Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19300, 20

Вночі   Києвом   їздитимуть танки

У Київській міській держаній адміністрації попередили, що у ніч з 30 квітня на 1 травня у столиці відбуватимуться тактично-спеціальні навчання.
Про це повідомила прес-служба КМДА.

Закарпатські митники виявили 632 порушень на   понад 2 млн. 408 тис. грн.

За попередньою інформацією загальна вартість предметів правопорушень становить понад 2 млн. 408 тис. грн.

Закарпатські рятувальники й лісники опікуються безпекою «зелених легенів» планети

Для перевірки організації профілактичних заходів щодо попередження пожеж в екосистемах області, за рішенням обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, працівниками Управління ДСНС України у Закарпатській області та обласного управління  лісового та мисливського господарства проводяться спільні рейдові перевірки на предмет  підготовки лісофондоутримувачів до літнього пожежонебезпечного періоду.

У Міжнародний день танцю Ужгороду подарували танцювальну постановку  

Міжнародний день танцю традиційно святкується 29 квітня. І цьогоріч до знаменної події народний художній колектив "Бліц" святкував професійне свято масштабною постановкою, участь в якій взяло понад 100 танцюристів формації.

Журналісти дізналися, які провокації в Києві на 9 травня готує Росія

Росія хоче використати ситуацію, влаштовану 9 травня, як привід для "захисту" російськомовного населенння.

Баскетбол. БК "Ужгород" переможець 1 ліги в західній групі

25–26 квітня у Львові відбувся фінальний турнір групи «Захід» першості України з баскетболу в першій лізі. Вперше в історії Закарпаття команда нашої області БК «Ужгород», абсолютну більшість якої складають студенти УжНУ, стала чемпіоном Західного регіону! За вихід до фінального двобою наші перемогли БК «Будсервіс» з м. Сарни – 91:87, у вирішальному ж поєдинку обіграли БК «Житомир» – 67:57.

Гриценко закликає змінити верховного головнокомандувача (ДОПОВНЕНО)

На думку   кандидата у президенти, народного депутата України Анатолія Гриценка події в Донецьку та Луганську демонструють непрофесіоналізм силових органів та верховного головнокомандувача, виконувача обов’язків президента Олександра Турчинова.

З 1 травня ціна на газ для населення підвищується до 73 %

- В умовах економічної кризи підвищення тарифів на газ для населення буде ударом для українців , - вважає член президії політради Партії регіонів Олександр Вілкул. Вирішуючи одну проблему - отримання Україною кредитів , уряд може створити іншу - соціальна напруга у зв'язку із зменшенням платежів населенням за комунальні послуги.

Ужгородських бюджетників зганяють на “маївку” з Порошенком

Революція пройшла – засоби Балог не змінилися. Адмінресурс, до якого вони звикли, збираються задіяти ще й у вихідний день, 1 травня.

ДАІ Закарпаття запрошує громадськість та пресу долучитися до спільних відпрацювань

Сьогодні в Управлінні ДАІ УМВС України в Закарпатській області відбулася чергова зустріч з представниками громадськості.

В Ужгороді вино лилося на півкілометра

Майже на 500 метрів уздовж набережної Незалежності простягнувся із 25 до 27 квітня ярмарок вина та меду «Сонячний напій» – наймасовіший за всю історію його проведення.

У Закарпатській ОДА обговорили питання підготовки до купального сезону та забезпечення безпеки на во


У середу, 30 квітня, в Закарпатській облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Михайла Рівіса відбулося засідання регіональної комісії, на якому обговорено питання підготовки до купального сезону, забезпечення безпеки на водних об’єктах області та про забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення у весняно-літній період 2014 року.

Маршрутка за 3 гривні в Ужгороді - це питання розглянуть сьогодні в мерії

Сьогодні, 30 квітня, о 12.00 транспортна комісія Ужгородської міськради розглядатиме питання підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті в Ужгороді до 3 гривень. Про це повідомляє заступник в.о. мера Ужгорода Ярослав Шафарь на сторінці Громадської ради у соцмережі "Facebook".

Будівлю Сбєрбанку Росії в Ужгороді облили активісти "ФРОНТУ ОПОРУ"

Ми повідомляли про те, що сьогодні в Ужгороді невідомі облили червоною фарбою будівлю філії Сбєрбанку Росії. Відповідальність за акцію взяли на себе активісти "ФРОНТУ ОПОРУ", про що свідчить їхня заява.

Невідомі облили фарбою вікна "Сбербанку Росії" в Ужгороді(ФОТО)

Вікна одного з відділень "Сбербанку Росії" в Ужгороді сьогодні вранці були залиті червоною фарбою. Хто причетний до цього наразі невідомо.

Понад півмільйона гривень заборгованості одержав держбюджет завдяки ужгородській прокуратурі

За позовами прокурора міста Ужгорода до держбюджету стягнуто понад півмільйона гривень заборгованості
Захист інтересів держави та поповнення бюджету – один з пріоритетів в діяльності прокуратури.

Чопські митники обікрали державу на 340 тисяч гривень

Через злочинну діяльність посадовців Чопської митниці Міндоходів держбюджет недоотримав понад 340 тис. грн. Про це заявляє прес-служба прокуратури області.

475 мільйонів гривень одержало бюджет від Чопської митниці

"Ми разом працюємо на державу", — такими словами відкрив засідання Громадської ради при ГУ Міндоходів у Закарпатській області її керівник, Володимир Суліма.

ПАДІЮН покаже свою любов до України на концерті (АФІША)

Закарпатський обласний палац  дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує на концертну програму «Україні з любов’ю», яка відбудеться 30 квітня, о 18.00.

Власника кафе на Корзо в Ужгороді примусили прибрати терасу й оштрафували на 1700 гривень

На власника закладу швидкого громадського харчування мережі «TikiThai», що на вул.Корзо, 13, складено протокол про адміністративне правопорушення – він не має жодних дозвільних документів, аби працювати.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат