Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9300, 20

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 10 вересня. Релаксуйте зранку за чашечкою ароматної кави, і всі буденні справи здаватимуться легкими і нетривалими. Намагайтеся запам’ятовувати хороші миті протягом дня, емоції, які отримуєте від свого оточення: навіть невеликий заряд приємностей додасть сил у майбутніх звершеннях. Гарного настрою, смачного кавування, зустрічних посмішок та хороших спогадів від понеділка!

Новий в.о. ректора УжНУ Ващук встановлює нові правила

Сьогодні в залі економічного факультету Ужгородського національного університету зібралися декани всіх факультетів, представники профкому вишу, а також місцевих ЗМІ та влади.   Причиною цього став наказ, згідно з яким Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник 6 вересня 2012 року призначив на посаду в. о. ректора УжНУ професора Федора Ващука. Першими його урочисто привітали на цій посаді голова Закарпастької ОДА Олександр Ледида   та міський голова Ужгорода Вікор Погорєлов.

Угорську мову зробили регіональною в Береговому

Береговецька міська рада надала угорській мові статус регіональної на території міста. Про це сказав міський голова Берегове Іштван Гайдош, повідомляє Укрінформ.

В Ужгороді буде пам'ятник художнику Рошковичу

До Днів міста, які традиційно проводяться в Ужгороді в першу неділю жовтня, місто отримає ще один подарунок – пам'ятник відомому художнику Ігнатію Рошковичу. Відповідне фото в соціальній мережі Фейсбук розмістив депутат Ужгородської міської ради Іван Волошин.

На Міжгірщині згорів дерев'яний штабель

5 вересня о 17:03 в с. Пилипець Міжгірського району виникла пожежа в штабелі з деревини на відкритій території.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 7 вересня. Залишіть для себе вже зранку кілька спокійних і приємних хвилин для ароматного кавування. Нехай все те, про що ви мріяли ще вчора, сьогодні стане реальністю. Гармонійного вам дня, смачної кави, бадьорості у п’ятницю і хорошого відпочинку на вихідних!

Митники інформують про новий порядок перетину кордону з товарами

Наказом Міністерства фінансів України від 28.05.2012 № 614 затверджено Порядок заповнення митної декларації для письмового декларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами для особистих, сімейних та інших потреб, не пов’язаних з провадженням підприємницької діяльності. Новий порядок набув чинності з 21 липня 2012 року.

Солодкого дня з Rionews!

Провести активно сьогоднішній день і водночас не загубитися у прийнятті важливих рішень допоможуть приємні, хоч і нетривалі миті насолоди чимось смачненьким. Пропонуємо покращити настрій у післяобідню пору за допомогою кулінарного шедевру, приготованого власноруч. Приємного вам смакування і вдалого завершення розпочатих справ!

За минулорічний вибух газу пред’явили обвинувачення керівництву філії ВАТ «Свемон-Захід»

29 серпня минулого року, в результаті вибуху газу в Ужгороді, місто залишилося без газопостачання, частина міста - без світла та води, одна людина загинулав і двоє постраждали.

У закарпатського прокурора новий заступник

Наказом Генерального прокурора України від 3 вересня 2012 року першим заступником прокурора Закарпатської області призначено Мухіна Віталія Володимировича, який з квітня 2010 року працював на посаді заступника прокурора області - начальника управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство

Податкова Закарпаття припинила діяльність 14 підпільних виробництв товарів

У сфері оподаткування викрито 57 злочинів, з яких 52 – тяжкі та особливо тяжкі. За порушеними кримінальними справами встановлено 12,3 млн. грн. збитків та відшкодовано 5,9 млн. грн.

За 8 місяців податкова перерахувала до Зведеного бюджету області майже 1,5 мільярд гривень

До Зведеного бюджету області за 8 місяців надійшло 1 мільярд 323 мільйони гривень. Це майже на 180 млн. грн., або на 15, 7 % більше, ніж за такий самий період 2011 року. Із загальної суми мобілізованих коштів - 42,7% – до Державного бюджету, 57,3% – до місцевих бюджетів.

Чопська митниця інформує щодо запобігання адмінвідповідальності при ввезенні автомобілів

З набранням чинності нового Митного кодексу України на кордоні досить часто фіксуються факти порушень митних правил та притягаються до адміністративної відповідальності особи-нерезиденти, які розпорядилися тимчасово ввезеними на митну територію України транспортними засобами особистого користування.   З огляду на це, Чопська митниця консультує громадян з дотримання усіх необхідних правил при перетині кордону на автомобілях, ввезених до України в тимчасовому режимі.

На міжнародному семінарі закарпатці навчатимуться використанню альтернативних джерел енергії

В середу в словацькому селі Калужа (окрес Міхаловце, Кошіцький край) стартував міжнародний семінар, присвячений можливості використання геотермальних джерел.

Податкова вилучила підакцизні товари на 4, 5 млн. грн.

У сфері оподаткування викрито 57 злочинів, з яких 52 – тяжкі та особливо тяжкі. За порушеними кримінальними справами встановлено 12,3 млн. грн. збитків та відшкодовано 5,9 млн. грн.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні 6 вересня, четвер. Нехай вже зранку улюблена чашка наповниться свіжозвареною кавою, а ваші думки — приємними емоціями. Намагайтеся запам’ятовувати хороші миті протягом дня, емоції, які отримуєте від свого оточення: навіть невеликий заряд позитиву додасть сил у майбутніх звершеннях. Лише бажаних вам співрозмовників до кавування і загалом гарного четверга!

В Ужгороді збиратимуть кошти на ліки людям, які живуть на апараті "штучна нирка"

Оскільки держава не спроможна їх забезпечити тими препаратами...

Завтра в Ужгороді відстоюватимуть право на мітинги

6 вересня о 10:00 годині біля Закарпатської обласної державної адміністрації (пл. Народна 4) відбудеться Всеукраїнська акція «Останній мирний протест», основна вимога якої - відкласти розгляд скандального законопроекту №2450 до отримання висновків Венеціанської комісії, – повідомили організатори акції.

З підприємства по заготівлі металобрухту вкрали 400 кг заліза

З території ужгородських приватних підприємств, що займаються заготівлею металобрухту й знаходяться на окраїні міста, за кілька літніх ночей зникло понад 400 кілограмів заготовленого залізяччя.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 5 вересня. Підсолодіть ранково-осінній настрій чашечкою ароматної кави і шматочком хорошого шоколаду. Нехай миттєві проблеми та пов’язані з ними розчарування не зіпсують екватор тижня. Позичте в улюбленого напою бадьорості, запрограмуйте хороший настрій, і нехай усе удасться!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат