Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9260, 20

На Ужгородщині пограбували 11-річного хлопчика

Серед ночі за допомогою в Ужгородський міськвідділ міліції звернувся 11-річний житель одного з сіл Ужгородського району.

У закарпатському селі регіональною мовою визнали румунську

У закарпатському селі Біла Церква регіональна мова - румунська. Це результат рішення сесії за 14 серпня (!). Цю інформацію Rionews підтвердив сільський голова Юрій Беріндє.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 24 вересня. Нехай вже зранку вас зігріє горнятко гарячої кави і дружні обійми найдорожчих людей. Поділіться радістю з навколишнім світом, і він обов’язково віддячить вам приємними хвилинами життя. Із солодкими спогадами і вірою у власні сили розпочинайте новий робочий тиждень. Щастя поруч, тож не бійтеся запросити його до себе на ранкове кавування!)

Соратник Ющенка заявив, що головною загрозою для України є Росія та світовий сіонізм

Політичний соратник екс-президента Віктора Ющенка Григорій Омельченко вважає головною загрозою для України Росію та світовий сіонізм. Про це повідомив "Новий Регіон" (чит. мовою оригіналу)

До Ужгорода приїдуть Наталія Королеська та Андрій Шевченко

В рамах візиту, запланованого на завтра, піша хода до пл. Театральної, агітаційна зустріч та прес-конференція.

В Ужгороді відкриють тренінговий центр з підготовки та перепідготовки лікарів сімейної медицини

В рамках візиту делегації американської делегації з міста-побратима Корваліс штат Орегана, відбулась зустріч начальника управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА Романа Шніцера, заступника начальника УОЗ Володимира Брича з сімейним лікарем з Корваліса Марком Ремптоном та президентом Асоціації міст-побратимів м.Ужгорода , доцентом кафедри терапії та сімейної медицини ФПО УжНУ Павлом Колесником.

Роботу центрів обслуговування платників податків моніторитимут громадські активісти

Таке рішення прийняли під час сьогоднішнього засідання члени Громадської ради при ДПС у Закарпатській області.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 21 вересня. Прохолодний ранок наповніть гарячим ароматом свіжозвареної кави. Нехай миттєві приємності зберігаються протягом усього дня, а солодкий присмак десерту до улюбленого напою зробить закінчення робочого тижня удвічі приємнішим. Не розчаровуйтесь через дрібні невдачі, пам’ятайте, що вони уберігають вас від значних помилок. Плідної вам п’ятниці та гарного відпочинку на вихідних!

У районах Закарпаття відбудуться "Передвиборчі вечорниці"

В рамках виконання проекту «Громадська взаємодія», що реалізується БФ «Центр громадсьтких інціатив» ( м. Перечин) у співпраці з Перечинською, Рахівською, Іршавською, Виноградівською та Берегівською районнимми центральними бібліотеками у районах області за фінансовї підтримки Фонду "Східна Європа" розпочалось проведення серії "передвиборчих вечорниць", – про це повідомили організатори.

З 23 мільйонів гривень, виділених Держфондом регіонального розвитку, на Закарпаття вже надійшло 12 м

Стан освоєння державних грошей на потреби області обговорили під час наради у четвер, 20 вересня.

Зловмисники намагалися заволодіти майном "Сведбанку" в Ужгороді - порушена справа

Прокурор Ужгорода порушив кримінальну справу за фактом привласнення будівлі у центрі міста вартістю понад 5 млн.грн.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі четвер, 20 вересня. Нехай буде приємним ранок і бажаним оточення, кава смачною, а настрій відмінний. Залишайтеся у доброму гуморі протягом усього дня, не розмінюйтеся на дрібниці, а також не забувайте час від часу відпускати власні думки у вільне плавання. Тоді вони обов’язково віддячать вам новими ідеями, успішними справами і хорошими митями життя!

Митники затримали контрабандну партію італійських жіночих чобіт вартістю понад 73 тис. грн.

Замість особистих речей пасажир мікроавтобуса намагався незаконно ввезти з Італії до України партію жіночих чобіток.

В ужгородському альпінарії відбудеться розпродаж речей

Третій «газонний» розпродаж в альпінарії запланований на 30 вересня.

Сімейній амбулаторії, що на Берегівщині, подарували сучасний електрокардіограф (Відео)

На Берегівщині в селі Шом відкрито нову сімейну амбулаторію. Донедавна в старенькому приміщенні тулився фельдшерсько-акушерський пункт.

Ужгородську дизайнерку затвердили на участь у Lviv Fashion Week

Роксолана Новак із Ужгорода, авторка кращої сукні Параду наречених-2012, пройшла відбір на участь у десятому сезоні Lviv Fashion Week весна/літо 2013.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 19 вересня. З новим небуденним поглядом на власне життя розпочинайте цей день. Нехай екватор тижня принесе гармонійне налаштування на справи і внутрішнє самозаспокоєння, якщо вас, звісно, щось розбурхує. Приємного вам кавування під час чергового вересневого ранку, бажаних співрозмовників до смачного ритуалу, а також бадьорої і зовсім не холодної середи!

Ужгородський селекціонер розповість про викрадення рослинного матеріалу на півмільйона гривень

У середу, 19 вересня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція відомого далеко за межами закарпатського біолога-селекціонера Генріха Стратона. На біолога цього року скоїли кілька нападів, серед яких – розбійний, викрали весь рослинний матеріал вартістю більш, ніж півмільйона гривень.

На Закарпатті відкрили музей рятувальників

У день свого професійного свята – Дня рятівника в Територіальному управлінні МНС у Закарпатській області було відкрито музей-виставку пожежно-рятувальної справи Закарпаття. Ідея його створення виникла у квітні цього року під час відзначення чергової річниці Чорнобильської трагедії. Тоді ветерани звернулися до начальника ТУ МНС у Закарпатській області Антона Зелінського з проханням посприяти у цій справі. А далі почалася щоденна копітка робота…

В Ужгороді знешкодять артилерійський снаряд, який міг пошкодити 5-поверхові будинки

Сьогодні, 18 вересня в Ужгороді знешкодять артилерійський снаряд діаметром 75 мм. Його виявили на вулиці Нікітіна в житловому секторі. Про це Rionews повідомила прес-секретар ТУ МНС у Закарпатській області Наталія Батир.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат