Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9440, 20

Відомий політолог і журналіст Тарас Возняк прочитає в Ужгороді лекцію про збереження демократії

Сьогодні, 11 червня в   приміщенні Закарпатської обласної наукової універсальної
бібліотеки (просп. Свободи, 16) проходитиме тригодинний   теоретико-методологічний семінар на тему:
"Збереження демократії. Европейський та евроатлантичний вибір України. Ідеології як фактор виборчого процесу ".

У комітеті Верховної Ради нагороджуватимуть молодих лідерок за їхні соціальні проекти

У комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування ВР нагороджуватимуть молодих активісток з усієї України.

Закарпаття: криза опозиції або між двома владами

Минулого тижня стало відомо, що виборчою кампанією від об’єднаної опозиції на Закарпатті керуватиме Олександр Кеменяш. Ця новина справляє двояке враження

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 22 травня. Зранку зігріє і збадьорить чашечка свіжозвареної кави. Найменш помітна посмішка подеколи може принести найбільше щастя, головне – щоб вона була щирою. Шукайте гармонії зі світом і не баріться, бо вівторковий ранок якнайкраще підходить для вирішення справ та вдалого їх планування. Гарного вам дня!

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 9 травня. Нехай буденні турботи та пов’язані з ними розчарування не псують вам приємних думок за чашечкою ранкової кави. Пам’ятайте, що навіть найбільша поразка наближає до перемоги, якщо ви, звісно, не опускаєте рук, а продовжуєте йти далі. Успішних справ, віри у власні сили та гарного настрою у середу!

23 мукачівських комуністів підняли прапор та згадали Леніна

Лідери місцевого осередку Комуністичної партії України розповіли малочисельній групі прихильників про розруху в країні та комуністичний рай.

Мошак переконував Москаля подружитися з “регіонами” і “ЄЦом”?

Нардепи-опоненти поговорили під сакурами Ужгорода

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 27 квітня. Оскільки позитивні емоції — доволі нетривка річ, що періодично зникає через занурення у буденні проблеми, притримайте їх біля себе хоча б під час насолодження улюбленим ранковим напоєм. Аромат свіжозвареної кави обов’язково забезпечить активність у всіх майбутніх справах. Також пам’ятайте, що варто хоча б зрідка відпускати власні думки у вільне плавання. Тоді вони неодмінно повертатимуться до вас з новими ідеями!

Ужгородський "Квас Тарас" -- переміг в міжнародному турнірі з петанку "Сакура"

У рекреаційному комплексі "Воєводино" на Перечинщині відбувся крупний міжнародний турнір з петанку "Сакура-2012".

Ужгородського міськуправління міліції більше не існує

Воловецьких та великоберезнянських правоохоронців ... також уже нема.

Генеральний консул України загострив скандал із пресою

Громадянин Великобританії одружився з ужгородкою та вирішив жити в Україні — на Закарпатті. Та, попри привітність українців, британець нещодавно зіткнувся зі зневажливим ставленням, незрозумілою ціновою політикою на візи для іноземців і банальним хамством у… Генеральному консульстві України в м. Ніредьгаза, до якого звернувся для оформлення візи.

Ужгородка Ангеліна Моняк вийшла у півфінал конкурсу «Голос країни»

Повернення до ліричного амплуа продемонструвала на вчорашньому вокальному шоу ужгородка Ангеліна Моняк з композицією "Moon river", яку можна почути в кінофільмі "Сніданок у Тіффані".

30 фільмів, що змінюють життя (ОПИТУВАННЯ)

За останні роки кількість фільмів, що з’являється на наших екранах, невпинно зростає. Тим не менш, вибрати серед цього різноманіття щось дійсно достойне та варте уваги стає все важче. Не зважаючи на це, існують десятки фільмів, що надихають, змушують задуматись і навіть мотивують нас змінити щось у своєму житті.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 12 квітня. Бадьорий ранок забезпечить чашечка свіжозвареної кави, а приємні емоції з’являться з першою посмішкою, подарованою вам у цей день. Не відкладайте важливі рішення надовго, щоб потім не шкодувати про втрачений час. Тож швиденько допивайте улюблений напій і нехай усе удасться!

12 квітня відбудеться судове засідання щодо Ужгородського коньячного заводу (ЛИСТ)

Завтра, 12 квітня у приміщенні Закарпатського окружного адміністративного суду відбудеться слухання справи за позовом засновника ОП Ужгородський коньячний завод до державного реєстратора Ужгородської РДА. Лист до редакції "Rionews".

В Ужгородській мерії на хабарі затримали начальника ЖРЕР? (ВЕРСІЯ)

Вчора, 9 квітня о 17.40   проводилось затримання начальника ЖРЕР № 4 Поповича Я.М. та проводились слідчі дії відносно начальника департаменту міськго господарства Касперова О.П, та його заступника Сабовчика Д.М., які вимагали хабаря 10000$ через посередника Поповича, за погодження документації на реконструкцію приміщення.Про це повідомляє джерело Rionews.

Від подвійного громадянства закарпатці більше втратять, ніж отримають  

У лютому цього року на розгляд Верховної Ради України внесено урядовий законопроект про запровадження штрафів за подвійне громадянство. Його розробниками пропонується внести змiни до низки законiв у частинi встановлення обмежень для осiб, якi є громадянами України та одночасно перебувають у громадянстві іншої держави.

У «ПАДІЮНІ» покажуть як власноруч можна прикрасити великодній кошик

«Креатив студія» при обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» розкриває секрети пасхальної творчості.

У Берегові чупакабра знищила півсотні курей, кролів, котів

У Берегові невідома істота протягом тижня нападає на свійських тварин. За цей час виїла півсотні курей, кролів, котів. Уранці берегівчани знаходять на подвір'ї лише сліди лап, зубів та шерсть.

В Ужгороді відбудеться акція «Готуй намет навесні!»

У четвер, 29 березня 2012 року, на пл. Б. Хмельницького о 14.00 відбудеться акція «Готуй намет навесні!» в рамках всеукраїнської молодіжної кампанії ВСТАВАЙ! Акція є складовою всеукраїнського конкурсу розкладання наметів на швидкість, фінал якого відбудеться у Києві на Майдані Незалежності 5 квітня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат