотків) більше, ніж за відповідний період 2012 року. У розрізі податків найбільшу питому вагу надходжень складають податок на доходи фізичних осіб, податок на прибуток, податок на додану вартість.

Обласна влада вважає: на часі   — реформування місцевого самоврядування

У середу, 8 травня, за участі керівника краю Олександра Ледиди, представника   Фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні Ольги Юрченко відбулося засідання Регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Двоє госпіталізовані через ДТП у Закарпатті

7 травня, близько 22.00 у селі Липовець, Хустського району 21-річний водій мотоцикла марки «ІЖ» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21010», який рухався у зустрічному напрямку.

Закарпаття готується підписати угоду із Воєводиною

Закарпатська обласна державна адміністрація найближчим часом збирається підписати угоду з Воєводиною.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 8 травня. Гармонійного ранку й приємних справ вам сьогодні. Заряджайте кавування позитивом і день неодмінно принесе хороші результати.   Не бійтеся мріяти й успіх не забариться. А наразі нехай філіжанка кави створює затишний початок нового дня!

Закарпатські експортери отримали понад   100млн.грн. відшкодування ПДВ

Це складає майже 94% відшкодованих сум. Загалом за січень-квітень 2013 року   платникам області відшкодовано 107,4млн.грн. ПДВ. Зокрема, у квітні цього року - 20,4млн.грн.

Француза в Ужгороді обікрали на Великдень

В неділю вночі в чергову частину Ужгородського МВ УМВС надійшла заява від 54 річного громадянина Франції, пенсіонера, про те, що його обікрали.

На День перемоги в Ужгороді організують "Військовий привал" (АНОНС ЗАХОДІВ)

Анонс заходів до відзначення Дня перемоги – 9 травня 2013 р. у м. Ужгород

Білоруський турист загубився у горах Закарпаття

06 травня о 18:45 до ТУ МНС у Закарпатській області надійшло повідомлення про загублення туриста, з Республіки Білорусь 1984 року народження, в районі г. Піп-Іван, Рахівського району.

Балога розпалює міжцерковну ворожнечу

«Всі ми добре розуміємо, що сьогодні церква в широкому розумінні життя - більше, ніж духовність. Особливо, якщо це РПЦ . Але остання просто вже переходить усі межі адекватності", — вважає місцевий універсальний "спец" в усіх галузях людських знань.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 7 травня. Прокидайтеся у затишку й від аромату улюбленої кави, яку для вас готує хтось бажаний. Додавайте до свого ранку приємних емоцій і не розчаровуйтеся через дрібниці. Корисних справ й очікуваних результатів!

У суботу словаки брататимуться з українцями

Наступної суботи,11 травня на українсько-словацькому кордоні (пункт пропуску Ужгород—Вишнє Нємецке) вчергове пройде День добросусідства.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 6 травня. Сподіваємося, що вихідні вдалися, бо травневі свята тривають. Тож доїдайте свою смачну паску й смакуйте зранку улюбленою кавою. Світлого Великодня, приємних митей, бажаних людей навколо. А також гармонійного понеділка!

В Ужгороді частину площі Петефі зробили пішохідною (ФОТО)

Сьогодні міська влада Ужгорода заборонила рух для транспорту на частині площі Петефі.

В дворі Ужгородської мерії спалили BMW

В ужгороді черговий підпал автомобіля. Цього разу прямісінько в дворі мері спалили BMW 525.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат