Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9340, 20

На Тячівщині відбудуться мультиперегони «Осінь на Красній»

Першої неділі жовтня у селищі Усть-Чорна Тячівського району відбудуться змагання із мультиперегонів серед аматорів «Осінь на Красній». Маршрут: селище Усть-Чорна – хребет Красна – село Колочава.

На уроках фізкультури чергуватимуть лікарі

Уроки фізкультури в школах обов'язково мають проводитися в присутності медичних працівників.

Поблизу Хуста через каналізаційні стоки загинула риба у річці

27 серпня   2012 року було отримано інформацію від Закарпатдержрибохорони про загибель риби у староріччі р.Тиса поблизу м.Хуст. Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Головного управління Закарпатдержрибоохорони   з виїздом на місце проведено обстеження   та виявлено факт скиду стоків з двох каналізаційних колодязів у р.Боронявка, що   впадає у староріччя р.Тиса і далі в р.Тису.

На Закарпатті працюють інвестори з 53 країн світу

За І півріччя 2012 року роки таким платникам відшкодовано 174 млн. грн., тоді як за такий самий період 2011-ого було повернуто 100 млн. грн. ПДВ. Такі цифри навів сьогодні, 29 серпня 2012 року, на зустрічі з представниками підприємств з іноземними інвестиціями голова ДПС у Закарпатській області Василь Іванчо. Іноземні інвестори, за його словами, все частіше користуються і механізмом автоматичного відшкодування податку на додану вартість. За І півріччя цього року 23 платники області отримали 48,2 млн. грн. ПДВ в автоматичному режимі, 16 із них є підприємствами з іноземними інвестиціями, які отримали «автоматом» 44,6 млн. грн.

В Ужгороді розіграють фінал Кубка Закарпатської ліги КВН

Фінал Кубка Закарпатської ліги КВН пройде 18 вересня в приміщенні Закарпатського обласного музично-драматичного театру.

Чопська митниця перерахувала у Державну скарбницю майже мільярд гривень

Майже 925 мільйонів податків та зборів перераховано Чопською митницею до Державного бюджету станом на 29 серпня цього року. Із цих справлених митницею податків для формування дотацій бюджету Закарпатської області спрямовано   860 мільйонів гривень.

Керівника ТОВ БК «Закарпатдорбуд» судитимуть за несплату   понад 2 млн.грн податків

27 серпня прокуратурою Закарпатської області затверджено обвинувальний висновок та направлено на судовий розгляд, кримінальну справу порушену торік стосовно директора ТОВ БК «Закарпатдорбуд» за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах ( ч.3 ст 212 КК України).

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі четвер, 30 серпня. Згадайте за чашечкою кави приємні миті свого життя, запросіть до розмови бажаних людей і сьогоднішній день порадує хорошими враженнями й успішними справами. Під акомпанемент улюблених мелодій з додаванням солодких нот у ранкове кавування сприймайте життя як воно є, але й не забувайте про власну участь і можливості його покращення. Бадьорого ранку й адекватно-веселого погляду на світ!

Міграційна служба тепер виконуватиме деякі функції ЖРЕРів та підрозділів МВС

Як повідомлялось, з 1 серпня   підрозділи Державної міграційної служби України (ДМС) розпочали роботу з видачі паспортів громадян України, реєстрації місця проживання фізичних осіб, а також виконання інших функцій, визначених законодавством про громадянство та імміграцію. До тепер ці функції виконували підрозділи МВС.

У двох офісах Мукачева надаватимуть безкоштовну правову допомогу

3 вересня 2012 року Благодійний фонд інформаційних та освітніх ініціатив «Розвиток» відкриває «Мукачівський правозахисний центр» з надання безоплатної первинної правової допомоги, офіси якого будуть знаходитись за двома адресами — в центрі міста та в ромському таборі. Работа «Мукачівського правозахисного центру» здійснюється за сприяння виконавчого комітету Мукачівської міської ради і безпосередньої підтримки заступника мера м. Мукачево пана Лабоша Михайла Михайловича та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках реалізації ініціативи «Посилення правових можливостей бідних верств населення».

Ледида відкидає звинувачення з приводу підпалу лісу на Берегівщині

На початку тижня окремі закарпатські ЗМІ опублікували матеріал стосовно лісової пожежі на Берегівщині. У статті серед можливих причин інциденту називали нібито суботнє полювання за участі обласних посадовців, зокрема, голови Закарпатської обласної адміністрації Олександра Ледиди.

У Виноградові відзначили 750-річчя з дня заснування

У вівторок, 28 серпня Виноградово відзначило ювілейну 750-річницю. В урочистостях з нагоди свята взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Антон Громовий, голова Виноградівської райдержадміністрації Тетяна Граб, міський голова Виноградова Степан Бочкай, очільники закарпатських міст, інші поважні гості.

Щороку у закарпатську міліцію надходить близько 400 заяв про зникнення людей

30 серпня відзначається Міжнародний день розшуку зниклих безвісти людей

Українські прикордонники викрили черговий канал переправки економічної контрабанди повітряним шляхом

Прикордонниками викрито чергову спробу налагодження каналу переправки економічної контрабанди. Сьогодні вранці, о 10.15. прикордонний наряд Мукачівського прикордонного загону на напрямку населених пунктів Боташ (Румунія) – с. Нове Климове Виноградівського району Закарпатської області (Україна) зафіксував проліт на територію України легкомоторного літака.

Сьогодні відбудеться судове засідання у справі КС «Централь-Старт»

Сьогодні , 29 серпня, о 10-й годині, в Закарпатському апеляційному суді відбудеться розгляд резонансної справи по розкраданню понад 30 мільйонів гривень керівництвом кредитної спілки “Централь-старт”.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 29 серпня. Постарайтеся зробити сьогодні якомога більше корисних справ: екватор тижня якнайкращий час для успішних починань і не менш плідних завершень. Нехай вже зранку вам буде солодко і приємно від аромату і смаку свіжозвареної кави. Подаруйте ранкову посмішку своєму оточенню і воно теж не забариться відповісти вам приємними враженнями прийдешнього дня!

На Закарпатті виявили „фіктивні” дитячі гуртки

Враховуючи, що одним із чинників у попередженні бездоглядності та правопорушень серед підлітків є охоплення дітей до позашкільною освітою, органами прокуратури області проведені перевірки додержання місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, закладами освіти вимог Законів України „Про освіту”, „Про позашкільну освіту”.

Закарпатські прокурори вивчали новий КПК України

Сьогодні, 28 серпня, під головуванням прокурора Закарпатської області Анатолія Петруні відбувся навчально-методичний семінар на тему : "Основні положення нового Кримінального процесуального кодексу України. Роль та повноваження прокурора у кримінальному провадженні. Проблемні питання."

В Ужгороді на дорозі лежали 2 артснаряди. Їх знешкодили

Сьогодні, 28 серпня по вулиці Успенській неподалік машинобудівного заводу "Тиса" виявили два сучасні   артилерійські снаряди діаметром 125 мм. Про це Rionews повідомив начальник ТУ МНС у Закарпатській області Антон Зелінський.

Пожежу в лісовому масиві на Берегівщині гасили рятувальники трьох підрозділів

Станом на 27 серпня на території Закарпатської області зафіксовано 599 випадків виникнення пожеж сухої трави, шість раз рятувальникам доводилось виїзджати на загорання   лісової підстилки та чагарників в лісових масивах області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат