Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9540, 20

МНС-ники провели змагання з міні-футболу

17 жовтня в селі Баранинці Ужгородського району, на футбольному полі спорткомплексу «Зінедін» проводився Чемпіонат з міні-футболу серед підрозділів Територіального управління МНС у Закарпатській області, присвячений Року спорту та здорового способу життя в Україні. Сюди з’їхалися команди рятувальних гарнізонів з усієї області, щоб позмагатися на першість Закарпатської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Сплата податку має бути зручною процедурою для платників

Таке завдання під час засідання Колегії поставив перед податковими органами краю голова ДПС у Закарпатській області Василь Іванчо.

Пожежу на виноградівській фермі гасили майже дві години

17 жовтня о 02:52 виноградівським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що горить будівля для утримання худоби та складське приміщення фермерського господарства, що в селі Перехрестя Виноградівського району.

В УжНУ обговорили стан фінансових справ

Зараз в УжНУ діє 10 науково-дослідних інститутів. За останні роки фінансування науки скоротилося у два рази. Кількість наукових праць також зменшилася. Із 98 завідувачів кафедр лише 52-є мають звання докторів наук, професорів. Для успішної акредитації цю кількість потрібно підвищувати до 74, розповів Федір Ващук, в. о. ректора УжНУ, доктор технічних наук, професор під час зустрічі з трудовим колективом.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі четвер, 18 жовтня. Нехай сьогодні вас надихають приємні речі і ароматні спогади про солодкі миті життя. Розпочинайте день з філіжанки улюбленої кави, приправленої позитивними спеціями. Бадьорого початку, плідного завершення розпочатих справ та лише бажаних людей навколо!

В Ужгороді презентують мистецбкий проект за участі незрячих "Відчинилося життя"

18 жовтня о 18.00 в приміщенні обласної філармонії відбудеться     прем’єра Всеукраїнського мистецького проекту «Відчинилося життя», за участю оркестру Львівського Національного театру імені М.Заньковецької.

На Хутщині сім’я отруїлася грибами

17 жовтня о 12:15 хустським рятувальникам надійшло повідомлення з місцевої санепідемстанції про те, що о 03:15 до приймального відділення Хустської райлікарні поступило троє людей: 60-річна Ірина її 34-річна донька та 28-річний зять із ознаками харчового отруєння. Родина мешкає в Хусті.

В Ужгороді відкриють мистецький центр, що не має аналогів на Закарпатті

У середу, 17 жовтня, очільник краю Олександр Ледида, на запрошення організаторів, приїхав ознайомитись із експозицією картин закарпатського художника Івана Ілька. Виставлено полотна у новому приміщенні на вулиці Кошицькій, яке, за сподіваннями ініціаторів, невдовзі стане центром мистецького життя Ужгорода та Закарпаття загалом.

Федір Ващук проти випрошування дозволів на роботу викладачами поважного віку

Федір Ващук, в.о. ректора УжНУ, доктор технічних наук, професор зустрівся із ветеранами наукової праці – викладачами і професорами, які кілька десятків років свого життя віддали Ужгородському університетові.

Міліція розповість, як працюватиме під час виборів

У вівторок, 23 жовтня 2012 року, об 11.00 в Управлінні МВС України в Закарпатській області (м. Ужгород, вул. Ф.Ракоці, 13) відбудеться брифінг за участю начальника УМВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Віктора Русина на тему: «Забезпечення громадського порядку та безпеки закарпатців під час виборчого процесу».

Закарпатські податківці безкоштовно виготовлять електронні цифрові підписи

22 жовтня 2012 року в понеділок у Центрі обслуговування платників податків Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції будуть безкоштовно виготовлятися електронні цифрові підписи. Про це повідомили в Ужгородській МДПІ.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 17 жовтня. Екватор тижня — найкращий час для того, щоб оцінити вже зроблені та запланувати майбутні справи, а точніше встигнути втілити їх у реальність. Нехай миттєві турботи не відволікають вас від життєвої мети. Пам’ятайте, що у кожній «непотрібності» можна знайти зерно істини, і найголовніше — вміти достойно ним скористатися!

Закарпатцям розкажуть, як захистити свій голос на виборах

Громадянська мережа ОПОРА презентує гарячу лінію «Захисти свій голос», що є складовою проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців» Координатора проектів ОБСЄ, який реалізується за підтримки Канадського агентства міжнародного розвитку та Міністерства зовнішніх справ Норвегії.

В апеляційного суду Закарпаття буде новий голова

Проект Постанови про обрання суддів № 11339-1 зареєстровано від 15.10.2012.

Прокуратура порушила справу проти закарпатського чиновника за фактом одержання 1000 доларів хабаря

13 жовтня   прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу   стосовно виконуючого обов’язки директора філії „Хустдержспецлісгосп”

В Ужгороді влаштують день і ніч виборів

28 жовтня з 8.00 ранку по 29 жовтня 8.00 ранку в Ужгородському прес-клубі проходитиме дві акції «День виборів» та «Спекотна ніч виборів».

Через аварійну ситуацію від газу від'єднали 20 будинків

Сьогодні, о 12.00, в Ужгороді на вул. Легоцького під час проведення земляних робіт пошкоджено вуличний газопровід середнього тиску діаметром 90 мм.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 16 жовтня. Будьте в курсі найважливіших подій цього дня і не розчаровуйтесь через дрібниці. Нехай ранкова філіжанка улюбленої кави спонукає лише до приємних справ і надихає на створення чогось хорошого. Ароматного вам прокидання, активної діяльності та найсолодших вражень від вівторка!

Держекоінспекція виявила порушення у 9 медичних закладах Закарпаття

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області відповідно до повноважень здійснює державний нагляд (контроль) за додержанням вимог природоохоронного законодавства лікувальними установами області. З початку року перевірено 11 медичних закладів.

Юристи з усієї України обговорять в Ужгороді захист малозабезпечених громадян

Юристи зі всіх регіонів України зустрінуться в місті Ужгороді для пошуку найкращих   шляхів посилення захисту малозабезпечених громадян у судах та надання ефективної безоплатної правової допомоги. Представники неурядових громадських організацій та судової гілки влади обговорять можливості співпраці щодо представництва інтересів громадян у цивільних справах у судах та наданні якісних безоплатних правових послуг.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат