Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9580, 20

Рятувальники Польщі та України підписали партнерську угоду про співпрацю

9 жовтня в Ужгороді на базі Територіального управління МНС у Закарпатській області в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2001-2013 відбулася робоча зустріч закарпатських та польських рятувальників. Результатом перемовин стало підписання партнерського договору про співпрацю в рамках проекту «Зміцнення інституціонального потенціалу співпраці рятувальних служб Жешова і Ужгорода шляхом удосконалення пожежно-рятувальної технології, а також обміну інформацією й досвідом».

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 11 жовтня. Релаксуйте за чашечкою ароматної кави та дозвольте собі хоча б зранку помріяти про щось хороше. Нехай буденні справи не створюють вам перешкод і не забирають багато часу. Залишіть для себе хороші спогади, додайте до них приємного кавування і шматочок улюблених ласощів. Гарного четверга!

Щотижня в середньому 1500 закарпатців скаржаться на грип

У середу, 10 жовтня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Івана Качура відбулася нарада з питань готовності господарських об’єктів, навчально-виховних та лікувально-профілактичних закладів області до епідемічного сезону з грипу.

Відомий політолог та культуролог прокоментує передвиборчу кампанію на Закарпатті

12 жовтня відбудеться зустріч із відомим політичним аналітиком, головним редактором незалежного культурологічного журналу «Ї», виконавчим директором Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу Тарасом Возняком.

Закарпатські художники малюватимуть осінній Синевир

Професійне свято красне зустріччю колег і справою, якій вони присвятили себе. Напередодні Дня художника на Міжгірщині знову проходить пленер з гаслом “Осінній Синевир”.

Закарпатські рятувальники тренувалися на Красії

10-12 жовтня 2012 року в селі Вишка Великоберезнянського району на схилах гори Красія рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення   Територіального управління МНС у Закарпатській області проводять спецнавчання щодо організації безпечного відпочинку в Карпатах.

На Закарпатті посварилися адвокати

В адвокатському середовищі Закарпаття – скандал. Суть його, кажучи простими словами, в тому, що невелика кількість представників цієї професії з певних причин висловила «фе» усій спільноті і вирішила відокремитися. Та зробила це, як стверджує протилежна сторона, дуже емоційно, порушуючи чинне законодавство та переступаючи через морально-етичні принципи. Після цього у ряді ЗМІ з’явилася інформація так званих «відокремлеників», яка, за словами інших, абсолютно не відповідає дійсності. У прес-центрі «Закарпаття» вони розставили всі крапки над «І».

В Ужгороді відбудуться осінні ярмарки

З метою задоволення попиту населення на сільськогосподарську продукцію за цінами виробника, залучення широкого кола підприємств та виробників до участі в обласних сільськогосподарських ярмарках 13, 20 та 27 жовтня 2012 року у місті Ужгород (вул.Фединця) проходитимуть обласні сільськогосподарські ярмарки «Золота осінь – 2012».

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 10 жовтня. Не розчаровуйтесь, якщо вже зранку справи йдуть трохи не так, як вам хотілось би. Переконайте себе у безперечному успіху та спробуйте самотужки створити собі святковий настрій, якщо інші не поспішають дарувати вам радість. Лише світлих думок на початку нового дня та смачної вам ранкової кави!

У міграційній службі вирішували, як боротися з корупцією

В Ужгороді на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників державних установ, підприємств та організацій відбувся семінар–навчання із працівниками Ужгородського МВ, Ужгородського РВ, Великоберезнянського та Перечинського РС Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області. Темою розмови були питання запобігання та боротьби з корупцією.

За два дні МНС-ники знешкодили 1530 вибухонебезпечних предметів

Цілий арсенал боєприпасів часів Другої світової війни довелось знешкоджувати фахівцям групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області протягом 8-9 жовтня.
 

Ще одна юридична особа стала платником єдиного податку 6 групи

Запроваджені з 12 серпня цього року зміни до Податкового кодексу ввели дві додаткові групи платників єдиного податку для фізичних – п’яту та юридичних осіб – шосту. Граничний розмір доходу за рік для цих груп встановлено на рівні 20 млн. грн. Кількість найманих працівників для 5 групи не повинна перевищувати 20, а для 6 групи – 50. Ставка єдиного податку зі сплатою ПДВ – 7%, при включенні ПДВ до складу єдиного податку – 10% для обох груп.

Федір Ващук заборонив проректорам втручатися у навчальний процес

В.о. ректора, доктор технічних наук, професор Федір Ващук під час засідання ректорату за участі усіх деканів та керівників структурних підрозділів Ужгородського національного університету повідомив, що заборонив необґрутоване втручання у хід навчального процесу з боку університетських чиновників.

Львівська облрада визнала "мовний" закон нечинним у області

Львівська обласна рада визнала закон про основи державної мовної політики недіючим на території області. За таку пропозицію проголосували 64 депутати, передає "Інтерфакс-Україна".

Володимир Смоланка зняв свою кандидатуру

Щойно у прес-центрі «Закарпаття» кандидат по виборчому округу №68 Володимир Смоланка, самовисуванець, який має підтримку Віктора Балоги, заявив, що знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Три з чотирьох перевірених податківцями підприємств перестають бути збитковими

Більше 74% перевірених у поточному році підприємств виведені з категорії збиткових. Крім того, половина платників після перевірок збільшили сплату ПДВ, ще 40% - сплату податку на прибуток.

Коледжу культури і мистецтв подарували комп’ютери і музичні інструменти

У понеділок, 8 жовтня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида відвідав Ужгородський коледж культури і мистецтв. Керівник краю ознайомився із роботою навчального закладу та привітав педагогічний колектив коледжу із Днем працівників освіти.

Дії і рішення щодо Мужіївського золоторудника відбуваються в рамках законодавства, — податкова

В Інтернет-виданнях знову з’явилися повідомлення про вплив податкової служби на ТОВ «Закарпатполіметали». Нагадаємо, що   у 2010 році «Закарпатполіметали» (Мужіївський золоторудник) було визнано банкрутом і тоді ж було розпочато ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатора. Одним з кредиторів підприємства визнано також податкову інспекцію з кредиторськими вимогами на суму несплачених податкових зобов’язань   та штрафних санкцій.

Медсестра з Ужгорода потрапила до десятки найкращих в Україні

Минулого тижня, з 4 по 6 жовтня у Тернополі на базі Чортківського медичного коледжу відбувся VI Всеукраїнський конкурс фахової майстерності медичних сестер "Ескулап-професіонал".

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 9 жовтня. Навіть дуже холодний ранок може принести теплі емоції і затишок, якщо наповнити його ароматом гарячої свіжозвареної кави. Нехай усе, що ви не встигли зробити вчора, сьогодні знайде логічне завершення, і порадує результатом. Налаштуйте себе на гармонійне сприйняття навколишнього світу, постарайтеся зрозуміти його недоліки, і водночас пам’ятайте, що переваг набагато більше!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат