Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9320, 20

З підприємства по заготівлі металобрухту вкрали 400 кг заліза

З території ужгородських приватних підприємств, що займаються заготівлею металобрухту й знаходяться на окраїні міста, за кілька літніх ночей зникло понад 400 кілограмів заготовленого залізяччя.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 5 вересня. Підсолодіть ранково-осінній настрій чашечкою ароматної кави і шматочком хорошого шоколаду. Нехай миттєві проблеми та пов’язані з ними розчарування не зіпсують екватор тижня. Позичте в улюбленого напою бадьорості, запрограмуйте хороший настрій, і нехай усе удасться!

Спеціальні пакети на SKODA Octavia та SKODA Fabia!

Компанія «Закарпат-Авто» поспішає повідомити, що з 1 по 30 вересня в автосалоні SKODA діють цікаві пропозиції на купівлю автомобіля SKODA Octavia та SKODA Fabia, а саме економія до 12 000 грн. на додатковому пакеті опцій!

У Виноградові буде сучасний котеджний комплекс

У вівторок, 4 вересня, у Виноградові закладено символічну капсулу під будівництво сучасного котеджного комплексу. Урочистості з цієї нагоди відвідали голова обласної адміністрації Олександр Ледида та його перший заступник Іван Бушко, директор «ВЕТ Аутомотив Україне» Еверс Йорг, постійний заступник посла Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анке Фельдгаузен, керівник офісу німецького економічного представництва Маркус Александр.

Падіюн відкриває новий навчальний рік і запрошує до занять у гуртках

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відкриває двері для всіх охочих. З 15 вересня стартує новий навчальний рік .

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 4 вересня. Запрограмуйте хороший настрій на весь день вже зранку за чашечкою свіжозвареної кави, приправленої спеціями позитивних емоцій. Перша осіння прохолода у поєднанні з улюбленим гарячим напоєм подарує відчуття затишку і гармонії. Бадьорого прокидання і гарного вам дня!

З дітьми-біженцями на Закарпатті працюють психологи й громадські активісти  

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему: «Як адаптуватися дитині у середовищі іншої держави: сприяння соціальних служб, волонтерів, громадських організацій».

У 83-річної ужгородки вкради шкірянки, туфлі та позолочені стакани

З заявою в міліцію звернулася 83-річна жителька Ужгорода.

У Хусті реконструювали меморіал часів Першої світової війни

В останні дні серпня на Західній Україні з робочою поїздкою перебувала делегація Фонду Анатолія Лісіцина. Під час перебування у Закарпатській області відбулася зустріч з керівництвом міста Хуста, присвячена обговоренню питання реконструкції меморіалу часів Першої світової війни, розташованого у центрі міста.

Телемарафон кращих фільмів фестивалю "Мій рідний край" тривав 12 годин

31 серпня, у другий день проведення ХІV Міжнародного фестивалю для національних меншин «Мій рідний край», конкурс відвідали заступник керівника краю Іван Качур, єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії владика Мілан Шашік, гості із Словаччини, Угорщини, ужгородці.

В області вже 42 спортивні майданчики зі штучним покриттям(ФОТО)

Черговий майданчик відкрили вчора у с. Невицьке, що на Ужгородщині.

Головний митник області "посвятив" у професію 21 учня школи-інтернату(ФОТО)

У День знань на українсько-словацькому кордоні у міжнародному пункті пропуску «Малий Березний» чопські інспектори ділилися своїми секретами, знаннями та навиками з учнями Великоберезнянської школи-інтернат.

Закарпатський ліс нещадно вирубують

Карпатські легені хворіють. І це не через новий вид шкідника, який вражає дерева, а через масову вирубку лісу в гірських районах краю.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 3 вересня. Початок осені, як і початок нового тижня варто розпочати з чогось приємного, тобто чашечки ароматної кави. Додайте до неї чогось солодкого, подаруйте посмішку близьким людям — і день обов’язково принесе лише позитивні враження. Успішних починань і не менш плідних завершень у понеділок!

В Ужгороді горів Храм Христа Спасителя

Другого вересня в обласному центрі Закарпаття загорівся Храм Христа Спасителя, що розташований на площі Кирила і Мефодія.

Павло Федака вимагає розпустити Мукачівську міську раду

Під час зустрічі з підприємцями м.Мукачева дізнався про факти кричущої несправедливості по відношенню до представників бізнесу зі сторони мукачівських можновладців.

На Закарпатті ОВК запрацювали в меншості та з порушеннями

29 серпня був останній день, коли мали відбутися перші засідання окружних виборчих комісій згідно із Законом України “Про вибори народних депутатів” (част. 4, ст 33)

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 31 серпня. Сьогодні ви маєте чудову нагоду розпочати справи та торкнутися саме тих життєво важливих завдань, які не встигли започаткувати вчора. Останній день літа не випадково збігся з останнім днем тижня: з вихідними легше перейти в осінь. Насолоджуйтесь «літньою» кавою і налаштовуйте себе на позитивне сприйняття навколишнього світу. Успішних починань і плідних звершень у п’ятницю!

Мистецький фестиваль "ПораБуло" стартував перформансом

Сьогодні в Ужгороді починається IV мистецький поліпрофільний фестиваль "ПораБуло". Виставки молодих художників, неординарні покази моди, хороша музика та різноманітні інсталяції чекають гостей у приміщенні Амфітеатру. Офіційний початок дводенного заходу відбувся сьогодні на площі Театральній.

На Закарпатті знайшли підпільний алкогольний завод

Днями працівники податкової Закарпаття ліквідували на території області найбільше за останні роки нелегальне виробництво фальсифікованої алкогольної продукції з використанням спирту тіньового походження та підроблених акцизних марок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат