Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19080, 20

Чиновники-екологи сфотографували сміття й попросили закарпатців не смітити (ФОТО)

Закарпаття – мальовничий куточок України. Це незабутній край з дивовижними краєвидами, лісистими горами, полонинами, гірськими річками та цілющими мінеральними джерелами, які приваблюють туристів та відпочиваючих не тільки з усіх куточків України, а й з усього світу.

В Ужгороді говорили про народження дітей під рок (ФОТО)

16 травня, у Закарпатській обласній науковій бібліотеці зібралася молодь Ужгорода, але не для читання, не на літературний вечір, а на рок-вечорниці «Майбутнє варто планувати».

В Ужгороді обговорять реформу вищої освіти, туризм та економіку Закарпаття (КОНКУРС)

Ужгородська молодіжна організація «Єдине студентство» за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації реалізує проект «Будуємо нову Україну», в рамках якого проводиться форум молодіжних організацій.

У Закарпатті освятили нові джерело та капличку (ФОТО)

Для наших предків відкриття нового джерела було дещо схожим на диво. Його розчищали, обгороджували, іноді посвячували і ставили каплички або церкви. Освячена вода є символом Божої благодаті, вона очищає віруючих.

В Ужгороді пройде українсько-німецький панк-рок вечір

Ужгородський панк рок гурт Doping їде в Євротур, а також разом з німецьким гуртом виступить на концерті в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 19 травня. Прокидайтеся з приємними відчуттями й плануйте корисні справи на цей день. Нехай ранкова прохолода у поєднанні з ароматним і затишним кавуванням налаштовує на вдалий початок тижня. Гармонії вам, бажаних людей поруч і бадьорого прокидання!

Про Петра Порошенка — фактами, без емоцій

На написание сего меня подвигли неоднократные в последнее время хвалебные отзывы о Петре Порошенко. Кроме того, я обещал этот пост своим друзьям и Вахтангу Кипиани, который резко отреагировал на мою критику владельца Roshen.

Медведчук таємно прилетів до Донецька на переговори про ДНР (ЩЕ ДОПОВНЕНО)

Виктор Медведчук тайно вылетел в Донецк для переговоров с представителями местной элиты в контексте создания «Донецкой народной республики» и ее отношений с лидерами региона

Гандбол. «Карпати» — «Галичанка» — 1:1 (Звіт, фоторепортаж)

У п’ятницю—суботу проходили матчі останнього туру на другому етапі. «Карпати» на арені в Баранинцях приймали «Галичанку». В першому поєдинку виграли ужгородки, в другому львів’янки. Ще один матч «Спартак» — «Реал» через неявку столичного клубу не відбувся. Це вже п'ятий календарний матч чемпіонату, яку пропустили кияни.

Що ж насправді представляє із себе угорська автономія на Україні?

Інавгураційна промова прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, виголошена минулого тижня, все ще не дає спокою українцям.

Порошенко не готовий взяти на себе відповідальність за країну (ДОПОВНЕНО)

Про це в інтерв'ю заявив кандидат у президенти України Анатолій Гриценко, передає «Преса України»:

Футбол. Закарпатський «Шахтар» присоромив чемпіона на його зеленій галявині

У неділю 11 травня відбувся 1-й тур групового турніру літнього чемпіонату Іршавського району з футболу.

Суд покарав убивць молодого чоловіка, який намагався завадити знущанням над собакою

Прокуратура вважає вирок занадто м’яким і оскаржуватиме його.

Футбол. Огляд-аналіз 2-го туру попереднього етапу чемпіонату Виноградівського району (доповнений)

У групі «А» у Великих Ком’ятах місцевий «Колос» зазнав другої поспіль прогнозованої поразки. Цього разу вони поступились надвмотивованому   «Ардовцю» – 1:2. Перемогу підвиноградівцям принесли голи Артура Продана та   Олександра Керечана. У Вербовці місцева «Дружба» завершила всуху основний час у поєдинку з чорнотисівською «Тисою» – 0:0. У серії післяматчевих пенальті фортуна посміхнулась гостям – 4:2.

Гриценко буде гостем ток-шоу «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер»

Сьогодні, 16 травня, Анатолій Гриценко, кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» візьме участь у першому випуску громадсько-політичного ток-шоу «Чорне дзеркало»

Протестувальники на Тячівщині тимчасово згортають акцію протеста

Як повідомили нашому виданню активісти страйкового комітету сіл Усть-Чорнянського куща на Тячівщині, було прийнято рішення про призупинення акції протесту.

Міліція оприлюднила портрет палія машини в.о. мера Ужгорода, 20 тисяч гривень обіцяють за інформацію

В Ужгороді міліція розшукує палія іномарки в. о. мера Віктора Щадея. Як повідомляє УМВС України в Закарпатській області, вже встановлено свідків та очевидців події, зі слів яких складено портрет ймовірного злочинця та його опис. За інформацію про палія обіцяють винагороду у 20 тисяч гривень.

У Закарпатті, на кордоні затримали вагітну нелегалку

Одну «сміливу» громадянку Сомалі минулої доби затримали прикордонники відділу «Ужгород». Жінка мала намір потрапити до Словаччини у незаконний спосіб і при собі не мала жодного документа, яким могла б посвідчити особу.

Вибухи на магістральному газопроводі Уренгой-Помари-Ужгород були спланованими

Ці вибухи мали на меті вивести з ладу міжнародний газопровід.

Екс-проректор УжНУ Роман Офіцинський очолить... антикорупційну організацію

Об этом нас сообщил источник близкий к господину Романа, пока название общественной организации нам не известна, но известно, что основной целью этой общественной организации будет борьба и профилактика коррупции в образовании.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат