Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9400, 20

Закарпатцям тимчасово заборонили виловлювати рибу у гірських районах

З вересня місяця у Закарпатській області буде обмежено бажання рибалок вийти з вудкою на річки у гірські райони. Така обставина викликана нерестом струмкової форелі, або, точніше, з початком міграції форелі з місць постійного існування до нерестовищ.

На Закарпатті пройде науково-практична конференція

7-9 вересня на базі еко-курорту “Ізки”, с.Ізки Міжгірського р-н, Закарпатської області вперше пройде Міжнародна науково-практична конференція “Екологобезпечний розвиток територій: проблеми та перспективи”.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 22 серпня. З приємними думками в компанії бажаних людей розпочинайте новий день. Нехай сьогодні вас не зачіпають тривожні справи і не підганяють поспішні рішення. Шукайте гармонії з навколишнім світом і пам’ятайте, що немає таких проблем, які б не піддавалися розв’язанню. Гарної середи й смачного ранкового кавування!

4 години гасили пожежу на аптечному складі в Ужгороді

Кілька хвилин тому перестали гасити пожежу на аптечних складах в районі "Шахта" в Ужгороді. Пожежники боролися з вогнем протягом 4 годин. Підозрюється підпал. Про це Rionews повідомив начальник ТУ МНС у Закарпатській області Антон Зелінський.

Вандали зруйнували могили на угорському кладовищі в Хусті

Вночі, 18 серпня, група зловмисників не на жарт «порозважалася» на угорському кладовищі, розташованому на Замковій горі в Хусті. Невідомі зруйнували пам’ятники, хрести, огорожі біля могил, рознесли вщент фігурку Божої Матері, яка стояла на подвір’ї перед входом до каплиці.

На День незалежності одягнені у вишиванки зможуть їздити в маршрутках безкоштовно

Акція розповсюджується на маршрути №№1, 10, 14, 21, що належать Ужгородському АТП-1207. Інші перевізники про свою участь у подібному заході поки не заявили.

Посол США в Україні, який приїхав на Закарпаття, сподівається, що вибори в Україні будуть чесними

У вівторок, 21 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Джоном Ф.Теффтом. На зустрічі також були присутні заступник керівника краю Володимир Приходько та виконуючий повноваження голови облради Володимир Закурений.

Новий начальник Ужгородського МВ УМВС пообіцяв не втручатися в політичні ігри і дбати про комфорт

Новим начальником Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області став Олександр Гебеш. З журналістами він пообіцяв зустрічатися часто, хоча б раз у три місяці у тому числі через наближення виборчої кампанії. “У першу чергу наше завдання — охороняти громадський порядок. У політичні ігри втручатися не будемо”, — поділився намірами начальник.

Посіви закарпатської кукурудзи масово знищує західний кукурудзяний жук

У Закарпатській області було введено карантин для рослин через появу західного кукурудзяного жука, який може знищити всі посіви кукурудзи, повідомив держінспектор з карантину рослин Межигірського МПКР Михайло Блецкан.

Закарпатські податківці відповідають на запитання в онлайн-режимі

Ви маєте змогу поставити запитання та отримати відповіді, натиснувши на сайті ДПС у Закарпатській області кнопку «Черговий ON-LINE!».

Викладач УжНУ став лауреатом фольклорно-етнографічного конкурсу

У рамках П’ятих Всесвітніх бойківських фестин, які нещодавно відбулися в м. Турка на Львівщині, Всеукраїнське об’єднання «Письменники Бойківщини» провело Другий літературний фольклорно-етнографічний конкурс «Бойківський світ» імені о.Михайла Зубрицького. До великої листи славних імен Бойківщини увійшли також закарпатці.

Закарпатки стали лауреатами міжнародного фестивалю

У рамках міжнародного проекту творчого розвитку дітей та молоді «Діти ХХІ століття» у м. Снині (Словаччина) 18-19 серпня відбувся II Міжнародний фестиваль – конкурс EUROFEST SLOVAKIA 2012. Вже понад десять років подібні акції проходять по всій Європі. Конкурс має на меті розкриття творчих можливостей талановитих дітей та дорослих віком від 5 до 90 років.

Закарпатку вбили молотком, щоб забрати авто...

19 серпня до правоохоронців Мукачева звернувся 20-річний місцевий мешканець і повідомив, що вже декілька днів його тітка, 37-річна мешканка Мукачева, не відповідала на телефонні дзвінки. Тому він, розбивши вікно, проник у будинок тітки й виявив її мертвою.

Батьків хворих на туберкульоз позбавили батьківських прав

35-річний Іван разом з 30-літньою Ольгою виховували двох дітей. Сім’я тривалий час перебувала на спеціальних обліках і у відділі   кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції,   і в службі у справах дітей Мукачівського міськвиконкому як неблагополучна.   Ні жінка, ні чоловік ніде не працювали,   полюбляли заглянути до чарки і не приділяли належної уваги вихованню 13-літнього сина і 11-річної доньки.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 21 серпня. Навіть найбільш неприємні події можуть зробити свій корисний внесок у життя — стати хорошим досвідом чи початком нових звершень. Тож менше розчарувань і побільше ранкового позитиву разом з філіжанкою улюбленого напою. Приємного вам кавування і неодмінно хорошого настрою протягом дня!

"Мій рідний край" збере на Ужгородщині учасників з 6 країн-сусідів

В Ужгороді вчотирнадцяте пройде Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин “Мій рідний край”.

У Великому Березному відкрили медичний кабінет вартістю майже 2 млн.грн.

У понеділок, 20 серпня, у Великоберезнянській районній лікарні відбулася церемонія відкриття нового рентгенологічного кабінету із сучасним обладнанням. Участь у заході взяли керівник краю Олександр Ледида, головний медик області Роман Шніцер, голова Великоберезнянської райдержадміністрації   Роман Рогач.

Готуйте смачно з Rionews!

Для того, щоб початок нового тижня приніс якомога більше позитивних емоцій, треба   провести смачно його перший робочий день. Приготуйте для себе та близьких людей щось легке і водночас вишукане. Побачите, що вдало проведений час на кухні обов'язково подарує приємні миті насолоди під час куштування!)
Ось вам смачна ідея для понеділка:

«Настуня» з грудня боргує зарплату своїм уже звільненим працівникам

Хоча, за інформацією прокуратури, гроші на рахунках підприємства були

Волонтери з США провели курси для закарпатських учителів

З 13 по 17 серпня 2012 року Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти та Корпус Миру (США) в Україні на базі навчально-виховного комплексу "Ужгородський економічний ліцей, ЗОШ І-ІІ ступенів" Ужгородської міської ради Закарпатської області провели другі щорічні цільові курси «Лінгвістична школа» для вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат