Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9600, 20

УжНУ відзначить відзначить 67-му річницю

Нещодавно призначений ректором УжНУ доктор технічних наук, професор Федір Ващук дав завдання проректорам підготувати програму для гідного відзначення Дня народження Ужгородського національного університету. 18 жовтня Ужгородський національний університет відзначатиме 67-му річницю.

В Ужгороді побили обласного чиновника

Пригода трапилася учора ввечері із начальником Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігорем Фізиком.

На Іршавщині відкрили новий пожежно-рятувальний пост

Сьогодні, 04 вересня, велика подія у громади села Довге, що на Іршавщині. Місцева пожежна команда, що з 2002 року перебувала на балансі сільської ради, передана в пряме підпорядкування Територіального управління МНС у Закарпатській області. Виокремлення нового 12 державного пожежно-рятувального поста зміцнить готовність боротьби з вогняною небезпекою не лише в Довгому, а й навколишніх населених пунктів: Приборжавське, Імстичово, Білки, Суха, Бронька, Кушниця, Луково та Лисичево.

За навчаннями військових на Закарпатті спостерігав Міністр оборони України

У четвер, 4 жовтня, на Ужгородському військовому полігоні пройшли командно-штабні навчання з органами військового управління та військами «Перспектива-2012». За навчаннями спостерігали   Міністр оброни України Дмитро Саламатін та голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Управління Держтехногенбезпеки вчило дітей поводитися з вогнем

Попередження надзвичайних ситуацій за участі підростаючого покоління вважається одним з пріоритетних напрямків Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області. Аби зменшити цю трагічну статистику, навчити дітей поважно ставитись до безпеки людини та попередити випадки дитячого травматизму, проводяться дні знань правил пожежної безпеки у загальноосвітніх шкільних та дошкільних навчальних закладах.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 5 жовтня. Приємний ранок наповніть ароматом свіжозвареної кави. Філіжанка улюбленого напою забезпечить швидке прокидання та активізує ваші думки на початку нового дня. Нехай всі справи здаються легкими, а швидке їх вирішення не забариться. Затишку вам, солодкого ранку і музичного настрою напередодні вихідних!

В Ужгороді евакуювали всіх з вокзалу через дзвінок про мінування потягу

Сьогодні, 4 жовтня в обідню пору всіх евакуювали зі залізничного вокзалу в Ужгороді. Надійшов виклик, що потяг за напрямом "Одеса-Ужгород" замінований. Про це Rionews повідомило джерело у правоохоронних органах.

Майже 1,5млрд.грн. надійшло до Зведеного бюджету Закарпаття

Це на 15% або на 193,5 млн. грн. більше, ніж за січень-вересень 2011 року.

Закарпатські освітяни змагалися у VII Кубку ЦК Профспілки зі спортивного туризму

Із 27 до 30 вересня 2012 року поблизу с. Воробіївка Немирівського району Вінницької області відбувалися змагання на Кубок ЦК Профспілки зі спортивного туризму, що традиційно проводить ЦК Профспілки працівників освіти і науки України спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України і Федерацією спортивного туризму України.

В УжНУ триває Міжнародна школа-семінар з теорії прийняття рішень

Протягом тижня вони доповідають на VIМіжнародній школі-семінарі «Теорія прийняття рішень», яку раз на два роки проводить математичний факультет УжНУ. На цей раз досвідом діляться учасники з України, Росії та Білорусі.

Пожежно-рятувальний пост села Велика Добронь став 11 загоном ТУ МНС Закарпаття

Сьогодні, 03 жовтня, в селі Велика Добронь Ужгородського району на базі колишньої місцевої пожежної команди, відкрито 11 державний пожежно-рятувальний пост першого державного пожежно-рятувального загону ТУ МНС у Закарпатській області.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні 4 жовтня, четвер. Нехай споглядання природних осінніх змін приносить у ваше життя лише позитивні емоції. Якщо через пожовтіння дерев вам забракне кольоровості, згадайте теплі літні дні та відчуття, пов’язані з ними. Додайте гармонійної гами до ранкової кави, розфарбуйте цей день у колір своєї радості — і хороший настрій буде забезпечено!

Понад 40 тисяч пляшок нідерландського пива повернуто на кордоні через порушення права інтелектуально

У полі зору чопських митників постійно перебуває на контролі група товарів, що переміщуються через митний кордон України з порушенням прав інтелектуальної власності.

На фермерському господарстві Рахівщини згоріло 80 тонн сіна

3 жовтня   о 1:35 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини № 3 м. Рахів надійшло повідомлення про те, що в селі Біла Церква   (урочище Суб Падури) Рахівського району горить місцеве фермерське господарство.

Села Ужгородщини тимчасово відключать від газопостачання

У зв’язку з виконанням робіт із встановлення засувки на підвідному газопроводі середнього тиску по вул. Тельмана у м. Ужгороді ПАТ «Закарпатгаз» з 8.00 4 жовтня на дві доби відключить від газопостачання села Ужгородського району: Солотвино, Лази, Минай, Розівка, Концово, Оноківці, Барвінок, Холмок, Глибоке, Підгорб, Стрипу, Ярок, Оріховицю, Кам’яницю, Циганівці, Гуту, Невицьке.

За подвійне громадянство збираються штрафувати

У Верховній Радi зареєстровано урядовий законопроект про запровадження штрафів за подвійне громадянство. Даний законопроект 1 лютого внесений Кабміном до парламенту.

Прокурор Петруня порушив справу проти заступника мера Ужгорода Семаля

2 жовтня прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня порушив кримінальну справу проти заступника мера Ужгорода з питань житлово-комунального господарства, депутата Ужгородської міськради від ЄЦ Віталія Семаля. Про це Rionews повідомили у прес-службі обласної прокуратури

Працівники УБЕЗ затримали заступника міського голови Ужгорода Віталія Семаля (ДОПОВНЕНО)

Пообіді Віталія Семаля викликали на допити і не відпустили. Питання про арешт вирішуватиметься протягом трьох днів. Депутати Ужгородської міської ради написали звернення до правоохоронних органів з проханням замінити арешт іншим запобіжним заходом.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 3 жовтня. Будьте в курсі всіх найважливіших подій разом з бадьорим ароматом свіжозвареної кави. Додайте до неї трохи позитивних емоцій, і тоді всі майбутні справи самі знайдуть потрібне вирішення, а ви навіть не відчуєте їхньої напруги. Гарного вам ранку, бажаних співрозмовників під час кавування і теплих сонячних вражень від цього дня!

Біля водоспаду Шипіт вирубали понад 13 м.куб. дерев

Прокурор Міжгірського району створив групу в складі представників філії «Міжгір”ядержспецлісгосп», держкомзему в Міжгірському районі та Міжгірського РВ УМВС, якою здійснено виїзд на місце для перевірки звернення місцевої мешканки зі скаргою на підозрілі рубки дерев неподалік її хати.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат