Закарпатці з угорцями радилися про охорону якості води у Тисі

admin 08.05.2013 17:48 ПОДІЇ

На виконання вимог міждержавної Угоди між Урядом України та Урядом Угорської Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах (11 листопада 1997 року у м. Будапешт (Угорщина) та Плану робіт українсько-угорської Робочої групи з охорони якості вод на період квітень 2012 року по березень 2013 року спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області прийнято участь у річній підсумковій зустрічі українсько-угорської Робочої групи з охорони якості вод.

На зустрічі українськими та угорськими спеціалістами встановлено, що протягом 2012 року на р. Тиса надзвичайних забруднень транскордонного характеру, які призвели б до погіршення якості води, не відбулося. Експертами підготовлено звіт про стан якості прикордонних вод та надзвичайні забруднення для представлення Уповноваженим Урядів Угорщини та України з питань водного господарства на прикордонних водах.
Також Робочою групою підготовлено проект Плану роботи на період квітень 2013 року по березень 2014 року, яким передбачено   проведення зустрічей Робочої групи з охорони якості вод, спільних відборів проб води, проведення зовнішньо-лабораторного контролю (інтеркалібраційних досліджень), порівняння методик та інші завдання, пов’язані з контролем за охороною якості води.

                                                      Державна екологічна інспекція
                                                      у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат