Газета » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 700, 20

У гірських районах на одне вакантне місце — 60—90 непрацюючих...

Кожна третя сім’я в області отримує соціальну допомогу від держави. Про це під час зустрічі з журналістами повідомив   начальник головного управління праці та соціального захисту населення Закарпатської ОДА Віктор Мацола.

Вдячна Богові за Вчительку

«Благословлю тебе, щоб аж до скону твого
Доніс ти серце чисте
й щиру душу…»
Іван Франко

Прийміть найщиріші слова вітання   з професійним святом —   Днем працівника освіти!

Ваша діяльність нелегка, вона вимагає самовідданості, творчої наснаги та невичерпної енергії. Але Ви робите все можливе для забезпечення розвитку пріоритетних напрямів освітньої галузі, створення належних умов для виховання і навчання підростаючого покоління, здобуття ним якісної освіти.

Дайте шанс на майбутнє

Хлопець, який майже не знає своїх батьків, шукає підтримку небайдужих.

Закарпатців народжується більше... (ІНФОГРАФІКА)

Українців спокушають до продовження роду новими виплатами на дітей.

Сумне свято. Розформування...

Свого часу Ужгород був військовим форпостом Радянського Союзу. За незалежності військові частини почали скорочувати, однак тут залишалися потужна інфраструктура і навчальна база, тому було вирішено, що деякі підрозділи варто залишити. Так було зовсім донедавна, аж поки міністром оборони не став колишній громадянин Росії Саламатін.

Позичте студентові грошей

З вересня обіцяють збільшення стипендій, яке може обернутися їх зменшенням.

Вища освіта в Україні: між традиціями та інноваціями

Радянську освіту називали одним із найбільших здобутків тогочасної системи. Сьогодні ж найкращою похвалою вважають «європейськість» навчального закладу. Чим доводиться жертвувати у балансі між збереженням традиції та запровадженням інновацій?

Закарпатські виші з ліцензіями впоралися

Хоча вступна кампанія 2012 виявилася далеко не безпроблемною.

Не кожен витримає у «швидкій»

У соціальних мережах часто натрапляєш на фразу, мовляв, тільки в Україні доставка піци доїжджає скоріше, ніж «швидка». Утім, таке висловлювання може бути небезпідставним, адже люди таки часто нарікають на те, що на медиків довго доводиться чекати.

Кожен п’ятий молодий українець байдикує

Успішне закінчення школи не гарантує українцям ні навчання, ні роботи. В Україні близько 18,8 відсотка людей віком від 15 до 24 років ніде не навчаються і не працюють. За рівнем безробіття серед молоді Україна посідає одне з перших місць у Європі.

Закарпаття знову побило температурні рекорди

Останні чотири дні виявилися для закарпатців вельми спекотними. І не даремно. Вкотре температура перших днів серпня побила всі рекорди, починаючи з 1946 року, відколи ведеться спостереження.

Найбільший конкурс вступників — у ЗакДУ, далі — МДУ, УжНУ — на третьому місці

На кількох Інтернет-сайтах Закарпаття днями за підсумками подання абітурієнтами документів з’явилася публікація «УжНУ втричі популярніший за ЗакДУ».

Яку воду ми вживаємо? (ІНФОГРАФІКА)

Вода з крана для людей, але не для пиття.

Останній акорд

Помер молодий закарпатський композитор Сергій Андріюк.

Не покарай самотністю  

Життя — річ непередбачувана. Не одному випадає доживати віку поза родинним теплом і увагою дітей. А старість — це і немічність, і відсутність коштів на ліки та нормальне харчування й бодай стерпне існування загалом.

Де зростає злочинність

Ростислав Шапошников почав із себе. Ще у 2008 році, коли після підняття штрафів київські ДАІшники влаштували проти неправильно припаркованих на забитих столичних вулицях машин операцію «Оштрафуємо на 255 гривень». Ростислав сів тоді у свій Daewoo Lanos і прослідкував за однією з патрульних машин. Результатом став фоторепортаж під назвою «Патруль ДАІ за годину порушив правила на 1000 гривень».

Як правильно підморгнути за кермом

Серед відомих й звичних правил дорожнього етикету на наших автомобільних теренах є два   класичні, втілення яких залежить від справності освітлювальних приладів автомобіля, вашого виховання та реакції: два короткі «далеким» світлом — «увага, попереду небезпека», коротко «аварійкою» — «дякую за послугу».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат