Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9560, 20

Закарпатцям презентують програму ЄБРР для розвитку малого та середнього бізнесу

17 жовтня в Ужгороді та Берегово відбудуться презентації Програми ділових консультаційних послуг (BAS) Європейського Банку Реконструкції та Розвитку. Експерти ЄБРР продемонструють можливості BAS для малого та середнього бізнесу та успішно реалізовані проекти в Україні. Учасники заходу зможуть отримати вичерпні відповіді на запитання щодо Програми, а підприємці матимуть можливість індивідуально проконсультуватись з фахівцями щодо розвитку власної справи.

В Ужгороді презентують нову молодіжну організацію "Мальовничий край русичів"

Про діяльність організації, про проект «Я люблю Ужгород», еко-етно фестиваль «Чічка Карпат» та екологічний проект, в рамках якого проводитиметься Міжнародна науково-практична конференція, говоритимуть представники організації. Також йтиметься про протидію набранню чинності Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр» та інші заходи та проекти організації.

Кожен гуртожиток УжНУ тепер матиме особистий грошовий рахунок, з якого здійснюватиме ремонти

Під час зустрічі з мешканцями 1-го і 3-го гуртожитків доктор технічних наук, професор Федір Ващук, в. о ректора УжНУ, обговорив зі студентами нововведення, які вже сформовані у наказі та порадився щодо їхнього впровадження у дію. Нещодавно така ж зустріч відбулася з мешканцями 4-го гуртожитку, а надалі подібні зібрання будуть регулярними.

Ужгородцям розповіли, як захистити свої права

Як реалізувати право на безоплатну правову допомогу та захистити свої права могли дізнатися мешканці Ужгорода 13 жовтня. У цей день учасники VII Міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців «Європейська юридична освіта і наука», що відбулася на   базі Закарпатського державного університету, провели соціальну акцію «Знай свої права!».

Балогівці продовжують паскудити Ужгород

Як відомо, минулої неділі відбулася презентація проекту аквапарку, який на місці колишнього басейну «Спартак» має намір побудувати Сергій Ратушняк. Однак уже наступного дня правоохоронні органи засипали Ратушняка масою запитів з вимогою надати всі матеріали щодо будівництва.

Штучне поле на Тячівщині обійшлося у 400 тис. грн.

У неділю, 14 жовтня, символічну стрічку під час відкриття спортивного майданчика у с. Вільхівцях на Тячівщині перерізав очільник краю Олександр Ледида.

Закарпатські рятувальники провели навчання на Красії

На Закарпаття ще не прийшла зима, а закарпатські рятувальники вже почали готуватись до нового гірськолижного сезону. Для вдосконалення своїх навичок та відпрацювання спільних дій щодо порятунку туристів у можливих екстремальних ситуаціях 10-12 жовтня рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення   Територіального управління МНС у Закарпатській області провели спеціальні навчання.

На Закарпаття хотіли незаконно ввезти золоті прикраси, сховані у подушках безпеки

Цієї суботи (13.10.12) чопські митники у пункті пропуску «Тиса» попередили спробу незаконного вивезення з України 349 чоловічих перснів, вагою 6970 грам та 11 браслетів – 330 грам з металу жовтого кольору, заздалегідь прихованих водієм у підкрильниках та ніші подушки безпеки «BMW».

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 15 жовтня. Нехай будуть приємними всі справи і речі, які оточують вас. Починайте ранок з філіжанки улюбленої кави, приправленої спеціями позитивних емоцій. Не забувайте додавати до неї трохи улюблених солодощів, будьте впевнені у власних силах, показуйте найдорожчим справжні емоції — і нехай понеділок завжди буде вдалим!

Закарпатець ввійшов до складу Ради Європи

Депутата, голову постійної комісії з питань транскордонного співробітництва Закарпатської облради Михайла Кічковського Указом Президента України від 3 вересня 2012 року № 535/2012 знову включено до складу постійної делегації України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи.

Закарпатські лікарі співпрацюватимуть з кращими медінститутами України

  У п’ятницю, 12 жовтня, голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида та Президент Нацакадемії медичних наук Андрій Сердюк підписали меморандум про співпрацю Національної академії медичних наук та обласної влади щодо надання високоспеціалізованої меддопомоги жителям краю.

До Ужгорода з’їхалися юристи на Міжнародну конференцію

У п’ятницю, 11 жовтня, у Закарпатському державному університеті відбулося відкриття VII Міжнародної науково-практичної конференції «Європейська юридична освіта і наука». Привітати учасників заходу прийшов заступник керівника краю Іван Качур.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом підриву квартири начальника управління ОДА Ігоря Фізик

Сьогодні вночі, 12 жовтня підірвали квартиру начальника управління лісового і мисливського господарства Закарпатської ОДА Ігоря Фізика. Інформацію Rionews підтвердив начальник територіального Управління МНС у Закарпатській області Антон Зелінський.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 12 жовтня. Збадьоріть звичайний ритм свого життя ароматом свіжозвареної кави, і нехай усе задумане удасться. Не жалійте за тим, що минуло, адже попереду ще багато цікавого. Лише гарних вам думок на початку нового дня, смачного ранкового прокидання і хорошого відпочинку на вихідних!

Прокуратура звернулася з до суду з поданням про визнання недійсним конкурс з продажу "Корони"

4 жовтня прокуратурою міста Ужгорода, в інтересах територіальної громади, до Господарського суду Закарпатської області подано позовну заяву про визнання недійсним конкурсу по відчуженню об’єкта нерухомості ( відомого як «Корона») за адресою площа Театральна, 5,7 в м. Ужгород та скасування процедурних наказів з приватизації вказаного об’єкта.

Держсекретар Міністерства закордонних справ Угорщини відкриє в Ужгороді модернізовану гімназію

12 жовтня 2012 року, у п’ятницю, о 16.00 год. за київським часом в Ужгородській угорськомовній гімназії ім. Другетів проводитиметься святкова передача будівлі гімназії після модернізації, проведеної у рамках Програми східного партнерства. На урочистому заході візьме участь держсекретар Міністерства закордонних справ Угорщини, пан Немет Жолт, а також будуть присутні керівники та представники Закарпатської обласної державної адміністрації і обласної ради, та керівники міста.

На Іршавщині відкрили футбольне поле із штучним покриттям за 209 тис. грн.

У четвер, 11 жовтня, у селі Арданово, що на Іршавщині, відбулося відкриття нового спортивного майданчика. Участь в урочистостях з цієї нагоди взяли заступник керівника краю Іван Качур, голова Іршавської райдержадміністрації Василь Ковбаско, голова районної ради Станіслав Сухан, місцеві мешканці.

У зв’язку зі зниженням температури на Міжгірщині розпочинають опалювальний сезон

Про це у четвер, 11 жовтня, під час брифінгу повідомив начальник обласного управління житлово-комунального господарства Василь Романець.

Чопські митники вилучили вантажівку з удвічі заниженою вартістю

Інспектори оперативного відділу Служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Чопської митниці під час проведення контролю та оформлення вантажівки виявили підроблені відомості, які спричинили б недобори митних платежів на майже 90 тисяч гривень.

В УжНУ зняли фільм про славіста-діалектолога Йосипа Дзендзелівського

17 жовтня в Ужгородському національному університеті відбудеться презентація науково-популярного фільму «Життя на карті діалекту», створеного силами кафедри журналістики УжНУ й інших небайдужих до світлої пам’яті першого професора філологічного факультету, засновника закарпатської діалектологічної школи, видатного славіста-діалектолога Йосипа Дзендзелівського.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат