Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19040, 20

Сьогодні експерти розкажуть, де закарпатцям найвигідніше відпочивати

У вівторок, 20 травня, о 15.00 у прес-центрі «Закарпатської правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Туристичний сезон-2014: де вигідніше відпочити закарпатцям?».

В Ужгороді презентують нові методики у гінекологічних операціях

У вівторок, 20 травня, о 14.00 у прес-центрі «Закарпатської правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Новітні методики лікування в гінекології –   уже в Ужгороді».

Падіння промвиробництва в Україні сповільнилося до 6%

Промислове виробництво в Україні в квітні 2014 року знизилося порівняно з квітнем 2013 року на 6%, тоді як у березні цей показник становив 6,8%, в ​​лютому - 3,7%, а в січні - 5%.

Податкова нагадала закарпатцям, що треба розрахуватися за виноград і фрукти

Подавайте вчасно розрахунок суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства - ДПІ у м.Ужгороді.

Закарпатці можуть подати звітність з трансфертного ціноутворення до 1 жовтня

Звітність з трансфертного ціноутворення подаватиметься до 1 жовтня 2014 року.

В Ужгороді відзначили День пам’яті померлих від СНІДу

Увесь світ відзначає третю неділю травня як день пам’яті людей, які померли від ВІЛ/СНІДу. В Ужгороді теж 18 травня у відбулася акція, присвячена Дню пам’яті померлих від СНІДу.

Екологи оштрафували закарпатського підприємця на 510 гривень через забруднення землі нафтою

Остаточною перевіркою, яку було проведено 6 травня 2014 року зафіксовано, що здійснено всі необхідні заходи для усунення наслідків аварії, які   підтверджено результатами лабораторних досліджень.

На фестивалі ріплянки пройде подорож Колочавською вузькоколійкою та відкриють музей Кіно-книгарні

14 червня, о 13.00 у музей-скансені «Старе село»(село Колочава, Міжгірського р-ну, Закарпатської обл.) відбудеться фестиваль ріплянки.

5 мільйонів гривень виділило Закарпаття сім’ям героїв Євромайдану

Депутати Закарпатської обласної ради на своєму пленарному засіданні 18 сесії ухвалили рішення про виділення з обласного бюджету п’яти мільйонів гривень родинам загиблих на столичному Євромайдані.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 20 травня. Плануйте свій день за чашечкою улюбленої кави, аби встигнути всі справи й залишити час для себе. Не сидіть склавши руки, вівторок – якнайкращий день для початку чогось корисного. Тому швидко допивайте улюблений напій і гайда до роботи!

В Ужгороді відбудеться благодійний турнір "StreetBall"

25 травня відбудеться черговий благодійний захід, який організовують для допомоги дітям зі школи-інтернат с.Нижній Бистрий.

На чому їздять кандидати у президенти (ІНФОГРАФІКА)

Президентом України хочуть стати люди різних професій (і навіть безробітні), з різних регіонів, різної партійної приналежності.

Футбол. Відбулися 3-й тур у Вищій та 4-й тур у Першій лігах обласного чемпіонату

Першу перемогу в чемпіонаті здобуває «Середнє», «Поляна» перемагає у центральному матчі туру, а «Оболонь» виходить на чисте 3-тє місце у турнірній таблиці. Наступні тури пройдуть у неділю. Початок матчів о 17.00.

Із початку року бюджет Берегівщини   поповнився на понад 21 млн. грн

За січень-квітень 2014 року місцевий   бюджет Берегівщини   поповнився на понад 21 млн. грн.

Мобілізованим підприємцям дозволяють не сплачувати податок

Безнадійним податковим боргом, який виник внаслідок непереборної сили (форс-мажорних обставин) та підлягає списанню, вважається податковий борг фізичних осіб – платників єдиного податку I та II груп, які не здійснювали господарської діяльності на період мобілізації та не одержували дохід.

Прокуратура займається Плосківською сільрадою, яка провела ремонт на 175 тисяч гривень

Прокуратура Свалявського району провела у Плосківській сільській раді перевірку, за результатами якої виявлено, що посадовці сільради, через неналежне виконання своїх службових обов’язків завдали державі збитків на 175 тис. грн. Наразі проводиться досудове розслідування, за фактом вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).

Нагірному загрожує до 10 років позбавлення волі

Прокуратурою Закарпатської області, до якої для об`єктивності розслідування було передано так звану «справу Нагірного», вже направлено до суду обвинувальний акт у цьому резонансному кримінальному провадженні.

Про готовність Закарпаття до виборів говорили під час селектору Лунченко з Яценюком

У понеділок, 19 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді з питань забезпечення виконання завдань із підготовки та проведення позачергових виборів Президента України, що пройшла під головуванням Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. У селекторній нараді взяли участь члени Кабінету Міністрів України, голови обласних державних адміністрацій, представники ЦВК, Генеральний прокурор України, представники Служби безпеки України та територіальних підрозділів МВС України.

Мукачівська "сім’я" уже розпланувала майбутнє Закарпаття

Незважаючи на те, що президентські вибори ще не відбулися, на Закарпатті нардеп Віктор Балога зі своїм Братом Іваном уже розпочали ділити посади в обласній держадміністрації.

Медведчук та Шуфрич (колона №5) реалізовують план Путіна в Донбасі та Закарпатті

Як стало відомо "ДС" головна тема переговорів - багатосторонні домовленості по утворенню квазідержавного утворення на базі частини Луганської та Донецької областей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат