Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9380, 20

"Мій рідний край" збере на Ужгородщині учасників з 6 країн-сусідів

В Ужгороді вчотирнадцяте пройде Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин “Мій рідний край”.

У Великому Березному відкрили медичний кабінет вартістю майже 2 млн.грн.

У понеділок, 20 серпня, у Великоберезнянській районній лікарні відбулася церемонія відкриття нового рентгенологічного кабінету із сучасним обладнанням. Участь у заході взяли керівник краю Олександр Ледида, головний медик області Роман Шніцер, голова Великоберезнянської райдержадміністрації   Роман Рогач.

Готуйте смачно з Rionews!

Для того, щоб початок нового тижня приніс якомога більше позитивних емоцій, треба   провести смачно його перший робочий день. Приготуйте для себе та близьких людей щось легке і водночас вишукане. Побачите, що вдало проведений час на кухні обов'язково подарує приємні миті насолоди під час куштування!)
Ось вам смачна ідея для понеділка:

«Настуня» з грудня боргує зарплату своїм уже звільненим працівникам

Хоча, за інформацією прокуратури, гроші на рахунках підприємства були

Волонтери з США провели курси для закарпатських учителів

З 13 по 17 серпня 2012 року Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти та Корпус Миру (США) в Україні на базі навчально-виховного комплексу "Ужгородський економічний ліцей, ЗОШ І-ІІ ступенів" Ужгородської міської ради Закарпатської області провели другі щорічні цільові курси «Лінгвістична школа» для вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів області.

З нагоди 21 річниці незалежності на сцені драмтеатру зіграли "Червену ружу"

У п’ятницю, 17 серпня, відбувся концерт Заслуженого академічного Закарпатського народного хору з нагоди 21-ї річниці Незалежності України. Захід відвідали голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступники Іван Качур, Володимир Приходько, Михайло Попович та інші поважні гості.

Комісія зрозслідування займається вибухом газу в Копашневі

У п’ятницю, 17 серпня, майже о 16 годині, у с. Копашнево Хустського району, в двоповерховому будинку на вулиці Центральній, 137, стався вибух природного газу.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 20 серпня. З бадьорим настроєм і сподіваннями на краще розпочинайте робочий тиждень. Не лякайтеся роботи, яка безсовісно навалюватиметься на вас вже в перший день. Нехай вона псує настрій комусь іншому, а ви тим часом порелаксуйте за чашечкою свіжозвареної кави, і залишіть для себе лише найкращі спогади з усього, що чекатиме на вас сьогодні!

До Дня незалежності у центрі міста готують великий пікнік

Веселі народні гуляння, під час яких точно не буде сумно, пропонують ужгородцям 25—26 серпня організатори IV Міжнародного кулінарного фестивалю-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Дійство відбуватиметься на площі Поштовій у рамках святкування Дня незалежності.

Закарпаття на 8 місці в Україні за обсягами будівництва

Головне управління статистики у Закарпатській області розповсюдило інформацію щодо введення в експлуатацію житла у регіонах України. Загалом, у 2012 році збудовано 4240,6 тис. м2   загальної площі житла.

У Мукачеві можна будне спостерігати за чергами на кордоні (ФОТО)

У Мукачеві запрацює електронне табло, що показуватиме черги на кордоні.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 17 серпня. Наповніть філіжанку улюбленою кавою, а свої думки — приємними емоціями і сподіваннями на краще. Дозвольте собі порелаксувати наприкінці тижня, але й не розслабляйтеся остаточно, щоб побутові питання не зачіпали вас на вихідних. А також не забувайте хоч іноді відпускати мрії у вільне плавання, і вони обов’язково повернуться з новими ідеями. Гарної вам п’ятниці!

День незалежності в Ужгороді святкуватимуть тиждень (Програма)

Ужгород долучається до святкування Дня незалежності України, Дня Державного Прапора та пропонує програму культурно-мистецьких та спортивних заходів.

Готуйте з Rionews!

Для того, щоб покращити продуктивність цього дня і в доброму гуморі продовжити свої справи, не забувайте про короткі відпочинки у компанії бажаних співрозмовників та смачних страв. Rionews обіцяє шукати для вас легкі та корисні рецепти. Якщо ви будете готувати їх ще й у доброму гуморі, одержите не лише смачний ланч, а й хороший настрій від кулінарного процесу! )

Закарпатським школам подарували 13 автобусів

13 нових транспортних засобів, якими доставлятимуть дітей у школи краю, уже сьогодні роз’їдуться по Закарпаттю. Ключі від автобусів сьогодні отримали представники районів. Відтепер на Міжгірщині,   Іршавщині, Виноградівщині – по три нові шкільні автобуси, на Рахівщині – два, на Свалявщині та Берегівщині – по одному. Транспорт придбано за рахунок коштів держбюджету, вартість одного автобуса 355 тисяч гривень.

Фото совеняти, якого рятували МНС-ники у Закарпатті

У Закарпатті, в селі Баранинці Ужгородського району рятувальники визволили совеня. Дивіться відео. :)

Закарпатські МНС-ники врятували совеня (ВІДЕО)

У Закарпатті рятувальники визволили совеня. Дивіться відео. :)

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 16 серпня. Якщо ви досі не приготували собі ароматної кави, значить, даремно втратили активну частину нового дня. Не гайте часу задарма, насолоджуйтесь смаком улюбленого напою і нехай навколишній світ відкриє сьогодні для вас багато приємних таємниць. Гарного настрою, зустрічних посмішок та успіху в усіх починаннях!

На День незалежності ужгородців частуватимуть кулінарними шедеврами

У четвер, 16 серпня, о 15.00 у салат-барі «Олів’є» відбудеться прес-конференція організаторів IV-го Міжнародного фестивалю-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Свято відбудеться на пл. Поштовій в Ужгороді 25-26 серпня 2012 р. і стане центральним місцем масових гулянь з нагоди відзначення 21-ї річниці Незалежності України.

На Закарпатті відкрили десятий сервісний центр обслуговування платників податків

Він обслуговуватиме платників податків Ужгородського, Великоберезнянського та Перечинського районів. Сервісний центр розпочав свою роботу 14 серпня при Ужгородській міжрайонній державній податковій інспекції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат