Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19120, 20

Росія введе війська в Україну о 19:00 - нардеп (ДОПОВНЕНО)

Про це у своєму Twitter написав нардеп із фракції "Свобода", член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки й оборони Юрій Сиротюк.

Диверсанти вже діють і на заході України, — Кошулинський

"Я застерігаю не піддаватись на провокації". Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський заявив, що певні диверсійні групи вже діють і у західних областях України.

Доній: Одеську міліцію "кришує" один з депутатів від майданівської коалиції

(за оригіналом) Внефракционный нардеп Олесь Доний убежден, что одесские сепаратисты действовали совместно с одесской милицией.

Кожен третій українець ностальгує за СРСР

33% украинцев сожалеет о распаде СССР в 1991 году, в то же время почти половина населения (49% опрошенных) не выражает сожаления о свершившемся факте.

Закарпатський погром «Волині» (Фото)

Такого матчу в Ужгороді не пам’ятають навіть старожили-вболівальники. Справжній голепад від наших гравців у ворота лучан приніс найбільшу в історії виступів «Говерли» перемогу в прем’єр-лізі.

Громадська Рада при закарпатському УМВС просить Авакова затвердити Шаранича на посаді

Оновлена Громадська Рада при закарпатському обласному управлінні міліції звернулася до Міністра МВС Арсена Авакова із проханням затвердити на посаді начальника обласної міліції Сергія Шаранича.

27-річний ужгородець вкрав у сусіда бетонозмішувач

Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу звернувся 58-річний мешканець міста про те, що з його дворогосподарства невідома особа викрала бетонозмішувач вартістю 950 гривень.

50 грн. ледь не стали причиною вбивства

Не поділивши по-мирному заробіток, один чоловік опинився за гратами, інший – на лікарняному ліжку з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 5 травня. Цінуйте кожну хвилину першого дня тижня, адже це дозволить зекономити ваш час і нерви у непередбачуваних справах. Нехай ароматне кавування пробуджує непереможне бажання змінювати щось на краще. Вірте у власні сили, цінуйте тих, хто поруч. Активного дня й смачної ранкової   кави!

Политолог Владимир Фесенко: Украина может спровоцировать военное вторжение РФ

По мнению эксперта, факт АТО, которая произошла в Славянске, может стать тем фактором, который увеличит риск военного вмешательства Российской Федерации во внутренние дела Украины.

Що Україна пообіцяла МВФ за його гроші

Центральным ядром программы реформ станет монетарная и валютно-курсовая политика, финансовый сектор, фискальные платежи и корректирование фискальной ситуации, энергетический сектор, а также укрепление государственного управления, усиление прозрачности и улучшение бизнес-климата.

Більшість українців вважають, що владнати ситуацію на Сході може знешкодження терористів

Понад 52% українців переконані в необхідності нейтралізації бойовиків і терористів, - опитування

В Ужгороді подорожчало таксі. На черзі проїзд у маршрутці?

Відтепер в Ужгороді мінімальний тариф на таксі на вимогу становить 15—16 грн., тобто на 3 грн. більше, ніж було тиждень тому. Причини: ціна за літр бензину на ринку на сьогодні становить від 14 до 16 грн., солярки до 14 грн. тощо.

У разі авіаційного   чи ракетного бомбардування Ужгорода врятувати зможуть... підвали держустанов

Згідно з даними відділу оборонної та мобілізаційної роботи, в обласному центрі Закарпаття теоретично існує близько п’яти десятків сховищ на випадок авіаційного чи ракетного бомбардування, сильного землетрусу або техногенної аварії. Однак тішитися зарано, оскільки, як повідомляють місцеві ЗМІ, лише 26 із них перебувають у більш-менш функціональному стані, але дуже далекому від того, щоб відповідати критеріям захисних споруд.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 2 травня, п’ятниця. Запам’ятовуйте яскраві миті життя, й вони підтримуватимуть ваш хороший настрій у тонусі. Нехай вихідні приносять бажаний релакс чи драйв, у залежності від ваших зацікавлень. Активного вам ранку, ароматного кавування й вдалих справ сьогодні!

«Олімпійське лелеченя». Хет-трик «Золотих лелеченят» із Лінців (Фото)

Як ми уже інформували, 26 квітня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов третій етап (обласний фінал) Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя». Цей захід відбувся під егідою святкування 120-річчя заснування Сучасних олімпійських ігор.

У Петербурзі провели марш на підтримку України

У Санкт-Петербурзі відбувся антивоєнний мітинг, активісти заспівали гімн України.
Люди вийшли на центральні вулиці міста з плакатами "За демократію в Росії та Україні!", "За дружбу з Україною і євроінтеграцію Росії", повідомляє tsn.ua.

Чергове засідання виконкому Ужгородської міськради відбудеться 7 травня (ПОРЯДОК ДЕННИЙ)

Планові питання:1. Про підсумки виконання бюджету міста за І квартал 2014 року. Доповідач: Гах Леся Мирославівна — начальник фінансового управління. 2. Про підсумки опалювального сезону 2013-2014 років та заходи по підготовці до опалювального сезону 2014-2015 років. Доповідач: Костенчук Олександр Анатолійович — в. о директора департаменту міського господарства, начальник управління житлово-комунального господарства.

У   дитячих оздоровницях Закарпаття   виявили дві сотні порушень

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області провели планові перевірки стану охорони праці у дитячих та інших оздоровчих закладах щодо безпечності їх функціонування.

Порошенко обійшов питання співпраці з Балогою на прес-конференції в Ужгороді

Петро Порошенко, кандидат на посаду президента України, сьогодні на прес-конференції в Ужгороді, у готелі "Прага", обійшов запитання, чому обрав для проведення виборчої кампанії на Закарпаття ЄЦ на чолі з Балогою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат