Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-16') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9700, 20

У З’їзді судинних хірургів   і ангіологів візьмуть участь близько 400 медиків

Сьогодні в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів З’їзду судинних хірургів і ангіологів, що розпочався цього ж дня в Ужгороді.

У закарпатського УБОЗу новий начальник

До Закарпаття з робочою поїздкою прибув начальник Головного управління по боротьбі із організованою злочинністю МВС України генерал-лейтенант міліції Валерій Коряк.

На утеплення шкіл витратять 25 млн.грн.

В області реалізуються інвестиційні проекти, пов’язані з виконанням зобов’язань Кіотського протоколу. Роботи з енергозбереження вже розпочали у п’яти школах краю. Загалом, до кінця 2012-го на утеплення навчальних закладів витратять 25 мільйонів гривень.

Суд визнав протиправними дії трьох закарпатських газет

Свалявський, Воловецький та Перечинський суди визнали дії видань «Вісті Свалявщини», «Голос Верховини» та «Народне слово» протиправними відносно кандидата в народні депутати України, – пише ОПОРА.

В Ужгороді відбудеться «Словенська Веселіца»

Обласне свято словацького народного мистецтва «Словенська Веселіца» відбудеться у неділю, 16 вересня в Ужгороді, на Київській набережній (біля драмтеатру). В програмі – виступи кращих художніх колективів Закарпаття та Словаччини, виставка творів народних умільців, масові гуляння та розваги. Початок – о 13.00.

На Закарпаття приїде Віктор Ющенко

В Ужгороді екс-Президент має бути у четвер, 13 вересня.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 12 вересня. Екватор тижня розпочинайте з гармонійного налаштування за чашечкою свіжозвареної кави і в жодному разі не дозволяйте миттєвим турботам відволікати вас від життєвої мети. Нехай буде приємним оточення, справи успішними, ранок солодким і затишним, а настрій протягом дня виключно позитивним. Гарної вам середи!

На Закарпатті обговорили програму підтримки тваринництва

У вівторок, 11 вересня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася нарада з питань розвитку та державної підтримки галузі тваринництва. Участь у нараді взяли начальник головного управління агропромислового розвитку Іван Паук, заступники голів райдержадміністрацій, представники ветеринарної медицини.

В Ужгороді презентують систему велосипедних туристичних шляхів вздовж кордону

У середу, 12 вересня, о 14.00 відбудеться засідання прес-клубу, головною темою якого стане представлення Інтегрованої системи велосипедних туристичних шляхів на Закарпатті, який проходитиме вздовж українсько-угорського кордону.

Провідні судинні хірурги країни зберуться в Ужгороді для вирішення проблеми смертності

У середу, 12 вересня, о 10.30 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів З’їзду судинних хірургів і ангіологів, що розпочнеться цього ж дня в Ужгороді.

УжНУ і ЗакДУ об’єдують зі збереженням самостійності

Найближчими днями буде підписано угоду між Ужгородським національним університетом та Закарпатським державним університетом про створення навчально-наукового комплексу.

Чи буде розкрита афера з білбордами?

В Ужгороді керівник фірми, яка займалася встановленям рекламних білбордів, дивним чином зумів перепродати права іншій фірмі, щоб уникнути виплати штрафу.

Завдяки громадській організації понад 100 безпритульних тварин Ужгорода знайшли господарів

Впродовж 6 місяців волонтери та активісти молодіжного громадського руху лікували і прилаштовували у нові домівки безпритульних собак та котів. Нещодавно ініціатори руху відчули потребу у створенні громадської організації. В результаті утворилася ГО «Барбос», яку сьогодні і презентували у прес-центрі «Закарпаття».

На Ужгородщині ліквідовують витік бензолу із цистерни

10 вересня о 03:30 черговий Ужгородської дирекції Львівської залізниці повідомив закарпатських рятувальників про те, що на станції Палло (Павлово) Ужгородського району із залізничної цистерни (через нещільність фланцевого з'єднання) витікає бензол. Розгерметизована цистерна, яка транспортувалася з м. Кривий Ріг (Україна) до населеного пункту Вояни (Словаччина), була відчеплена від основного составу.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 11 вересня. Розпочинати планування майбутніх справ найкраще зранку, звичайно, за чашечкою ароматної кави. Якщо ж віддаєте перевагу імпровізації, від ранкової бадьорості також не варто відмовлятися. Без гармонійного налаштування у компанії саме цього напою у вас навряд чи щось вийде. Успішних вам починань та гарного настрою протягом усього дня!

Студенти і викладачі японського вишу ознайомилися з інвестиційними можливостями Закарпаття

Здійснюючи турне по ряду європейських країн, група викладачів і студентів   Токійського університету (Японія) на чолі з професором економіки Фуджіо Мітсуока   минулої п’ятниці відвідали Ужгород. Їх цікавили умови розвитку підприємництва і зокрема самопочуття   інвесторів у краї, який безпосередньо межує з регіонами країн Європейського Союзу.

В Ужгороді "Мерседес" збив на переході на смерть жінку

Аварія сталася вчора вранці. Жінка на яку наїхав автомобіль померла на місці. Водія "Мерседеса" доставлено до лікарні. Автомобіль поміщений на штрафмайданчик.

В УжНУ тепер навчатимуться студенти комерційних вишів і за неуспішність не відраховуватимуть

Адміністративні зміни, які очікують УжНУ найближчим часом, озвучив новопризначений в.о. Ректора Федір Ващук під час зустрічі з професорсько-викладацьким складом і студентами філологічного факультету та факультету РГФ. Відтепер іноземну мову вивчатимуть з 1 по 5 курс, на відміну від дворічного навчання, яке досі було на філфаці. Ще одним не менш важливим предметом, з якого наприкінці навчання студенти складатимуть іспит, стане “Ділова українська мова” та “Інформаційні технології”. Замість факультету РГФ в УжНУ створять Інститут іноземної філології, а журналістам додадуть спеціальність “Міжнародна інформація”.

Під час селекторної наради обговорили процес земельного реформування у межах Закарпаття

У понеділок, 10 вересня, в облдержадміністрації відбулася селекторна нарада стосовно стану інвентаризації та грошової оцінки земель області. У нараді взяли участь радник Президента України Олександр Нєфьодов, голова облдержадміністрації Олександр Ледида, радник голови Державного агентства земельних ресурсів України Олександр Філатов, начальники обласних управлінь, голови райдержадміністрацій.

Закарпатським господарям виплачують гроші за утримання телят

У Закарпатській області діє програма Мініагрополітики «Державна підтримка галузі тваринництва». Мета програми - збільшити обсяги виробництва м’яса та молочної продукції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат