Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9360, 20

Ляльковий театр "Бавка" відкриває 32 театральний сезон в іншому приміщенні

32 театральний сезон Закарпатського обласного театру ляльок «Бавка» відкриється найближчої неділі, 2 вересня. Малеча знову із задоволенням відвідуватиме улюблені вистави. Однак цього року щонеділі дітлахи прямуватимуть не на Театральну, 8, а на Руську, 3.

Закарпатським школам подарували ще 13 шкільних автобусів

У вівторок, 28 серпня, представники районів отримали документи та ключі від новеньких транспортних засобів.

Закарпатська міліція закликає дотримуватись правил пожежної безпеки

З настанням спекотної погоди щороку зростає ймовірність виникнення лісових пожеж.

На День знань УжНУ розгорне найдовший в Україні альбом випускників

Ужгородський національний університет запрошує мешканців та гостей міста на День Знань.

Закарпатська податкова відповіла майже на чотири десятки запитань

Ці запитання задавали платники податків з різних регіонів України.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 28 серпня. Запросіть до себе на філіжанку кави хороший настрій і додайте до нього чогось солодкого і смачненького. Нехай всі мрії, які поки що лише чекають втілення, почнуть збуватися з цієї ж хвилини. Гармонійного вам ранку, позитивного погляду на життя, приємних співрозмовників, і загалом вдалого вівторка!

Тренінги для прийомних батьків на Закарпатті проводять спеціалісти США з 20-річним стажем

На Закарпатті триває вже третій етап навчання для вихователів-батьків дитячих будинків сімейного типу та батьків прийомних сімей. Навчання тривають за сприяння Асоціації "Закарпаття без сиріт" та Закарпатського центру соціальних служб для сімей дітей та молоді.

Смачного настрою з Rionews!

Нехай різкі й непередбачувані зміни погоди не псують вам настрою, особливо на початку нового тижня. Прохолодне нагадування про осінь стане значно приємнішим, якщо докласти до власного настрою трохи кулінарних зусиль. Пропонуємо приготувати коктейль, який крім смачних приємностей його куштування нагадає вам і про назву нашої газети :)

Директор лялькового театру розкаже про початок сезону і нове приміщення "Бавки"

За кілька днів у Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Бавка» — відкриття нового сезону. Щоправда, його уже називають «незвичайним», адже маленькі глядачі приходитимуть не, як звично, у приміщення на Театральній, 8.

На Закарпатті оздоровили активних гуртківців центру туризму

З 12 до 26 серпня 2012 року на базі ТОК «Нарцис» ( м.Хуст) Закарпатським центром туризму був проведений табір   туристсько-краєзнавчого активу учнів Закарпаття. Протягом двох тижнів сорок найкращих активістів туристсько-краєзнавчого руху, що представляли міста Ужгород, Мукачево, Перечин, Ужгородський та Перечинський   райони, оздоровлювались   та цікаво проводили час.

Охочих поселитися в гуртожитки УжНУ у два рази більше, ніж запропонованих місць

Перед початком нового навчального року звичною процедурою для студентів нашого університету залишається поселення в гуртожитки. У розпорядженні молоді УжНУ є чотири гуртожитки, три з яких розташовані на набережній Ужгорода, і ще один — на «БАМі», по вулиці Університетській. Сьогодні стартувало поселення першокурсників.   Цього року кількість охочих значно перевищує можливості вільних місць — 934 проти 436, утім керівництво університету запевнило, що додаткові кімнати шукатимуть і постараються поселити всіх.

Цього року в УжНУ надійшло близько 11 тисяч заяв, державне замовлення виконано майже на 100 %

Ужгородський національний університет провів 68-й у своїй історії набір студентів. Напередодні приймальна комісія розіслала більше 2 тисяч персональних запрошень усім медалістам шкіл Закарпатської області та учасникам обласних олімпіад. У числі перших УжНУ підключився до Єдиної державної електронної бази з питань освіти, через яку оформлялися всі накази на зарахування. Загалом від вступників було прийнято близько 11 тисяч заяв.

Прокуратура притягнула до відповідальності посадовців Державної екологічної інспекції

Прокуратурою області вживаються заходи щодо дотримання законності при проведенні перевірок органами контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища.  

Через різку зміну погоди на Закарпатті оголосили штормове попередження

Як повідомили у   Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології, 27-го серпня передбачаються сильні дощі, місцями сильні зливи, град та шквалисте посилення північно-західного вітру – 17-22, подекуди 25-30 м/с.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 27 серпня. Заряд бадьорості та позитивні емоції запозичте в ароматної ранкової кави. Нехай вдаються всі справи, а початок нового тижня порадує приємними знайомствами та несподіваними сюрпризами. Драйвового вам понеділка, смачного кавування й солодких сюрпризів протягом дня!

Смачного Дня незалежності з Rionews!

Якщо відпочивати, то з користю для себе і насолоджуючись смачними стравами приготованими власноруч, — вважає Rionews. Пропонуємо вам не нудьгувати у вихідний та святкувати День народження країни у компанії бажаних людей. Здивуйте їх корисними і легкими рецептами. Нехай вам буде весело і смачно!)

Володимир Кривошапко - заслужений журналіст

Президент Віктор Янукович 24 серпня присвоїв закарпатському журналісту В. Кривошапку звання "Заслуженого журналіста України".

Понад 16 тисяч міліціонерів забезпечують охорону громадського порядку під час святкування 21 річниці

За інформацією, яка надійшла до МВС з регіонів,   у 820-ти населених пунктах нашої держави з нагоди відзначення 21-ї річниці незалежності України заплановано проведення майже півтори тисячі заходів. У них планують взяти учать понад 800 тисяч осіб.

Словацькі митники хочуть розбудувати митний пост «Вишнє-Нємецьке»

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород» відбулася двостороння робоча зустріч керівництва Чопської та Міхайловецької митниць, представників Міністерства фінансів Словацької Республіки з питань розбудови митної інфраструктури.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 24 серпня. З найкращими сподіваннями і вірою у майбутнє розпочинайте цей день. Вітайте одне одного з Днем Незалежності, і нехай патріотична ранкова кава нагадає хоч на мить про хороші здобутки та яскраві миті з життя України. Гарного святкування, смачного кавування і лише приємних днів у житті нашої держави!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат