Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9480, 20

Олександр Суханов:"8 років тому депутат облради Василь Ковач скоїв ДТП, в якому загинуло двоє людей"

Байкер Сергій, або як його називали друзі – "Bosch", не був учасником байкерської організації "Падонки", в яку входить і зять Юлії Тимошенко Шон Карр, як про це написало "Сегодня". Про це повідомила Ніка Корнієнко — цивільна дружина загиблого в Ужгороді байкера Сергія Камольцева.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 22 березня. Якщо протягом для на вас чекає купа невідкладних справ та рішень, намагайтеся не думати про них хоча б за чашечкою улюбленої кави. Хороший релакс, приправлений спеціями позитивних емоцій, зранку нікому не завадить. Тож побільше впевненості у власних силах та приємного вам ранкового прокидання!

Генпрокурор наголосив на необхідності координації правоохоронців у боротьбі зі злочинністю

14 березня, у м.Львові Генеральний прокурор України Віктор Пшонка провів нараду з питань підвищення ролі прокурорів у координаційній діяльності.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 19 березня. Вдалий початок робочого тижня буде приємним, якщо зранку не полінуєтеся налаштувати себе на позитив і пригоститеся чашечкою свіжозвареної кави. Нехай всі хороші помисли стануть реальністю, а перше весняне тепло наповнить затишком душу!)

Безвізовий режим з Європейським Союзом є реальністю?

(мовою оригіналу) Переговоры по безвизовому режиму Украины с Евросоюзом продвигаются довольно успешно. Об этом «Комментариям» сообщил директор Центра прикладных политических исследований «Пента» Владимир Фесенко.

МЗС обіцяє «серьйозно» розібратися з німцями, які затримали українців через "погані" візи

(мовою оригіналу) МИД Украины намерено «серьезно» разобраться с причинами аннулирования шенгенских виз 6 гражданам Украины в Германии.

Пограничні переходи у Угорщину спорожніли

Новий закон Угорщини завдав нищівного удару по прикордонному «бізнесу», що базувався на перевозці бензину та дизпалива.

У закарпатському Берегові 9 людей вкусила собака, хворат на сказ

Минулого тижня в м. Берегово виявлений хворий на сказ пес. Від укусів хворої тварини постраждало дев’ятеро чоловік.

Студентка звинувачує у спробі згвалтування голову села

До Ужгородського РВ УМВС із заявою звернулася студентка V курсу навчального закладу Ужгорода та звинуватила одного з сільських голів району в спробі зґвалтування.

6 березня увесь Ужгород залишиться без водопостачання

29 лютого КП “Водоканал м. Ужгорода” отримало повідомлення від ПАТ “Закарпаттяобленерго” про відключення усіх об’єктів підприємства від електропостачання з 10.00 06 березня 2012 року.

Азаров читатиме студентам лекцію у драмтеатрі

Завтра, 1 березня, прем’єр-міністр України Микола Азаров прочитає лекцію студентам чотирьох вишів Закарпаття.

УжНУ закриють?

Завтра на економічному факультеті УжНУ збирається позапланова вчена рада, яка буде розширеною, де зможуть бути присутні не лише викладачі, а й студенти.

Міністерська перевірка сфальсивікувала результати? В УжНУ готуються до страйку

Вчора під час оголошення результатів міністерської перевірки, яка тривала в УжНУ з 13 лютого, керівництво університету виявило грубі порушення їхніх прав.

Юзери "Facebook" хочуть "імпічменту" мера Ужгорода Погорєлова

Про це сьогодні написав один із ужгородських користувачів "Facebook".

Жоден закарпатський ДАІшник у 2011 році не був пійманий на хабарі

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник УДАІ УМВС України в закарпатській області Михайло Бойчук.

Київський славістичний університет закрили (коментар управління освіти Закарпатської ОДА)

Глава Державної інспекції навчальних закладів України Михайло Гончаренко заявляє, що за результатами перевірок 11 українських вузів позбавлено ліцензій на здійснення часткової або повної освітньої діяльності.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі 14 лютого, вівторок. Не розчаровуйтесь, якщо вже зранку справи йдуть трохи не так, як вам хотілось би. Переконайте себе у безперечному успіху та спробуйте самотужки створити собі святковий настрій, якщо інші не поспішають дарувати вам радість. Лише світлих думок на початку нового дня та смачної вам ранкової кави!

Закарпаття: "Барва" скорочує працівників та зменшує зарплатні

В останні роки закарпатці були свідками бурхливого розвитку мережі супермаркетів «Барва», майже у всіх районах області вона відкрила свої торгові точки.

В Ужгороді вбили власника кафе "PIT STOP" (ФОТО, мовою оригіналу)

Сегодня, приблизительно в 15.00, в центре Ужгорода произошел трагический случай: на глазах прохожих погиб владелец одного из кафе, расположенных на улице Корзо.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 30 січня. Все те, що ви не встигли завершити минулого тижня наздожене вас у цьому, тому не відкладайте прийняття важливих справ та рішень. За чашечкою ароматної кави обмізкуйте майбутні дії, і нехай усе удасться! Гарного понеділка!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат