Народні збори прийняли рішення не захоплювати адміністративних будівель (НАЖИВО)

admin 20.02.2014 11:47 ПОДІЇ

Сьогодні в Ужгороді триває зібрання депутатів всіх рівнів. Збори розпочалися хвилиною мовчання за загиблими у сутичках у Києві. Присутні вимагають, щоб на площі Народній перед ОДА в Ужгороді має вишикуватись увесь склад «Беркуту» Закарпаття.


Генерал-майор В.Варцаба запевнив, що весь склад "Беркуту" перебуває в Ужгороді. Зал зустрів цю інформацію недовірою та істеричними викликами. Тому Ю.Світлик запропонував показати беркутівців, як і всіх інших правоохоронців.

Видання Закарпаття онлайн передає, що міліціянти готові привселюдно присягнути на вірність народові, а керівники УМВС та СБУ обіцяють, що охоронятимуть спокій та права громадськості. Натомість, голосуючи за рішення, активісти погодились заради збереження спокою і уникнення реалізації силових сценаріїв на території області погодились не штурмувати і захоплювати будівлі міліції, СБУ та адмінбудівлі, від яких залежить життєзабезпечення області.

Під час зборів також повідомили, що жіночий склад закарпатського СБУ   відпустили додому. "Ми зараз не працюємо. Зброю вивезли. Документи всі знищили», - заявив сьогодні на зборах депутатів Закарпатської області начальник УСБУ у Закарпастькій області Михайло Феделеш, виступаючи перед зібранням.

Його попросили присягнути народу. М. Феделеш не відмовився. Мітингувальники також вимагали, щоб працівники СБУ покинули управління. Наразі воно порожнє, - стверджує начальник. «Будь ласка, приходьте на екскурсію. Ви хочете знищити історичну будову?», - каже М. Феделеш, повідомляє Zaholovok.com.ua.


Live streaming video by Ustream

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат