Новини онлайн » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 9280, 20

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 18 вересня. Запрограмуйте хороший настрій зранку та не розгубіться у прийнятті важливих рішень протягом дня! А також у жодному разі не дозволяйте собі пасивного споглядання навколишнього світу.   Найкращим енергетиком, звичайно, стане чашечка свіжозвареної кави. Тож вдалого початку нових справ та загалом успішного вівторка!

Єпископа Мілана Шашіка привітали з 60-річчям та відслужили святкову літургію

У понеділок, 17 вересня, у Хрестовоздвиженському кафедральному соборі за участі представників духовенства відбулося святкове Богослужіння з нагоди ювілею владики Мілана Шашіка. Літургію відвідали, зокрема, і керівник краю Олександр Ледида, його заступник Іван Качур та багато інших поважних гостей.

Закарпатська міліція перевіряє новостворені виборчі дільниці

На території Свалявського і Воловецького районів утворено 61 виборчу дільницю.

У Сторожниці збудують словацьку школу

У понеділок, 17 вересня, в приміщенні Закарпатської ОДА відбулася зустріч із головою Уряду словаків, що проживають за кордоном, Ігорем Фурдіком, генконсулом Словацької Республіки у м. Ужгород Янкою Бур’яновою та спеціалістом Уряду словаків, що проживають за кордоном, Вілмою Пріваровою.

Помер закарпатський художник, лауреат національної та ообласних премій Юрій Герц

З глибоким сумом сповіщаємо, що 15 вересня 2012 року на 82 році життя зупинилося палке серце відомого нашого земляка – народного художника України, лауреата Національної премії України ім. Т. Шевченка, лауреата обласної премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі – Юрія Дмитровича Герца. Усе життя художника присвячене улюбленій батьківщині – Закарпаттю. Уродженець мальовничої Мукачівщини, Юрій Герц побачив світ 27 лютого 1931 року в багатодітній сім`ї с. Лохово.

"Яворові гусла" зібрали понад 30 фольклорних колективів з усієї України

16 вересня 2012 року в селі Драгово Хустського району пройшов IV відкритий обласний фестиваль-конкурс традиційного мистецтва «Яворові гуслі», організаторами якого були - управління культури обласної державної адміністрації, обласний організаційно-методичний центр культури, Хустські районна державна адміністрація, районна рада та її відділ культури і туризму .

Журналістська спільнота виступає проти цензури з боку мера Ужгорода

15 вересня у комунальній газеті «Ужгород» (№ 34) та на сайті 7dniv.info були опубліковані без згоди ужгородської журналістки Вікторії Рижової її персональні дані, а саме: адреса місця проживання; особисте фото; електронна адреса.

Увага!!!

У зв’язку з проведенням у жовтні 2012 року виборів народних депутатів України Закарпатський окружний адміністративний суд інформує про режим роботи суду та порядок звернень до
Закарпатського окружного адміністративного суду в період виборчого процесу.

Володимиру Сівковичу -- 52

Сьогодні святкує день народження відомий український державний діяч, депутат Верховної ради трьох скликань, кавалер ордена Дружби народів, заслужений юрист України Володимир Сивкович.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 17 вересня. Запрограмуйте хороший настрій на цілий день вже зранку і не розгубіться у правильності власних рішень. Із гармонійним налаштуванням за чашечкою свіжозвареної кави майбутні справи і турботи стануть набагато легшими і приємнішими. Насолоджуйтесь ароматом улюбленого напою, вдихайте ранкову прохолоду вересня, і нехай початок тижня принесе виключно позитивні враження!

ТМ «Квас Тарас» виступила партнером львівського Ярмарку дитячого дозвілля

6-8 вересня 2012 у Львівському палаці мистецтв відбувся Ярмарок дитячого дозвілля - найбільший в Україні захід, націлений на творчий розвиток дітей. У цьому році в ярмарку взяли участь 57 організацій, серед яких центри дитячої творчості та навчально-розвиваючі установи різної спрямованості. Офіційним партнером Ярмарку дозвілля виступила ТМ «Квас Тарас».

Держекоінспекція заборонила вилов струмкової форелі у осінньо-зимовий період (Перелік водоймищ)

З метою збереження середовища існування та відтворення струмкової форелі, охорони її під час міграції та   нересту в рибогосподарських водних об’єктах Закарпатської області встановлено заборону на вилов риби у осінньо-зимовий нерестовий період 2012-2013 року наказом начальника Державної екологічної інспекції у Закарпатській області — Головного державного інспектора охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області   від 07 вересня 2012 року №731 розпочато проведення операції “Нерест”. Вона триватиме з 10 вересня 2012 року по 10 січня 2013 року. В цей період на території краю заборонено рибальство та добування водних живих ресурсів.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 14 вересня. Чашечка ранкової кави збадьорить ваш організм у будь-якому випадку, а правильне налаштування на позитив допоможе якнайкраще розпочати новий день. Пам’ятайте, що рівень впевненого і хорошого настрою протягом доби залежить від вашого особистого налаштування, тому якомога швидше допивайте улюблений напій, і гайда до роботи!

На День рятувальника ужгородців пригощатимуть стравами польової кухні

17 вересня МНС України святкуватиме День рятівника й одночасно 16-річчя створення Міністерства надзвичайних ситуацій.

57 % Закарпаття становлять ліси, і тільки 37% - сільськогосподарські землі

У середу, 13 вересня, в облдержадміністрації відбулася нарада під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича стосовно стану інвентаризації та грошової оцінки земель області. Захід пройшов за участі радника голови Державного агентства земельних ресурсів України Олександра Філатова.

Під час науково-практичної конференції обговорять туристичні можливості Закарпаття

У четвер, 13 вересня, розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку туризму на території Закарпатської області та Карпатського регіону».

Закарпатські священики зіграють у футбол з журналістами

У неділю, 16 вересня, о 16.00 в Ужгороді на стадіоні «Спартак» відбудеться футбольний матч між командою священиків Мукачівсько-Ужгородської єпархії Української православної церкви та збірною представників мас-медіа області.

Хірурги та ангіологи з усієї України три дні працюватимуть на Закарпатті

У середу, 12 вересня, в облмуздрамтеатрі відбулось урочисте відкриття ІV з’їзду судинних хірургів та ангіологів України. Привітав поважних гостей і голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.

Завтра в Ужгороді стартує Міжнародна ярмарка

У п’ятницю, 14 вересня, відбудеться прес-конференція, присвячена Дням туризму на Закарпатті та ХІ Міжнародній виставці-ярмарку «Тур’євроцентр-Закарпаття-2012».

Закарпатські митники і прикордонники найчастіше ловлять контрабандистів із цигарками

На нараді в облдержадміністрації були також керівники правоохоронних та контролюючих органів області, підрозділів Державної прикордонної служби та митної служби України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат