Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19200, 20

Футбол. Повний репортаж-аналіз гри «Севлюш» — «Оболонь»

Перед стартом поєдинку відбулась традиційна церемонія відкриття чемпіонату. Під звуки гімну України капітани команд Олександри Міца та Браєр підняли прапори України та Ферерації футболу Закарпаття. Сам поєдинок передбачався доволі конкурентним. Зважаючи на те, що матч відбувся на виноградівському стадіоні «Юність», можливості клубів розцінювались як близько 57 на 43 %. Найреальнішою мала стати перемога господарів у 1-2 голи.

Футбол. Аналіз 1-го туру попереднього етапу літнього чемпіонату Виноградівщини

Стартував чемпіонат Виноградівського району з футболу. До участі в ньому заявилось 15 клубів. Їх розділили на 4 підгрупи по 3-4 команди. За наслідками шести турів по дві кращі з кожної групи складуть вищу лігу, а решта боротимуться за малі нагороди першої ліги.

Футбол. Огляд 2-го туру східної зони першої закарпатської ліги

Відбулись матчі 2-го туру. Головна сенсація туру сталась у центральному поєдинку в Ясінях, де місцева «Говерла» несподівано втратила очки у протистоянні з золотаревським «Стартом» – 0:0. Ясінські юнаки розбили золотаревських однолітків – 6:0.

Мукачівський район. Аналіз 4-го туру чемпіонату району

У найпринциповішому поєдинку дня «Горонда» в рідних стінах зіграла в бойову нічию з «Бобовищем» – 1:1. Юнаки також розійшлись миром – 0:0. «Нижній Коропець» в рідних стінах очікувано розбив «Пістрялово» – 7:0. А от те, що нижньокоропівська молодь розтрощить ракошинських однолітків, стало приємною несподіванкою для місцевих ультрас – 6:1.

Гроші МФВ мають бути розподілені прозоро, - О. Вілкул

Нинішня влада два місяці розповідає про кредит МВФ як про панацею вітчизняної економіки. Прикриваючись необхідністю отримати кредит , вона на 70 % підвищила ціну на газ для населення. На 60-70% підвищилася ціна на ліки , на 40 % впав курс гривні ...

111 благодійників і віруючих просяться у Громадську раду УЖгорода

Нагадаємо, 11 квітня на сесії міської ради прийняли рішення про створення Громадської Ради.

Як пройшли урочистості на 9 травня в Ужгороді (ФОТО)

У п’ятницю, 9 травня, відбулися урочисті заходи, присвячені 69-ій річниці Перемоги.

Влада підготувала проект на 3 гривні за маршрутку в Ужгороді (ДОКУМЕНТ)

Ужгородська міськрада підготувала проект рішення про 3 гривні за проїзд у маршрутках.

Графік прийому громадян ужгородською владою

На сайті міської ради оприлюднили графік особистого прийому громадян керівництвом Ужгородської міської ради та виконкому.

Погорєлов керуватиме штабом Тимошенко в Ужгороді

Згідно з календарним планом ЦВК вчора був останній день передачі попередніх списків виборців та іменних запрошень дільничним виборчим комісіям. Остаточні списки буде надруковано вже 20 травня. Про це йдеться у «Інформаційному виборчому бюлетені Ужгородського прес-клубу».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 9 травня. Кавуйте у компанії бажаних людей, цінуйте їх і даруйте радість. Запам’ятовуйте приємні миті життя і час від часу повертайтеся до минулого, адже воно допомагає зрозуміти сучасне та прийняти майбутнє. Нехай дев’ятий день травня буде черговим нагадуванням про мир і спокій навколо та в наших серцях зокрема. Гарного дня й запашної ранкової кави!

Понад 400 тисяч гривень чехи готові виділити на вільшанський будинок-інтернат

У рамках співпраці з краєм Височина було виділено для реконструкції молодіжного відділення Вільшанського дитячого будинку-інтернату „Парасолька” 411,886 тис. грн.

Перечинщина забезпечує стабільні надходження до бюджетів усіх рівнів

Фахівці Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ підсумовують результати роботи протягом січня-квітня поточного року. За цей час суб’єкти господарювання Перечинщини сплатили майже 13,28 млн. грн. податків та зборів. Це на 2,5 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Перечинським платникам завдяки декларуванню держава поверне понад 168 тисяч гривень

Кампанія декларування громадянами минулорічних доходів завершена. Декларування доходів – це виконання громадянином свого конституційного обов'язку, індивідуальний внесок у добробут держави та реалізація права громадян на податкову знижку.

В Ужгороді відбулася спільна нарада з протидії нелегальній міграції


Сьогодні, 8 травня, в Головному управління ДМС України в Закарпатській області відбулася спільна нарада з прикордонниками та правоохоронцями з питань ефективної реалізації заходів щодо стабілізації соціально - політичної ситуації в державі.

В Стримбі відкрито оновлену амбулаторію



Розвиток   транскордонного співробітництва   передбачає   здійснення постійних   контактів керівництва   партнерських регіонів.   Особливо активно таке   спілкування   відбувається   між очільниками Закарпатської   області та   краю Височина Чеської Республіки.

Понад 71 млн. грн. закарпатські платники отримали «автоматом» на свої рахунки

Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області відзначають, що з початку року 20 платників ПДВ Закарпатської області отримали відшкодування в автоматичному режимі. На їхні рахунки надійшло 71,3 млн. грн. Для порівняння, протягом цього ж періоду 2013 року в автоматичному режимі відшкодовано понад 38 млн. грн. 17-ти платникам області.

Футбол. Огляд 2-го туру західної зони першої закарпатської ліги

У найпринциповішому поєдинку туру «Дийдо» прогнозовано дотиснув «Баранинці» – 2:1. Дийдівські юнаки очікувано розтрощили баранинських однолітків – 4:0.

Вища ліга. «Боржава» та «Середнє» стартували незадовільно

Відбулись матчі 2-го туру чемпіонату Закарпаття у вищій лізі. У центральному матчі між «ДЮФК Мукачево» – «Середнє» зафіксована бойова нічия – 1:1. Матч юнаків був також головним у турі і завершився досить несподіваною звитягою господарів – 1:0.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат