Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19000, 20

Закарпатські й словацькі науковці-медики почали видавати медичний журнал

У вівторок, 13 травня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація першого номеру міжнародного медичного журналу – одного з перших в Україні, що видається у співпраці вишів кількох країн.

Цими вихідними у Закарпатті пройде фестиваль середньовічної культури

У вівторок, 13 травня, відбудеться прес-конференція, під час якої йтиметься про цьогорічний фестиваль середньовічної культури «Срібний Татош». Фестиваль відбудеться 17-18 травня.

Вороги України в Європі

Агресія Російської Федерації не обмежується лише сходом та півднем України. Справжня війна є інформаційною і розгортається у свідомості світової спільноти.

У Закарпатті сьогодні - град, шквали, сильні зливи

На Закарпатті оголосили штормове попередження: очікуються грози по всій області.

Психіатри висунули претендента на начальника закарпатської медицини

На посаду головного лікаря Закарпаття претендує Юрій Бучок.

Завтра в Ужгороді гратимуть американських композиторів (АФІША)

13 травня, в Ужгороді, в галереї «Ilko» , о 19.00   звучатимуть твори американських композиторів- лауреатів премії Grammy у виконанні камерного хору «Кантус».

Сьогодні закарпатські соціологи розкажуть, кого ужгородці бачать за Президента

У понеділок, 12 травня, об 11.00 у прес-центрі «Закарпатської правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Кого бачать ужгородці на посаді Президента України та мера Ужгорода?».

На Дні Європи в Ужгороді визначать, що далі буде з головним вузом Закарпаття

У понеділок, 12 травня, о 13.00 в Ужгородському національному університеті у рамках святкувань Дня Європи відбудеться круглий стіл на тему: «Без альтернативи ? Європейська Україна, європейський регіон, європейський університет».

Заступник губернатора Закарпаття Лунченко обговорив з чеською стороною подальшу євроінетграцію (ФОТО

Керівники Закарпаття та чеського краю Височина обговорили подальший   курс на євроінтеграцію.

В Ужгороді запрацювала галерея-кав’ярня, яка має містичну легенду (ФОТО)

Закарпатські відомі, а також маловідомі митці отримали чудове місце для експонування власних робіт. В Ужгороді відкрилася незвична арт-кав’ярня, де щомісяця оновлюватиметься виставка робіт закарпатських митців.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 12 травня. Нехай цей день принесе лише добрі звістки й хороші новини у ваш дім. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави, програмуйте свій настрій на позитивну хвилю. Легкого старту у понеділок й корисних справ сьогодні!

Футбол. Відбулись два перенесені матчі першості Мукачівщини

Відбулися два перенесені   матчі чемпіонату Мукачівського району. В поєдинку 1-го туру «Чинадієво» вдома «Іванівці» здобуло вольову звитягу над «Іванівцями — 1:0. Іванівські юнаки досить несподівано здолали своїх однолітків — 1:0. «Пістрялово», в матчі 3-го туру, в рідних стінах дало бій «Горонді» — 1:1. Пістрялівські юнаки зазнали повного розгрому від горондівських опонентів — 0:4.

Футбол. У міжгірських горах лобду також ганяють

Тамтешні любительські клуби ведуть боротьбу за районний кубок. У ньому взяло участь 8 клубів різної сили та досвіду.

Футбол. Повний репортаж-аналіз гри «Севлюш» — «Оболонь»

Перед стартом поєдинку відбулась традиційна церемонія відкриття чемпіонату. Під звуки гімну України капітани команд Олександри Міца та Браєр підняли прапори України та Ферерації футболу Закарпаття. Сам поєдинок передбачався доволі конкурентним. Зважаючи на те, що матч відбувся на виноградівському стадіоні «Юність», можливості клубів розцінювались як близько 57 на 43 %. Найреальнішою мала стати перемога господарів у 1-2 голи.

Футбол. Аналіз 1-го туру попереднього етапу літнього чемпіонату Виноградівщини

Стартував чемпіонат Виноградівського району з футболу. До участі в ньому заявилось 15 клубів. Їх розділили на 4 підгрупи по 3-4 команди. За наслідками шести турів по дві кращі з кожної групи складуть вищу лігу, а решта боротимуться за малі нагороди першої ліги.

Футбол. Огляд 2-го туру східної зони першої закарпатської ліги

Відбулись матчі 2-го туру. Головна сенсація туру сталась у центральному поєдинку в Ясінях, де місцева «Говерла» несподівано втратила очки у протистоянні з золотаревським «Стартом» – 0:0. Ясінські юнаки розбили золотаревських однолітків – 6:0.

Мукачівський район. Аналіз 4-го туру чемпіонату району

У найпринциповішому поєдинку дня «Горонда» в рідних стінах зіграла в бойову нічию з «Бобовищем» – 1:1. Юнаки також розійшлись миром – 0:0. «Нижній Коропець» в рідних стінах очікувано розбив «Пістрялово» – 7:0. А от те, що нижньокоропівська молодь розтрощить ракошинських однолітків, стало приємною несподіванкою для місцевих ультрас – 6:1.

Гроші МФВ мають бути розподілені прозоро, - О. Вілкул

Нинішня влада два місяці розповідає про кредит МВФ як про панацею вітчизняної економіки. Прикриваючись необхідністю отримати кредит , вона на 70 % підвищила ціну на газ для населення. На 60-70% підвищилася ціна на ліки , на 40 % впав курс гривні ...

111 благодійників і віруючих просяться у Громадську раду УЖгорода

Нагадаємо, 11 квітня на сесії міської ради прийняли рішення про створення Громадської Ради.

Як пройшли урочистості на 9 травня в Ужгороді (ФОТО)

У п’ятницю, 9 травня, відбулися урочисті заходи, присвячені 69-ій річниці Перемоги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат