Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.01.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 2 січня. Сподіваємося, що новий рік вже подарував перші радісні хвилини. Аби й надалі підтримувати організм у бадьорому стані, не забувайте про запашну каву – неодмінний атрибут післяноворічних ранків. Нехай у житті все буде легко, щиро і радісно, адже це старт 2014-го. З Новим роком вас, і нехай він буде таким вдалим та приємним, як і ваша улюблена ранкова кава!

Цитата дня:   Ким би ти не був - будь краще.

© Авраам Лінкольн


2 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На окремих гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 4° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вночі 4-6° морозу, вдень близько нуля.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1° морозу - 1° тепла, вдень 4-6° тепла.


ІМЕНИНИ   2 січня - Іван, Данило



Цей день в історії

1843 — У Дрездені, в Дрезденської придворної опері, відбулася перша постановка опери Ріхарда Вагнера «Летючий голландець».
1870 — Почалося спорудження Бруклінського мосту.
1874 — Іспанські кортеси змусили президента Костелара піти у відставку.
1882 — Американський промисловець Джон Девісон Рокфеллер створив трест «Стандарт ойл» — об'єднання 40 нафтодобувних акціонерних товариств, які або вже належали компанії «Стандарт ойл», або були їй підконтрольні.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
2—5 січня — Новорічні ранки для дітей. Поч. об 11.00 та 14.00.  


Виноградів, Міська картинна галерея
До 2 січня — виставка живопису Гелени Матій.

Мукачево, Картинна галерея, пл. Федорова 5

Мукачево, замок "Паланок", Краєзнавчий музей, 2-й поверх
До 12 січня — фотовиставка пам’яток архітетури.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка Юрія Дикуна (Ужгород) та Наталії Кікоть (Львів—Черкаси).
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
Виставка «Печери Карпатського регіону» словацького фотохудожника Павла Кочіша.
Тематичні виставки до Дня міста:
«Олександр Грабар — любитель і знавець природи Закарпаття»;
Персональна виставка Костянтина Ковгана «Моє рідне місто та улюблені місця» (різьба по дереву). Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

«Галерея Ілько»
Постійно діюча виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
Фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня на тебе чекає несподіваний візит гостей. Не варто обтяжувати себе пишними приготуваннями, замов їжу в ресторані. У другій половині дня тобі потрібно зайнятися наведенням порядку. Попроси про допомогу кохану людину, щоб швидше впоратися зі справами. Увечері краще залишитися вдома і подивитися телевізор.
Телець. Сьогодні на тебе чекає спокійний і приємний день. Зустріч зі старими друзями принесе багато позитиву. У другій половині дня варто приділити час господарським придбанням. Тобі варто розпочати заняття спортом, щоб привести себе в норму. Увечері вирушай у клуб із коханою людиною, щоб добре розважитися.
Близнюки. У першій половині дня можуть загостритися стосунки з коханою людиною. Не варто дратуватися і критикувати свого партнера. У другій половині дня тобі потрібно приділити увагу своїй зовнішності і провести косметологічні процедури. Увечері можна запросити в гості своїх хороших подруг.
Рак. Сьогодні на тебе чекає приємна дружня атмосфера і багато веселощів. Тобі потрібно більше часу приділити своєму макіяжу і зачісці. У другій половині дня ти привернеш увагу протилежної статі. Не варто провокувати ревнощі свого партнера. Увечері вирушай у кінотеатр або в боулінг із подругами.
Лев Цей день буде суперечливим і складним. Тобі доведеться з'ясовувати стосунки з близькими родичами. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із людиною з минулого. Перш ніж давати обіцянки, варто замислитися про можливі наслідки своїх дій. Увечері проведи час із коханою людиною в романтичній атмосфері.
Діва. Вранці можуть виникнути проблеми і суперечки з сусідами. Не варто розпалювати скандал, краще відразу піти на примирення. У другій половині дня старайся не піднімати важких речей і обмежити навантаження на спину. Тобі варто зайнятися рукоділлям або творчим заняттям. Увечері тебе можуть відвідати старі друзі і підняти твій настрій.
Терези Цей день краще провести вдома і відмовитися від поїздок. Тобі варто обмежити вживання гострої та солоної їжі. У другій половині дня вирушай по магазинах, щоб зняти напругу. На тебе може чекати виграш великої знижки на дорогий товар. Увечері приготуй смачну страву, щоб приємно здивувати свого партнера.
Скорпіон Цей день варто провести не вдома. Заміські поїздки принесуть приємні емоції і допоможуть зняти стрес. У другій половині дня вирушай у гості до своєї подруги, яку давно не бачила. На тебе чекає випадкова зустріч із другом дитинства, який приємно тебе здивує. Увечері варто подбати про створення незвичайної атмосфери для романтичної вечері
Стрілець. Цей день варто присвятити вирішенню сімейних питань. Провідай родичів, з якими давно втратила близький контакт. У другій половині дня тобі потрібно зайнятися наведенням порядку в квартирі. Будь обережніше з несправними електроприладами. Увечері влаштуй маленьке домашнє свято і запроси близьких.
Козеріг Сьогодні тобі варто подбати про виконання бажань своїх близьких. Вирушай у торговий центр і зроби потрібні придбання. У другій половині дня можуть несподівано завітати друзі. Придумай захоплюючий план для веселих розваг. Увечері обов'язково прийми теплу ванну з морською сіллю і травами.
Водолій. Сьогодні тобі потрібно добре виспатися і відпочити. Постарайся не обтяжувати себе домашніми клопотами і фізичним навантаженням. У другій половині дня на тебе чекає серйозна розмова з партнером. Не варто згадувати образ минулого, будь поблажливою і мудрою. Увечері тобі варто відверто поговорити з близькою подругою і прислухатися до її поради.
Риби Цей день буде насичений різними зустрічами. На тебе чекає приємний сюрприз від друзів. Намагайся не витрачати кошти на непотрібні речі, постався серйозно до вибору покупок. У другій половині дня тобі потрібно вирушити в гості до родичів. Увечері стережися несправної техніки і зламаних розеток.


А зараз — усміхніться :)


Вийшов український аналог ляльки Барбі - «Маруся». У комплект входять: її друг Іван, хата, літня кухня, 2 гектари поля, труйка від жуків і Чупакабра.


- У мене Mеrсеdеs - один комфорт!
- У мене ВМW - один відпочинок!
- А в мене маршрутка - один, передайте!



- Чим закінчилася ваша сварка з дружиною?
- Приповзла до мене на колінах!
- І що сказала?
- Вилазь з-під ліжка, я заспокоїлась!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат