Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.01.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 22 січня. Запам’ятовуйте приємні емоції, адже вони суттєво продовжують хороший настрій навіть у часи найбільшої кризи. Збирайте за чашечкою свіжозвареної кави бажаних співрозмовників. Нехай цей ранок дарує бажану бадьорість і сприяє всім хорошим починанням прийдешнього дня!

Цитата дня:   Вам, мабуть, нелегко живеться, якщо ви все ще вірите у справедливість.

© Е. М. Ремарк "Час жити і час помирати"

22 січня 2014 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом невеликі, місцями помірні опади, дощ та мокрий сніг з переходом у сніг. Місцями: туман, слабка ожеледь, ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 0-5° тепла, у горах місцями протягом доби 2-6° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 2-4° тепла.


За православним календарем 22 січня ІМЕНИНИ відзначають Евстратий (Евстрат), Павло, Петро, Полієвкт (Полиект, Полуэкт), Самей і Пилип (Филип).



Сьогодні також:
  Україна: День відновлення незалежності України (1918)
  Україна: День Соборності України (1919)
Приєднання Закарпаття до УРСР (1946)


Цей день в історії

1919 — Директорія УНР проголосила Акт злуки УНР та ЗУНР, ЗУНР перетворено в Західні Області УНР
1963 — Федеральний канцлер ФРН Конрад Аденауер і президент Франції Шарль де Голль підписали в Парижі франко-німецький договір про дружбу (Єлісейський договір).
1969 — 21-річний солдат Віктор Ільїн спробував здійснити замах на генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва, однак помилково обстріляв машину, в якій їхали космонавти.
1970 — відбувся перший регулярний політ «Боїнга 747» з пасажирами на борту — літак вилетів з Нью-Йорка і через шість з половиною годин приземлився в Лондоні.



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Ужгород, пішохідний міст
22 січня — живий ланцюг з нагоди Дня Соборності. Поч. о 14.30.

«Доміон»
До 22 січня — «Хоббіт: Пустка Смога-3D». Поч. о 13.30 та 20.20. «Іван Царевич та Сірий Вовк-2-3D». Поч. о 10.00, 11.40 та 16.40. «Таємне життя Уолтера Мітті-2D». Поч. о 18.20.

Кінотеатр “5 елемент” (вул. Легоцького 19а, 3-й поверх)
До 22 січня — “Джек Райан: Теорія хаосу”. Поч. о 10.00, 17.45, 21.45. “Крижане серце 3D”. Поч. об 11.50, 15.40. “Тарзан 3D”. Поч. о 14.00. “47 Ронін 3D”. Поч. о 19.35.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка сучасного мистецтва «Іnsomnia».
Спецпроект Наталії Тарнай «TurboTarnay».
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка «Збудована спадщина, що оновлюється — рятування цінностей Карпатського басейну».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні навіть трохи флірту - невинного, незайманого - може принести тобі багато клопоту. Особливо, якщо ти вже в парі або в шлюбі. Не варто ризикувати своїми стосунками заради миттєвого «лоскотання» нервів. Увечері тебе «спустять» на землю, повернуть до дійсності і подарують багато радості твої діти. Якщо своїх дітей поки немає - це зроблять чужі - сусідські, діти родичів або друзів.
Телець Відновляться якісь давні ідеї і розмови про закордон. Йдеться про бізнес чи навчання, але ніяк не про відпочинок. Тобі доведеться знову «промоніторити» ситуацію і запастися необхідною інформацією, що стосується цього питання. Якщо ти не потуратимеш своїм бажанням, утихомиривши свої забаганки, то зможеш незабаром обминути численні проблеми і неприємності.
Близнюки Не варто сьогодні поспішати з підписанням важливих документів і вирішенням якихось, нехай і термінових, юридичних справ. Один день зможуть почекати твої замовники або клієнти. Увечері   вдома ти можеш зіткнутися з проблемами у стосунках, викликаними почуттям власництва і ревнощами. Ці «речі», що йдуть від партнера, ти відчуєш на собі.
Рак. Дальня дорога, розпочата сьогодні, може закінчиться неприємностями юридичного характеру і повною відсутністю користі чи прибутку. Тож не потрібно сьогодні вирушати в дорогу, їхати у відрядження. Ближче до вечора, якщо тобі здасться, що в твоїх стосунках назрів якийсь глухий кут, спробуй передати ініціативу в руки партнерові, дай йому змогу (і м'яко внуши необхідність) зробити перші кроки назустріч.
Лев Буде складний день. Тобі доведеться втихомирити свої царські замашки і часом агресивний тон спілкування з людьми, особливо з підлеглими. Інакше ти ризикуєш розігнати співробітників і налякати реальних чи потенційних партнерів. Твої контракти і домовленості опиняться під загрозою. Після важкого дня потрібно відновити сили і якісно відпочити. І найкраще це зробити вдома, з улюбленим диваном і пультом.
Діва. У першій половині дня тебе «накриє хвиля» роботи і щоденних обов'язків. А ось у другій половині дня твоє почуття незадоволеності може привести до серйозних «розборок» зі своїм партнером. Все це буде досить непередбачувано і емоційно. У будь-якому випадку - не варто шукати втіхи на стороні - випадковий секс для тебе і саме в цій ситуації виявиться не корисним і з багатьма наслідками.
Терези Не варто сьогодні приймати важливі рішення і будувати перспективу і стратегію твого майбутнього бізнесу. Не намагайся займати, завойовувати нові простори. Краще й більш доцільно, примножити і зберегти вже наявне - людей, ресурси, свою нішу, місце під сонцем. Увечері зверни увагу на своє здоров'я - порадуй свій організм смачною і, головне, корисною їжею, масажем, пілінгом тощо.
Скорпіон Цього дня ти матимеш багато свобод і можливостей для дії та реалізації свого потенціалу. Ти можеш відкрити для себе нове захоплення, нове хобі, яке залишиться із тобою в майбутньому назавжди. Увечері під будь-яким приводом відмовся від важкої, жирної, гострої і м'ясної їжі - здоровіше будеш! Проведи залишок дня з приємною компанією і в душевних бесідах, з переглядом добрих сімейних фільмів.
Стрілець Сьогодні тобі необхідно більше фізичних вправ, більше рухливості. Катання на ковзанах, на конях, просто піші прогулянки - ось приблизний перелік рекомендованого тобі на сьогодні. Не варто сьогодні планувати особисті зустрічі та побачення - тобі з партнером важко буде порозумітися. Краще займися улагоджуванням емоційного клопоту в батьківському домі - помири родичів, збери їх і влаштуй сімейну вечерю.
Козеріг Відпочинь і дозволь собі не віддаватися важкій буденній праці і турботам. Багато читай, учись чомусь новому - це найкращий день для самоосвіти і самовиховання. Увечері буде можливість і сильне бажання віддатися пристрасті і плотським утіхам. Тож не стримуй свої бажання і отримай від життя все, що тобі бажається. Часом (а це саме той випадок) стриманість зовсім не корисна, навіть навпаки.
Водолій. Не варто сьогодні здійснювати якісь угоди з нерухомістю - оренду, купівлю, продаж тощо. Не витрачай день на порожні розмови - краще реальних справ нічого ще не придумано. Інакше просто витратиш сили і енергію на з'ясування стосунків і банальні плітки на роботі. Вечір цього дня проведи з близькими та друзями, за столом із великою піцою і смачним пивом.
Риби На роботі тобі доведеться дуже часто виступати в ролі арбітра і судді - до тебе звертатимуться по допомогу у вирішенні суперечок і складних моментів. Не відмовляй співробітникам. Також прислухайся до свого організму - якщо ти помічаєш його сигнали - дій. Не варто запускати всілякі нехороші процеси в тілі. В основному зверни увагу на поперек і не вживай багато алкоголю.





А зараз — усміхніться :)

Коли мені погано, я співаю. Коли я співаю, стає всім погано. Коли всім стає погано, мені стає добре.




- Татку? це шо?
- Це кіт.
- Татку, шо це?
- Це кіт!
- Це шо, татку?
- Кіт.
- Шо це, татку?
- Не знаю!
- Це кіт, татку!




Хлопець з дівчиною зачинились в темній-претемній кімнаті.
Бабай був в шоці.

c

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат