Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.01.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 3 січня. Тиждень був святковим, так що нехай його завершення буде не менш феєричним. Наповнюйте чашечку улюбленою кавою, вдало плануйте свій день і не бійтеся змін, адже зараз саме час їх робити. Нехай хороший настрій не покидає вас на вихідних. Гарної п’ятниці й смачного кавування!

Цитата дня:   ...І вони чекають прекрасного принца, вбивши собі в голову цей безглуздий рекламний образ, який плодить невдах, майбутніх старих дів і мегер, тому що щасливими їх може зробити тільки чоловік, далекий від досконалості.     (Фредерік Бегбедер "Любов живе три роки")


3 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарна з проясненням погода. Часом невеликий дощ, в горах з мокрим снігом. Вранці подекуди слабкий туман. На превалах ожеледиця.Вітер південний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу. вдень 0 - 5° тепла, в горах місцями 0 - 2° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна з проясненням погода. Без істотних опадів. Вітер південний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 0 - 2° тепла, вдень 4 - 6° тепла.

ІМЕНИНИ 3 січня – Михайло, Микита, Петро.


Цей день в історії

1521 — Папа Римський Лев Х відлучив від римо-католицької церкви релігійного реформатора Мартіна Лютера за публікацію 95 тез про фінансові зловживання в церкві.
1565 — Цар Російської імперії Іван Грозний видав указ про введення Опричнини, віддалився в Олександрівську слободу і звідти оголосив про зречення престолу.
1868 — в Японії прийнято «Указ про реставрацію Імператорського правління». Ліквідовано сьоґунат Едо. Початок реставрації Мейдзі.
1870 — У США розпочалось будівництво Бруклінського мосту. Міст довжиною 1825 м з'єднує Бруклін та Манхеттен — на момент завершення будівництва він був найбільшим підвісним мостом у світі.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
2—5 січня — Новорічні ранки для дітей. Поч. об 11.00 та 14.00.  

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мукачево, замок "Паланок", краєзнавчий музей, 2-й поверх
До 12 січня — фотовиставка пам’яток архітетури.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен.Сьогодні тобі складно буде увійти в робочий режим. Намагайся пити більше рідини і трав'яного чаю, щоб стимулювати свій організм. У другій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи. Зосередься на аналізі інформації і порівнянні фактів. Вільний час варто присвятити масажу або вирушити в басейн.
Телець У першій половині дня можуть виникнути складнощі під час поїздок. Не варто перейматися через дрібниці, зосередься на конкретній меті. У другій половині дня відмовся від спілкування з особами, які вимагають твоєї допомоги. Тобі потрібно зайнятися плануванням і розробкою стратегії своїх дій. Увечері постарайся відмовитися від вживання алкоголю і міцної кави.
Близнюки У першій половині дня тобі доведеться надати допомогу колегам. Не варто перейматися через дрібні недоліки, у тебе все вийде. У другій половині дня твій керівник запропонує додаткову роботу. Намагайся обмислити всі свої дії і застрахуватися від ризиків. Вільний час присвяти спілкуванню з родичами старшого покоління.
Рак. Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про плани конкурентів. Намагайся вжити негайних заходів, щоб досягти своєї мети. У другій половині дня тобі варто подбати про порядок на робочому місці. Позбувшись зайвих речей, ти пустиш у свій простір енергію грошей. Увечері займися духовними практиками, щоб відновити сили.
ЛевУ першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. Варто приховати свої амбіції і показати раціональність дій. У другій половині дня постарайся навести порядок в робочій документації. Твої колеги підкажуть цікаві ідеї. Увечері займися доглядом за волоссям.
Діва.У першій половині дня старайся не конфліктувати з оточуючими. Тобі потрібно підготуватися до діалогу з керівництвом. У другій половині дня на тебе чекає публічне визнання з боку колег. Саме час зібрати групу однодумців для поліпшення своєї ефективності. Увечері краще залишитися вдома і почитати цікаву книгу.
Терези Сьогодні можуть виникнути розбіжності в колективі. Не варто підтримувати думки більшості. У другій половині дня твій керівник звернеться з особистим проханням. Намагайся проявити дисциплінованість при виконанні важливого доручення. Увечері тобі варто обговорити свої плани з близькими по духу колегами.
Скорпіон Цей день варто присвятити практичному здійсненню своїх планів. Твої ідеї схвалить керівництво і колеги. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Не варто нічого планувати, дій згідно з обставинами. Увечері варто поговорити зі своїм наставником, щоб уникнути ризиків.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з близькими. Сімейні проблеми відволікатимуть тебе від виконання робочих завдань. У другій половині дня стережись авантюристів і сумнівних пропозицій. Погоня за легкими грошима може дорого тобі коштувати. Вільний час присвяти догляду за шкірою обличчя.
Козеріг Сьогодні на тебе чекає насичений день. Намагайся нічого не упустити і працювати інтенсивно. У другій половині дня на тебе чекає вигідна пропозиція від старих партнерів. Використовуй вдалий момент, щоб збільшити прибуток. Вільний час варто присвятити догляду за своїм тілом.
Водолій. Вранці тобі варто проявити обережність у дорозі під час водіння автомобіля. Сьогодні тобі буде складно повернутися до інтенсивної робочої діяльності. У другій половині дня можуть виникнути конфлікти в колективі. Твої опоненти спробують зіпсувати твою репутацію. Увечері займися профілактикою простудних захворювань.
Риби Цей день варто присвятити освоєнню корисної інформації. Відвідування тренінгу піде тобі на користь. У другій половині дня приділи увагу відновленню старих ділових контактів. Тобі потрібно зібрати інформацію про своїх партнерів. Вільний час присвяти творчому заняттю, яке умиротворяє і радує




А зараз — усміхніться :)



Сімейний стан: переписуємось...




Мураха слонові:
- Будь ласкавий, сядь на цю крихту.
Слон сів.
- А ось цю крихту поклади собі на спину.
Слон поклав. Мурашка відійшла, подивилася і із захопленням:
- Ось це бутерброд!



В мене чорний пояс по кулінарії – можу вбити одним блінчиком.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат