Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9240, 20

Під час весняного призову на службу відправили 620 закарпатців

У четвер, 27 вересня, на базі Закарпатського обласного військового комісаріату проведено інструктивно - методичні збори щодо організованого і якісного проведення призову громадян України на строкову військову службу військовими комісаріатами Закарпатської області восени 2012 року. Участь у зборах взяв заступник голови облдержадміністрації, голова обласної призовної комісії Іван Качур.

В Ужгороді провели масштабний ярмарок вакансій

26 вересня в обласному центрі Закарпаття відбувся щорічний масштабний Ярмарок вакансій, який організував Ужгородський міський центр зайнятості за сприяння Ужгородського міськвиконкому та організації роботодавців. Ярмарок проходив на території Центру ( вул. Новака, 45).

У Мукачівському районі знешкодили мінометну міну

26 вересня об 11.35 надійшло повідомлення про виявлення мінометної міни, 82 мм часів Другої світової війни, за адресою: Мукачівський район, с.В.Коропець, вул..Мукачівська,2б.

В Ужгороді балоги викупили подільника-корупціонера за 1 млн. 700 тис. гривень

Затриманого чиновника Ужгородської міської ради відпустили... за 1 млн. 700 тис. гривень! Викупив корупціонера перший заступник міського голови Віктор Трикур.

Транспортників звинувачують у розкраданні держмайна

Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері перевірено стан додержання кримінально – процесуального законодавства під час досудового слідства СВ ЛВ на ст.ст. Ужгород, Мукачево, Чоп УМВС України на Львівській залізниці у кримінальних справах про розкрадання державного майна у 2011 – 2012 роках. Прокурорами виявлено ряд суттєвих недоліків та порушень у роботі міліціонерів.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 27 вересня. Не відмовляйте собі у ранковій бадьорості, яку віднайдете у філіжанці ранкової каві. Найприємніші випадки в житті стаються спонтанно, тому пам’ятайте про імпровізацію та не лякайтеся експериментів. А також обов’язково подумайте про те, що не встигли зробити у перші дні тижня. При правильному розрахунку сил, до кінця тижня можна ще багато надолужити, якщо не піддаватися лінощам!

Балоги намагаються задешево прибрати "Корону", використовуючи суд

Кандидат в народні депутати Сергій Ратушняк звернувся до Голови Вищої ради юстиції з листом з приводу ужгородської "Корони", яку за безцінь клан Балог намагається привласнити.

До Ужгорода приїхала чеська делегація

У середу, 26 вересня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся з делегацією Комітету з питань освіти, науки та прав людини Сенату Чеської Республіки – сенаторами Їржі Оберфалзером, Мілошем Яначеком, Ганою Доуповцовою та Карелом Капоуном. Чеську делегацію – також Генконсул Чеської Республіки у Львові Давід Павліта та консул Мартіна Павлітова-Мухова.

27 вересня продовжать скандальну сесію Ужгородської міськради

Про це під час свого виступу на засіданні міськвиконкому зазначив один із заступників міського голови Віктор Фленько.

1 жовтня відбудеться суд по Короні, яку продали за копійки

1 жовтня, як стало відомо Zaholovok.com.ua, відбудеться засідання Ужгородського міськрайонного суду, де вирішуватимуться доля архітектурного комплексу «Корона», який   продали 7 серпня на таємному конкурсі «за копійки».

На Закарпатті звільнили 29 корупціонерів

У прокуратурі області відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів краю на якій обговорено стан додержання в області антикорупційного законодавства.

До Дня міста «БЛІЦ» покаже свої найкращі постановки

Студія сучасного танцю «БЛІЦ» до Дня народження Ужгорода подарує жителям та гостям міста концерт.Про це організатори повідомляють на офіційній сторінці студії танцю у соцмережі Фейсбук.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 26 вересня. Нехай вже зранку вам буде солодко і приємно від аромату і смаку свіжозвареної кави. Налаштовуйтеся на гармонійне сприйняття навколишнього світу, і він неодмінно віддячить вам позитивними спогадами протягом дня. Затишного кавування, вдалого вирішення всіх справ і хорошого настрою у середу!

На Ужгородщині провели військові навчання

На базі Ужгородського полігону відбувся заключний етап ротного тактичного навчання підрозділів 15 окремого гірсько-піхотного батальйону 128 окремої механізованої бригади із залученням вертольотів армійської авіації та літака-розвідника Повітряних Сил. Загальне керівництво навчанням здійснював перший заступник командира 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Сергій Наєв.

Студенти УжНУ побували в гостях у МНСників

Сьогодні, 25 вересня, студенти третього курсу географічного факультету Ужгородського національного університету разом зі своїм наставником Феліксом Гербутом відвідали чотирнадцяту державну пожежно-рятувальну частину першого державного пожежно-рятувального загону Територіального управління МНС у Закарпатській області, що на вулиці Болгарській в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 25 вересня. Запам’ятовуйте найкращі миті свого життя, і вони неодмінно стануть у нагоді під час невеселих періодів. Приймайте світ таким, яким він є, і не розчаровуйтесь через дрібниці. Нехай бадьорий аромат свіжозвареної кави активізує думки і направить їх у потрібне русло задля досягнення якнайкращого результату. Лише бажаних співрозмовників до кави, загалом солодкого ранку і хорошого дня!

У роботі прикордонників виявили грубі порушення

Прокурорами завершено перевірку стану дізнання у кримінальних справах, які перебувають у провадженні Мукачівського прикордонного загону, законності прийнятих рішень, а також стану оперативно – розшукової діяльності. Виявлено ряд грубих порушень.

У Хусті визначали найкращого водія-рятувальника Закарпаття

21 вересня рятувальники з кожного підрозділу взяли участь в обласних змаганнях на визначення кращого водія зі швидкісного маневрування   на пожежному автомобілі. Вже традиційно турнір проходив на автодромі Хустського технічного коледжу.

Кількість нелегальних пасажирських перевезень росте

Ринок пасажирських та вантажних перевезень відзначається неабияким ступенем «тінізації», і це погрожує безпеці пасажирів.

Чопські прикордонники затримали молдован

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили дві спроби незаконного перетину державного кордону поза пунктами пропуску через державний кордон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат