Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9460, 20

Ужгородка Ангеліна Моняк вийшла у півфінал конкурсу «Голос країни»

Повернення до ліричного амплуа продемонструвала на вчорашньому вокальному шоу ужгородка Ангеліна Моняк з композицією "Moon river", яку можна почути в кінофільмі "Сніданок у Тіффані".

30 фільмів, що змінюють життя (ОПИТУВАННЯ)

За останні роки кількість фільмів, що з’являється на наших екранах, невпинно зростає. Тим не менш, вибрати серед цього різноманіття щось дійсно достойне та варте уваги стає все важче. Не зважаючи на це, існують десятки фільмів, що надихають, змушують задуматись і навіть мотивують нас змінити щось у своєму житті.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 12 квітня. Бадьорий ранок забезпечить чашечка свіжозвареної кави, а приємні емоції з’являться з першою посмішкою, подарованою вам у цей день. Не відкладайте важливі рішення надовго, щоб потім не шкодувати про втрачений час. Тож швиденько допивайте улюблений напій і нехай усе удасться!

12 квітня відбудеться судове засідання щодо Ужгородського коньячного заводу (ЛИСТ)

Завтра, 12 квітня у приміщенні Закарпатського окружного адміністративного суду відбудеться слухання справи за позовом засновника ОП Ужгородський коньячний завод до державного реєстратора Ужгородської РДА. Лист до редакції "Rionews".

В Ужгородській мерії на хабарі затримали начальника ЖРЕР? (ВЕРСІЯ)

Вчора, 9 квітня о 17.40   проводилось затримання начальника ЖРЕР № 4 Поповича Я.М. та проводились слідчі дії відносно начальника департаменту міськго господарства Касперова О.П, та його заступника Сабовчика Д.М., які вимагали хабаря 10000$ через посередника Поповича, за погодження документації на реконструкцію приміщення.Про це повідомляє джерело Rionews.

Від подвійного громадянства закарпатці більше втратять, ніж отримають  

У лютому цього року на розгляд Верховної Ради України внесено урядовий законопроект про запровадження штрафів за подвійне громадянство. Його розробниками пропонується внести змiни до низки законiв у частинi встановлення обмежень для осiб, якi є громадянами України та одночасно перебувають у громадянстві іншої держави.

У «ПАДІЮНІ» покажуть як власноруч можна прикрасити великодній кошик

«Креатив студія» при обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» розкриває секрети пасхальної творчості.

У Берегові чупакабра знищила півсотні курей, кролів, котів

У Берегові невідома істота протягом тижня нападає на свійських тварин. За цей час виїла півсотні курей, кролів, котів. Уранці берегівчани знаходять на подвір'ї лише сліди лап, зубів та шерсть.

В Ужгороді відбудеться акція «Готуй намет навесні!»

У четвер, 29 березня 2012 року, на пл. Б. Хмельницького о 14.00 відбудеться акція «Готуй намет навесні!» в рамках всеукраїнської молодіжної кампанії ВСТАВАЙ! Акція є складовою всеукраїнського конкурсу розкладання наметів на швидкість, фінал якого відбудеться у Києві на Майдані Незалежності 5 квітня.

Пожежники закликають не спалювати сухої трави

25 березня закарпатські рятувальники виїжджали на гасіння пожеж 61 раз. Горіли: підсобне приміщення, квартира, житловий будинок, надвірна споруда, проте неконтрольоване спалювання сухої трави в області побило всі рекорди – зафіксовано 55 виїздів.

Працівники Закарпатської ОДА вибралися з кабінетів на прибирання парку біля будівлі адміністрації

У п’ятницю, 23 березня, колектив Закарпатської облдержадміністрації вийшов на суботник.

Олександр Суханов:"8 років тому депутат облради Василь Ковач скоїв ДТП, в якому загинуло двоє людей"

Байкер Сергій, або як його називали друзі – "Bosch", не був учасником байкерської організації "Падонки", в яку входить і зять Юлії Тимошенко Шон Карр, як про це написало "Сегодня". Про це повідомила Ніка Корнієнко — цивільна дружина загиблого в Ужгороді байкера Сергія Камольцева.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 22 березня. Якщо протягом для на вас чекає купа невідкладних справ та рішень, намагайтеся не думати про них хоча б за чашечкою улюбленої кави. Хороший релакс, приправлений спеціями позитивних емоцій, зранку нікому не завадить. Тож побільше впевненості у власних силах та приємного вам ранкового прокидання!

Генпрокурор наголосив на необхідності координації правоохоронців у боротьбі зі злочинністю

14 березня, у м.Львові Генеральний прокурор України Віктор Пшонка провів нараду з питань підвищення ролі прокурорів у координаційній діяльності.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 19 березня. Вдалий початок робочого тижня буде приємним, якщо зранку не полінуєтеся налаштувати себе на позитив і пригоститеся чашечкою свіжозвареної кави. Нехай всі хороші помисли стануть реальністю, а перше весняне тепло наповнить затишком душу!)

Безвізовий режим з Європейським Союзом є реальністю?

(мовою оригіналу) Переговоры по безвизовому режиму Украины с Евросоюзом продвигаются довольно успешно. Об этом «Комментариям» сообщил директор Центра прикладных политических исследований «Пента» Владимир Фесенко.

МЗС обіцяє «серьйозно» розібратися з німцями, які затримали українців через "погані" візи

(мовою оригіналу) МИД Украины намерено «серьезно» разобраться с причинами аннулирования шенгенских виз 6 гражданам Украины в Германии.

Пограничні переходи у Угорщину спорожніли

Новий закон Угорщини завдав нищівного удару по прикордонному «бізнесу», що базувався на перевозці бензину та дизпалива.

У закарпатському Берегові 9 людей вкусила собака, хворат на сказ

Минулого тижня в м. Берегово виявлений хворий на сказ пес. Від укусів хворої тварини постраждало дев’ятеро чоловік.

Студентка звинувачує у спробі згвалтування голову села

До Ужгородського РВ УМВС із заявою звернулася студентка V курсу навчального закладу Ужгорода та звинуватила одного з сільських голів району в спробі зґвалтування.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат