В області представили нового прокурора(ФОТО)

admin 10.03.2014 11:03 ПОДІЇ

 

8 березня відбулося офіційне представлення новопризначеного прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука.

Участь у заході взяли виконуючий обов’язки Генерального прокурора України Олег Махніцький, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко, заступник Голови ОДА Андрій Сербайло, та народний депутат України Валерій Пацкан.

Олег Махніцький схвально охарактеризував кандидатуру свого призначенця в Закарпатті, зауваживши, що Олег Сидорчук є професіоналом своєї справи. Він зазначив, що новий прокурор Закарпатської області приступає до виконання своїх посадових обов’язків у непростий для країни час. За його словами, останні події в Україні показали, що суспільство є непримиримим до порушення прав людини і відсторонило від керування державою владної верхівки, яка повністю себе дискредитувала незаконними вчинками. “Нинішнє суспільство вимагає зовсім нових підходів, які, в тому числі, стосуються і роботи прокуратури”, - зазначив О.Махніцький.

Прокуратура повинна йти до європейських стандартів. У зв’язку з цим, будуть проводитися кадрові реформи, які стосуються перевірки всіх працівників, також відбудеться реформування Управління внутрішньої безпеки генпрокуратури. Цей підрозділ буде напряму підпорядкований Генеральному прокурору. Будуть переглянуті всі кримінальні справи і за відсутності складу злочину прийматимуться рішення щодо реабілітуючих обставин. Ряд інших нововведень, про які проінформував Генеральний прокурор, також сприятимуть прозорості і принципам європейського права.

Голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко новопризначеному прокурору Олегу Сидорчуку побажав сили та витримки на шляху відновлення довіри українського суспільства до правоохоронних органів.

admin


За матеріалами Управління інформаційної діяльності   та комунікацій з громадськістю ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат