ФРОНТ ОПОРУ заявляє, що активісти Майдану не бомжі, щоб їм носити їжу і одяг в захоплену ОДА

admin 20.02.2014 12:15 ПОДІЇ

Заява з приводу деяких неоправданих дій євромайданівців після захоплення Закарпатської ОДА

ФРОНТ ОПОРУ заявляє, що захоплення будівлі Закарпатської ОДА було логічним і революційно виправданим. Ми були серед тих, хто допоміг увійти в будівлю координаторам ужгородського Євромайдану і налагодити їм організацію роботи та побуду.
Але хочемо застерегти тих активістів, які в пориві революційного романтизму можуть вдатися до вандалізму в приміщенні будівлі ОДА, яка є історичною пам’яткою.

Також закликаємо координаторів не компрометувати Майдан необдуманими закликами та заявами. Нам не важко було вистояти цю ніч в ОДА, як це пише дехто з керівників Майдану у соцмережах. Жодного тиску на нас не чинилося. Наш бойовий дух повинен бути оцінений в силовому протистоянні з   ворогом, а не в тому, що ми ночували в кріслах чиновницьких кабінетів, а не в звичних домашніх ліжках. Так само ми не потребуємо їжі, води чи теплої одежі. Ми не бомжі, а революціонери.

Люди щиро готові допомагати нам, але ми не повинні користуватися їхньою добротою і робити з себе жертв обставин. Важко нашим побратимам на барикадах в Києві, а не в теплому і зручному приміщенні обласної адміністрації.
Окрім того, ми залишаємося на своїх позиціях щодо використання нас в своїх цілях політиків різних партій. Ми не дамо змінити один режим іншим. Влада народу!

Слава Україні!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат