Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9220, 20

Біля водоспаду Шипіт вирубали понад 13 м.куб. дерев

Прокурор Міжгірського району створив групу в складі представників філії «Міжгір”ядержспецлісгосп», держкомзему в Міжгірському районі та Міжгірського РВ УМВС, якою здійснено виїзд на місце для перевірки звернення місцевої мешканки зі скаргою на підозрілі рубки дерев неподалік її хати.

Закарпатські рибалки — чемпіони України!

На спортивній водоймі "Кам’янка" (Дніпропетровська обл.) відбулася фінальна частина цьогорічного чемпіонату України зі спортивної ловлі коропа, яку організувала Федерація Риболовного Спорту України.

Мамам і татам покажуть, як бути свідомими батьками

ІІ Закарпатський фестиваль свідомого батьківства відбудеться під гаслом «Проведи вихідні у колі родини!» і включає консультації провідних медиків та тренінги з психології для батьків і тих, хто лише готується ними стати. Фестиваль розрахований на три дні, основні заходи відбуватимуться у медичних центрах, жіночих консультаціях, а розважальну програму покажуть у центрі міста і Боздоському парку.

Начальник карного розшуку Закарпаття відповідатиме на запитання

У середу, 3 жовтня, відбудеться пряма телефонна лінія з начальником управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області Василя ЛЕШКО.

Суд по Короні перенесли на 11 жовтня

1 жовтня мало відбутися судове засідання щодо продажу архітектурного комплексу "Корона". Однак воно не відбулося, його перенесли ще на 10 днів, тобто орієнтовно - на 11 жовтня. Про це Rionews повідомив депутат Ужгородської міськради від фракції "Батьківщина" Василь Гнатків.

Закарпатські журналісти також підтримали всеукраїнський рух проти «наклепницького» закону

Близько півсотні закарпатських журналістів, викладачів та студентів УжНУ долучилися до всеукраїнської акції проти закону про наклеп, який значно обмежує можливості медійників до вільного поширення інформації. Під стінами Закарпатської ОДА учасники мітингу тримали у руках білі аркуші паперу — символ того, що після прийнятого закону журналістські матеріали будуть «чистими», абсолютно безпроблемними та цікавими.

Хочете збирати гриби? Спочатку отримайте дозвіл!

З метою врегулювання питань використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Закарпатської області відповідно до змін Закону України від 21.01.2010 № 1826-VI „Про внесення змін до Закону України “Про природно-заповідний фонд України”, запропоновано...

Для закарпатських підприємців оголосили конкурс із бізнес-планів

Закарпатська обласна державна адміністрація оголошує конкурс з відбору бізнес-планів (інвестиційних проектів) для отримання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами за рахунок коштів обласного бюджету.

У Мукачеві встановили велопарковки

Тепер містяни зможуть паркувати свій екологічно чистий транспорт прямо під вікнами у міського голови.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 2 жовтня. Приємний ранок наповніть ароматом свіжозвареної кави. Філіжанка улюбленого напою забезпечить швидке прокидання та активізує ваші думки на початку нового дня. Нехай всі справи здаються легкими, а швидке їх вирішення не забариться. Затишку вам і хорошого осіннього настрою у вівторок!

На Закарпатті відбулася конференція травматологів за участі лікарів з Харкова і Донецька (Відео)

Минулого тижня ортопеди-травматологи області на черговому засіданні асоціації обговорювали сучасні методики лікування, розбирали складні клінічні випадки. Колеги з Донецька та Харкова ділились із закарпатськими медиками своїми напрацюваннями щодо діагностики та лікування складних патологій .    

СБУ провела на Закарпатті командно-штабні навчання

28 вересня ц.р. координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області провела планове командно-штабне навчання.  

Аналітика від Ірини Бекешкіної: «Наші журналісти просто їдять все, що підберуть на дорозі»

Відомий соціолог, директор Фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна занепокоєна напливом неадекватних соціологічних досліджень. Причому, на її думку, ситуація порівняно з попередніми парламентськими виборами погіршилася

Як ведеться державний реєстр виборців?

1 жовтня 2012 року о 13.00 у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Дует Плюс» (м. Ужгород, вул. Кошицька, 6), відбудеться круглий стіл на тему: «Дотримання основних принципів ведення Державного реєстру виборців: проблеми, перспективи, рекомендації».

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 1 жовтня. Прокидаючись зранку, пам’ятайте про гармонійне налаштування на весь день, яке забезпечить ароматний смак свіжозвареної кави. Будьте прихильні до світу, і він   обов’язково подарує вам незабутні миті, як мінімум, на цей день. Хорошого вам початку нового тижня, а також теплої жовтневої осені!

Львівська пивоварня реалізувала низку енергозберігаючих та екологічних проектів

Львівська пивоварня, яка є одним із промислових майданчиків Carlsberg Ukraine*, підсумовує результати своєї діяльності за перше півріччя 2012 року. Загальна сума інвестицій на реалізацію енергозберігаючих та екологічних проектів підприємства у першому півріччі становить 2 млн 855 тис. грн.

Головний митник Закарпаття з бізнесменом влаштували перегони

Керівник Чопської митниці Олександр Похилько продовжує спілкуватися з бізнесменами в неофіційному форматі безпосередньо на виробництві підприємств.

Незабаром Закарпаття залишиться без геологів

Геологи не потрібні державі. Єдина в Закарпатті геологорозвідувальна експедиція – на межі зникнення: на її утримання традиційно не вистачає коштів.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 28 вересня. На завершення робочого тижня зробіть для себе щось приємне: додайте до улюбленого кавування солодкого присмаку і запросіть на чашечку бадьорого напою бажаних людей. Нехай усі майбутні рішення приходять лише від серця, тоді зросте й кількість хороших справ і покращиться настрій. Гарного вам ранку, гармонії та затишку!

"Всі кошти отримує учень" - в ОДА розглянули питання практики учнів ПТУ

У четвер, 27 вересня, під головуванням заступника керівника краю Івана Качура відбулося засідання Регіональної міжгалузевої ради з професійної освіти при голові облдержадміністрації.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат